Pazar, Eylül 26, 2010

Batı Trakya yola devam ediyor



İstanbul Süper Amatör Lig 8. Gup’ta  ikinci hafta mücadelesinde  Batı Trakyaspor, Bakırköy Belediye Stadı’nda ağırladığı Yahya Kemal İdman Yurdu’nu Melih ve Yusuf’un attığı gollerle 2-0 mağlup ederek ikinci maçından da galip ayrıldı.


Müsabakaya kontrollü başlayan taraf ev sahibi  Batı Trakyaspor oldu. Yavaş yavaş rakip kalede tehlikeler yaratmaya başlayan Yeşil-Siyahlılar, ileri çıktığı zamanlarda kalesinde de tehlikeler görmeye başladı.
31. dakikada Yahya Kemal İdman Yurdu’ndan Uğur Ceza alanı dışında topla buluştu,  kaleyi karşıdan gördü.  Sert şutunda kaleci Noble parmaklarının ucu ile topu kornere çeldi.  İlk yarı 0-0 sona erdi.


Batı Trakyaspor ikinci yarıda çok daha etkili göründü ve rakip kalede tehlikeler yarattı.  68. dakikada Melih ceza alanı dışından topa sert vurdu, meşin yuvarlak Yahya Kemal ağları ile buluştu: 1-0
81. dakikada Yusuf sol taraftan topla buluştu, kaleyi gördü ve ayağının içi ile vuruşu skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Batı Trakyaspor ikinci yarıda attığı iki golle sahadan galip gelirken üç puanı alarak yoluna kayıpsız devam etti.


STAT: Bakırköy Belediye
HAKEMLER: Kürşat Filiz, Mert Güzenge, Orkan Akpınar
BATI TRAKYASPOR: Noble*** Özkan** Erhan** (Sefa*) Melih*** Erdem** Gökhan** Yusuf*** Çağatay** (Caner*) Cemil** Vahid** Semih**
YAHYA KEMAL İDMAN YURDU: Adem** Coşkun* Yusuf** Serhan** Orhan** Ardahan*** Murat* Ozan* Yasin* Hilmi** Uğur**
GOLLER: Melih (68), Yusuf (81)


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

38 yorum:

Adsız dedi ki...

Maç ortada idi,Hele,hele ilk devre yahya kemal lehine 2 gol pozisyonu vardı,Batı trakya kaleye bile gidemedi,gol atanın kazanacağı bir maçtı ve Batı trakya attı ve kazandı.Yahya kemal ruhunu kaybetmiş bu takımla maç kazanmaları zor.Nerede Cemal hocanın gençleri.

Adsız dedi ki...

YAHYA KEMAL EMEKLİ ASKERLER TAKIMI

Adsız dedi ki...

batıtrakya maçın başından sonuna kadar haketti bu galibiyeti

Adsız dedi ki...

yahya kemal düşmanları yine işbaşında takım gol yediği zaman gülecektiniz ama gülemediniz,bari geliyorsunuz takımı destekleyin,muhalefeti bırakın,

Adsız dedi ki...

DERENİN AKTIĞI YÖNE GÖRE DÜDÜK ÇALAN BİR ORTA HAKEM AMA CESUR VE GÖZÜPEK DOĞRU KARARLAR VEREN 2 YARDIMCI HAKEM VARDI SAHADA,FUTBOL ADINA HİÇ BİR ŞEY YOKTU.

Adsız dedi ki...

ABDULLAH HOCA YANINA MURAT,I YAVUZ,U,UĞUR,U,YASİN,İ OZAN,I,BERKANT,I AL VE GİT,u19 ÇIKSAYDI BU SONUÇ ZATEN OLURDU,

BİR ATASÖZÜ :KORKAKLAR KAHRAMAN OLAMAZ HOCAM.

