Pazartesi, Eylül 27, 2010

Yıldırım Bosna kaçırdı, Kağıthane attı


KAĞITHANESPOR: 1 YILDIRIM BOSNASPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta ligin 2.haftasında Kağıthane Hasbahçe Sahası’nda dolu türbünler önünde Kağıthane'nın konuğu Bayrampaşa ekibi Yıldırım Bosna’ydı. Geçen hafta deplasmanda Silivrispor’a 5-2 yenilen Sarı-Yeşilliler oyuna sonradan giren alt yapı oyuncusu Ozan'ın attığı golle rakibini 1-0 yendi ve moral buldu.
Yıldırım Bosna özellikle Baha ve Semih ile inanılmaz goller kaçırdı. Kağıthane ise cılız geliştirdiği ataklar sonucunda golu buldu ve rakibinden 3 puanı tek gol olsa almasını bildi.

Maçın 17. dakikasında gelişen Yıldırım Bosna atağında Onur ceza alanı içinde buluştuğu topa yerden sert vurdu. Kağıthane kalecisi Şükrü bu pozisyonda iyi yer tutarak gole izin vermedi.

Yıldırım Bosna’nın, Kağıthane kalesinde pozisyonlar üretmek için oyunu kanatları yığdığı 21.dakikada Sezgin'in sağ taraftan altı pas çizgisine yaptığı ortada müsait pozisyonda olan Baha topa dokunamadı ve Kırmızı-mavililer bu fırsatta yararlanamadı.
Kağıthane'nin ender geliştirdiği atakların birinde Yıldırım Bosna ceza alanı hemen önünde kazandığı serbest vuruşta topu başına geçen Yılmaz kaleyi karşıdan görerek vurduğu şut üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.
İlk yarı sonunda 0-0 eşitlikle takımlar soyunma odalarının yolunu tuttular.

Maçın 65. dakikasında Yıldırım Bosna'da Sezgin topla beraber Yıldırım Bosna ceza alanı içine girdi, kaleci Şükrü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şut çekti, top kale direği yanında auta çıktı.

62. dakikada oyuna yeni giren Ozan, sağ taraftan yapılan ortada ceza alanı ön çizgisinde topla buluşup 3 oyuncuyu oyundan düşürüp kaleci Aydın'in solundan topu ağlara gönderdi ve Yeşil-sarılı ekibi 1-0 öne geçirdi.

Yıldırım Bosna çok kaçırdı
Kağıthane golden sonra kalesinde bir çok pozisyon verdi. 65. dakikada Yıldırım Bosna'da Baha ceza alanı altı pas çizgisi hemen önünde kaleci Şükrü ile karşı karşıya kaldı sert vuruşunda Şükrü pozisyonda iyi yer tutarak kalesinde gole izin vermedi.

81. dakikada Yıldırım Bosna’da Baha ceza alanı içinde çapraz pozisyonda yerden sert vurdu, top kale direğinin hemen yanında avuta çıktı. Bu pozisyon sonrasında Kağıthane taraftarları gol olmayınca derin bir ‘oh’ çekti.

Son dakikalarda iki kırmızı
Maçın 86. dakikasında Kağıthane'de Cengiz çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 90+2 oynanırken ke Yıldırım Bosna'da Serkan'da kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Yıldırım Bosna maçın normal süresinde gollük pozisyon üretse de Kağıthane kalecisi Şükrü’yü geçemedi.

Saha: Hasbahçe
Hakemler: Harun Yücedağ, Uğurtan Demirtaş, Yusuf Bektaş
Kağıthane: 1-Şükrü*** 3-Yılmaz** 4-Yusuf** 5-Orçun ** 6-Volkan*** 7-Aydın** 8-Cengiz** 9-Çağatay**(14-Ozan**)10-Erhan**(15-Uğurcan*) 11-Selçuk**(18-Sinan)13-Samet
Teknik Sorumlu: Suat Satır
Yıldırım Bosna: 1-Aydın** 2-Suat** 3-Doğan** 4-Reşat** 5-Emin** 6-Cemal** 7-Sezgin** 8-Semih*** 9-Birol** 10-Baha*** 11-Onur**
Teknik Sorumlu: Oktay Köktür

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Yenibosna çok gol kaçırdı bir atsa maç sekizlik olurdu,Kağıthane kalecisi maçı çeviren adam oldu.Tebrikler Kağıthane.

Adsız dedi ki...

sekiz değil on olurdu...fazla atmada sen...tamam şükrünün kurtarışları var ama yüzdeyüzlük iki pozisyonu hakem kesti...zaten kağıthanenin 4-5 as futbolcusu eksik.onlarda geldikten sonra..kağıthanemiz kafaya oynar..

Adsız dedi ki...

yenibosna değil kardeşşşş,yıldırımbosna çok bilmişlik yapma haa...

Adsız dedi ki...

Kağıthane Bu Sene Bu Gruptan Düşmezse Kağıthane Taraftarı Şampiyon Olmuş Gibi Sevinebilir . . .

ömer dedi ki...

Kağıthane Spor Kulübü yeni hocası Suat hocama başarılar dilerim.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.