Pazartesi, Eylül 27, 2010

Gazi Mahallesi'nde birlik 'beraberlik' ruhu



GAZİ MAHALLESİ: 0 VEFASPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta Gazi Mahallesi, sahasında konuk ettiği Vefaspor'la 0-0 berabere kalarak ikinci maçından da 1 puanla ayrıldı.


Karşılaşmanın ilk yarısı iki ekibin karşılıklı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarıda Futbol adına ne kadar güzellik varsa Gazi Mahallesi ve Vefaspor bu önemli maçı izlemeye gelen yaklaşık 1000 kadar taraftara sundular. İkinci 45 dakikada hızlanan oyunla beraber iki ekip de gol pozisyonları üretmeye başladılar. Gazi Mahallesi'nde Burak'ın onsekizin dışından vurduğu şut üst direkte patladı ve geriye gelen top İlhan'ın önünü düştü. İlhan altı pasın içinde yakaladığı topa sert vurdu ancak Vefaspor kalecisi Şener mutlak bir gole izin vermedi.


Vefaspor'da Erkan'ın ceza sahasının dışından vurduğu sert şutta, çatala giden topa müthiş uzanarak gole izin vermeyen Gazi Mahallesi kalecisi Serhan'ı taraftarlar ayakta alkışladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmayınca her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.


Stat: Gazi Mahallesi
Hakemler: Fatih Öztürk, Kadir Sevim, İlyas Dokuzkardeş
Gazi Mahallesi SK: Serhan, Erdal, Kerim, Bayram, Can, Seçkin, Uğur, Şahin, Burak, Halil
Teknik Sorumlu: Abbas Yaşar
Vefa SK: Şener, Mesut, Erdi, Mehmet, Cihat, Orhan, Hakan, Sezer, Serkan, Yarkın, Erkan
Teknik Sorumlu: Hüseyin Aydoğan


HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA
(www.sultangazisesi.com)

1 yorum:

İbrahim ÇELİK dedi ki...

Albayrakspor karacaahmet maçını rahat kazandı.Maç boyunca fazla pozisyon vermedi.Albayrakspor galibiyet serisi yakalarsa ve kondisyonunu yükseltirse bu gurupta ilk ikiyi zorlar.Bence Albayraksporun bu gurupta yenemeyeceği takım yok. Hüseyin hoca bu takımın başında olduğu müddetçe başarı gelecektir.Yolunuz açık olsun.Başarılar diliyorum.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...