Adsız dedi ki...

ne zaman galip gelecek bu takım,bitirdiniz lan takımı takımın ileri gidecek gücü yok bu hoca bunları görmüyormu,hele bir yedi numara izledim evlere şenlik bir 13 numara girdi adı yavuzmuş ondan beter hocam yahya kemal altyapısında bu adamlardan daha iyi oynayacak çok 91,92,93,94 cocuklar var yönetimde vakit varken olaya el koysun

Adsız dedi ki...

Yahya kemal aleyine yazı yazanlar,bu takım yeni kuruldu ve beraber oynamaya alışamadılar,hocaları çok genç ve tecrübesiz,daha ziyade altyapı hocası gibi,ama gittikleri yol doğru biraz sabır ve anlayış gösterin,sene sonunda göreceğiz neler olacağını,bu takım küme,müme,de düşmez ilk dört,ü zorlarlar,iki,üç oyuncu takviyesi ile ve gençlere biraz sanş tanırlarsa iyi olurlar.Bildiğim kadarı ile geçen sene U19 ,da çok zorlu grupta uzak ara şampiyon olmuşlardı,o takımdan hangi oyuncular var merak ediyorum,yoksa klasık benim oyuncum ,ben getirdim oynatırım düşüncemi hakim.bekleyip göreceğiz.

Adsız dedi ki...

maçın başlığı bu olmalı idi.

BATI TRAKYA YOLUNA MUHİTTİN VE ALPASLAN İLE DEVAm ediyor.

Adsız dedi ki...

yahya kemalin geçen sene şampion olan u19 takımının 8 futbolcusu aynı zamanda a takım 11 inde oynuodu bu sene o takımdan sadece yusuf berkan gökmen atacan kaldı diğerleri takımdan ayrıldı ve şuandada bi tek yusuf iki maçta 11 çıktı berkan iki maçta sonradan girdi atacan gökmen ise yedek benim oyuncum falan olayı yok anlıcanız şampiyon olan u19 takımı dağıldı..

Adsız dedi ki...

Efgan bey,

2 yolunuz var.

1-Ya bu site,de yayınlanan ve kişilik haklarına saldırılmayan yorumları asla silmeyeceksiniz.

2-Azınlığın temsilcisi olup(siz daha iyi bilirsiniz ne demek istediğimi)adamına göre yorumları silecek ve yoruma kapatacaksınız.

3-Yerel futbol sitesini siz kurmuş olabilirsiniz ama bu siteyi yaşatan ve yerel futbol sitesi olmasını sağlayan okuyucular ve siteye girenlerdir.

4-Herkesin fikirlerine saygı duyun ve onları yok saymayın,birgün bakarsınız sizde sitenize girecek adam bulamazsınız.

Adsız dedi ki...

ne güzel yazmışsınız demekki u19,dan sekiz kişi A takımda oynayabiliyor,cesaret ve güven meselesi bir hoca oynatabiliyor,diğeri oynatamıyor,fark burada.

Adsız dedi ki...

yönetici basiretsizliği nasıl bir takım dağıtılır,o takımın arasına iki ,üç takviye yap ,bundan kötü olmazdı.Yönetim en kısa zamanda olaya el koyun,yahya kemal giremezsiniz,en yakın maçta sahaya dalarız.ne yönetim kalır ne taraftar,ne oyuncular.

Arma için oynayın,forma için oynayın paralı askerler.

Efkan dedi ki...

eleştirilerinizde haklısınız. doğrusu sizin dediğiniz.
şu yorumlar nedeniyle neler çektiğimi bir yazsam, kitap olur.

profesyonel bir oluşum olsa, biz şirket olsak, avukatımız olsa dediğiniz gibi olur. Ama yorum yapılıyor ve muhattapları beni arıyor. Ben dert anlatmak sıkıldım artık insanlara. Beni de anlamaya çalışın amatör camia küçük, sürekli burada eleştirilen insanlarla muhattap oluyorum ve hep ben zor durumda kalıyorum. Zaten hobi olarak yapıyorum bir de isimsiz yorumlar nedeniyle tadımız kaçıyor.
Yoksa ben bilmiyor muyum hangi yorum zararlı hangisi değil. Kanunen belki hiçbir şey olmaz ancak bazen bizi çok yıpratan durumlarla karşılaşıyoruz.

