Pazar, Eylül 26, 2010

Vardarspor farka gitti



ABİDE-İ HÜRRİYETSPOR: 1 VARDARSPOR: 7
İstanbul 1. Amatör Lig 6.grup takımlarından Abide-i Hürriyetspor ile Vardarspor Nurtepe Sahası’nda karşılaştı. Deplasman takımı Vardarspor güzel oyununu 7 golle süsleyerek ikinci haftayı da kayıpsız geçti.


Maça etkili başlayan ev sahibi ekipti. İsmail'in kale önünden şutunu Emrah mükemmel çıkarttı.
Oyunda dengeyi çabuk kuran Vardarspor Osman ile golü buldu. Bu golden hemen sonra Üveys'in ara pasında Osman kaleciyide geçerek takımının ve kendisinin ikinci golünü ağlara bıraktı.(2-0)
Oyun disiplininden kopmayan Abide-i Hürriyet farkı indirmeye çalıştı. Gole giderken defanslarında açıklar verdiler. Nitekim ilk yarının son dakikalarında ani gelişen atakta Tamer ortaladı ve Osman hat-trick yaptı 0-3.
Bu gölün akabinde İsmail topu önünde buldu , vuruşunda Emrah yakın direkte uçarak topu kornere çeldi ve ev sahibi ekibin farkı indirmesine fırsat vermedi.


İkinci yarıya da Vardarspor fırtına gibi başladı. Oyun başlar başlamaz Üveys'in sol kanada uzun pasında Yiğit hareketlendi, kalecinin önde olduğunu gören oyuncu ayağının üstü ile usta bir vuruşla farkı 4'e çıkarttı. 
56. dakikada ev sahibi ekip Ali'nin ayak içi vuruşunda farkı üçe indirdi. Ancak Vardarspor Yiğit'in ortasında Osman ile farkı tekrardan 4'e çıkarttı. 
68.dakikada Yiğit sol taraftan güzel bir vuruş ile kendisinin iki, takımının altıncı golüne imza attı. Maçın son dakikalarında kazanılan penaltıyı Osman gole çevirdi ve kendisinin beş, takımının yedinci golüne imza attı. Maçta bu skorla sona erdi 1-7.


Maç içinde kısa sürelide olsa gerginlikler yaşandı. Ancak farkın açılmasına rağmen oyunda sürekli mücadele etmek isteyen bir Abide-i Hürriyet takımı vardı.Centilmence oyunlarını sürdüren Abide-i Hürriyet takımını tebrik etmek gerekir. Özellikle Ali ve İsmail gerginlik oluşturacak arkadaşlarını sürekli uyararak tartışmaları kısa sürede sona erdirdiler. Vardarspor takımının ise dakikalar ilerledikçe fizik ve kondisyon farkı ortaya çıkıyor. Doksan dakika boyunca oyundan kopmadan, disiplini elden bırakmadan oynuyorlar. 


HABER VE FOTOĞRAF: SERCAN ATEŞ

2 yorum:

ismail dedi ki...

abide-i hürriyet kaptanı olarak takımımı tanıyamıyorum gerçekten 2 ayda bir takım nasıl bukadar değişebilir anlam veremiyorum.Bizi izleyen tüm seyircilerimizden öncelikle skor sonra sahada ve saha kenarındaki çirkin görüntülerden ötürü özür diliyorum.İnşallah en kısa zamanda toparlanıp eski kimliğimize kavuşuruz

Adsız dedi ki...

ismail süper insansın seni o serserilerin icinde görmekten utanıyorum yöneticisi başkanı antrönörü rakip ve hakeme saldıran bir kulüp görmedim yenmek yenmemek önemli değil insan olmak önemli sen bir abi olarak cihan ve murat a akıl vereceksin her macta hakeme küfür eden cihana nasıl dayanıyorsun allah kolaylık versin

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.