Çarşamba, Eylül 29, 2010

Yeni Ortabayırspor lige hazır


İstanbul 1. Amatör Lig’de, Fatih Hilal Spor Kulübü’nün ilk hafta ligden çekilmesi, ikinci hafta ise bay olması nedeniyle lig maçına henüz çıkamayan Yeni Ortabayırspor bu hafta oynayacağı Rumeli Hisarı maçına günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

Teknik Sorumlu Metin Boğa lige 3. haftadan başlamalarının kendileri için hem avantaj hem de dezavantaj olduğunu belirterek bu süre içinde yaptıkları hazırlık maçlarında eksikliklerini daha iyi gördüklerini ve gerekli yerlere transferler yaparak bu eksikliği giderdiklerini belirtti.

Kadrosuna Küçükköy’den İbrahim, Gültepespor’dan Rıdvan ve Okan, Çeliktepespor’dan Onur, Giresun-Derelispor’dan Mithat Kılıç’ı transfer ederek güçlendiren Kağıthane temsilcisinin teknik patronu Boğa, ligde hedeflerinin üst sıraları zorlamak olduğunu ve centilmence bir mücadele vereceklerini gruptaki her takım için kendilerinin zor bir deplasman olacağını bilmeleri gerektiğini söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, iyi bir yönetimle çalışmanın mutluluğunu da yaşadıklarını ve Yeni Ortabayır’ı layık olduğu yere taşıyacaklarını,taraftarın istediği şampiyonluğu vermek için var güçleriyle çalıştıkları sözlerine ekledi.

Yerel Futbol Sitesi

10 yorum:

Adsız dedi ki...

y.ortabayırspor metin hoca yı takıma getirerek çok büyük bir iş yapmıştır vede iddaalı olduğunu göstermiştir.yapmış oldukları transferlerle vede giresun süper amatörün köklü takımlarından DERELİSPOR'dan MİTHAT'I trasfer ederek olumlu işler yapmıştır.Y.ORTABAYIRSPORUN lige renk katacağını düşünüyorum vede başarılar diliyorum...

Adsız dedi ki...

Y.ORTABAYIRSPORA VE KAPTANA BAŞARILAR.

Adsız dedi ki...

BUSE ŞAMPİYON OLACAĞIZ.TARAFTARLAR HER ZAMAN YANINIZDA.FORZA Y.ORTABAYIRSPOR

Adsız dedi ki...

buı sezon y.ortabayırspor önceki sezonlara oranla iyi işler yapacağa benziyor.futbolcular yönetim bütün camia kenetlendimi başarı kacınılmaz olur.Buradan bütün futbolcu kardeşlerime selamlar.Bu sezon başarılı bir sezon geçirirsiniz inşallah...

Adsız dedi ki...

Sevgili metin hocam,dost ve kardeş kulübümüze hoca olmanız bizi çok sevindirmiştir,yahya kemal,de tohumlarını attığınız futbolcular şimdi ortalığı sallıyor,her zaman yanındayız.

Yahya Kemal İY.

alaattin özkan dedi ki...

metin hocam canı gönülden başarılar gerçekten çok iyi bir hoca ve çok çok iyi insan onu tanımaktan gerçekten mutluluk duyuyorum.alaattin özkan

Adsız dedi ki...

Hocam o resimdeki arkadaş bütün karadeniz,i ayağa kaldıran sevgili arkadaşımız teknik direktör İlhami Kılıç,ın kardeşi maradona Mithat değilmi valla bravo çok iyi NOKTA transfer.)))))))))))

Adsız dedi ki...

ya bu bizim mithat da ee ama yeni transfer değil ki:))bunu yazan bilmiyo mu altyapısı giresun derelispor sonra büyüdü 18 olduu İstanbula geldi yahyakemale gitti iki sezon oynadı sonra örnektepeye gitti iki sene orda otnadı sonra geçen sene buraya geldi bu sene de kaldı.heralde bu transfer haberi 7buçuk sene önceden geliyo:)))

Adsız dedi ki...

Eski takım arkadaşıma mithata abime kaptanıma yeni takımında başarılar dilerim kendisini tanıdığım beraber aynı formayı giydiğim için son derece mutluyum kendisi çok karakterli,örnek alınabilecek her zaman takım içerisinde yönlendirici lider ruhu taşıyan bir abimizdir.Oynamış olduğu hırslı futbolu ile her zaman takımdaki genç yaştaki oyunculara ateşlemiştir.kendisini yeni takımında başarılar dilerim...

Adsız dedi ki...

metin hocam daha maç yapmadan üçüncüsün nasıl iş bu ya?bir de maç yapsan lider olacaksın,yahya kemal seni ve hamit hocamı seviyor.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...