Yorumlarınız bu sitenin canlı kalmasını sağlıyor ve her bir yorum bize yeni bir şeyler katıyor. Ancak yorum yaparken lütfen biraz sağ duyulu olalım.

Adsız dedi ki...

Bu olumsuz yazıları yazan YAHYA KEMALİMİZİN iyi olmasını istemeyen,her hafta trübine gelip yenilmesi için dua eden İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARDIR.Yönetim büyük fedakarlıklar yapıp iyi bir kadro kurdu,bu kadro daha iki maç bir arada oynadı ve birbirlerine alışmaları zaman alacak.Hocamız bu işin eğitimini almış ve gerçekten çok çalışan fedakar bir arkadaşımızdır.Lütfen onların yanında olalım ve destekleyelim bu haftaki maça herkes gelsin ,seyirci nasıl olur gösterelim,sizler bu takımı 2000 kişiye oynattınız.Yöneticiler gece gündüz işlerini güçlerini bıraktılar bütün enerjilerini takıma veriyorlar,futbolcuların ve hocalarının bir dediğini iki etmiyorlar,YAHYA KEMAL Sn Burak Kurtuluş,un dediği gibi enteresan bir kulüp,bir maç berabere kaldı ,bir maç yenildi diye ortalık ayağa kalktı.Sene sonu günahları ve sevapları beraber değerlendirelim,öyle sahaya mahaya dalma ile bu işler olmaz başkalarına YAHYA KEMAL düşmanlarına hizmet edersiniz,siz değilmisiniz TEK DEPLASMAN YAHYA KEMAL sloganını çıkaran hep birlikte takımımıza sahip çıkalım pozitif enerji yayalım olumlu düşünelim ,kesinlikle futbolcularımıza negatif kelimeler sarfetmeyelim.Takım iyi yoldadır biraz sabır ve anlayış.İYİ GÜNLER YAKINDA BİZİ BEKLİYOR.

Adsız dedi ki...

ıstanbul amatör adlı sitede Trakya hocası Birol hoca güç farkı ortaya çıktı demiş ya biz başka bir maç mı seyrettik,Trakya kaleye bile gidemedi,hakemin rüzgarı ve Muhittin Boşat ve Alpaslan Arkun ile hep beraber bu maçı güç bela aldılar,Yahya kemal hocası,da Defansa sallamış hocam sen ilk önce doğru değişiklikleri zamanında yap sonra takımına salla

Adsız dedi ki...

BU YORUMLARI ERMAN TOROĞLU BİLE YAPMAZ YAPSAYDI EN FAZLADA MUHİTTİN BOŞAT'A ATARDI SEN OĞLUNUN MAÇINA GELECEKSİN MAÇIN GÖZLEMCİSİ İLE YANYANA OTURACAKSIN HAKEMLİKTEN Bİ ÇARE ADAM MAÇI ETKİLENMEDEN YÖNETECEK ÖYLEMİ MUHİTTİN BOŞAT BEYAH YAKEMALİN GENÇLERİ NE OLMUŞ HERKEZ ONLARI SORUYO BEN SÖYLEYİM 4 TANESİ ÇELİKTEPEYE TRANSFER OLMUŞ(ÇELİKTEPENİNDE DURUMU MAĞLUM) BİRİ FUTBOLU BIRAKMIŞ İKİSİ MEMLEKETİNE BİR DİGERİDE ÜNÜVERSİTE İÇİN İSTANBUL DIŞINDA BİLMEYENLERE DUYURULUR

Adsız dedi ki...

fazla vesveseye gerek yok bu takım bu guruptan pley ofa kalır sallayanlarda şaşa kalır içine atar kanser olur yahyakemalin enbüyük düşmanı bir kuruş menfati olmayan türbünde rakip gol kaçırdıkça aya kalkan basiretsiz yahyakemal düşmanlarıdır

Adsız dedi ki...

ne büyük takımmışsın,kAĞITHANENİN KARTALI ,renklerine hastayım senin ,SİYAH-BEYAZ ÇOK YAŞA YAHYA KEMAL GERİSİ HİKAYE,

konu YAHYA KEMAL İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.

Adsız dedi ki...

BU HAFTA GALATA NURTEPE,DE YANDI,BU KADAR OLUMSUZ YORUMDAN SONRA BU FUTBOLCULAR ŞAHLANIR VE GALATA ,YI BOYNU BÜKÜK GÖNDERİRLER

Adsız dedi ki...

doktor hilmi yaz bir reçete yahya kemale

Adsız dedi ki...

soner bu hafta bütün tayfayı ve çarşıyı nurtepe,ye topla ve seyirci nasıl olurmuş gösterin.

Adsız dedi ki...

YÖNETİM UYUMA TAKIMA SAHİP ÇIK HOCAYA YAHYA KEMAL,İ ANLATIN ÖYLE SAĞDA SOLDA TAKIMIN DEFANSINA SALLAMSIN AHMET,MAZHAR,MUZAFFER,HÜSEYİN ,TRANSFER DÖNEMİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİTİYOR ALACAKSANIZ ADAM ALIN BU TAKIMA PLAYOFF OYNATIN.TRÜBİN MANYAKLARINI BOŞVERİN,ONLAR HER HAFTA MAĞLUBİYETE SEVİNMEK İÇİN ORAYA GİDECEKLER.
DAHADA OLMAZSA,SEFİK VE SELAHHATİNE ,HÜSEYİNE FUAT,A ,YILDIRIMA,LİSANS ÇIKARIN BAŞLARIN,DA RECEP HOCAYI KOYUN EFSANE TAKIMI SEYREDİN,PARDON YILDIRIM HOCA OLMAK İSTİUYORDU SANIRIM)))))))

Adsız dedi ki...

MUSTAFA FİLİZ HOCA YİNE İYİ MAÇ YÖNETMEMİŞSİN ,RAPORTÖR BABAN YAŞAR ABİYE SENİ ŞİKAYET EDERİM,BABAN YAHYA KEMALİ ÇOK SEVERDİ AMA SEN HERALDE TRUBİNE TAKILDIN,MUHİTTİN HOCAM,ALPASLAN HOCAM,YANINDA GÖZLEMCİ MEHMET, HEP BERABER YEDİNİZ YAHYA KEMALİ,PAZAR GÜNKÜ MAÇINA,DA GİTTİM ÇİLEKLİYE AMA ORADA ÇOK GÜZEL MAÇ YÖNETTİN,NİYE AYNI KARARLARI YAHYA KEMAL İÇİN VEREMEDİN AYIP OLUYOR HOCAM B U ÇOCUKLARDA EKMEK PARASI KAZANIYOR,GERÇİ SEN ZAMNAINDA ÖZEL TURNUVALARDAN ÇOK KAZANDIN BABAN SAYESİNDE HOCAM CAMİA BÜYÜK AMA BU KONULAR ÇOK KONUŞULUYOR,SENDEN RİCAM MAÇLARINI DÜZGÜN VE HERKESİ EŞİT ADİL ADALET DAĞITMANDIR.

Adsız dedi ki...

Allah aşkına kör müsünüz? Trakya kaleye bıle gıdemedı demıssınız yahya kemalın tek sutu war ılk yarının basında. başka ?

taraftar olun ona bısey dedıgımız yok ama GERÇEKÇİ OLUN.

hakeme sallamışsınız . Hakem OYNAMAYA ÇALIŞAN ve OYNATMAMAYA ÇALIŞAN ları ıyı ayırt ettı sadece.

İlahi adalet .. 2-0 .. anlayana

Adsız dedi ki...

son yorumu yapan arkadaş kimse Batı trakyaya bir şey demiyor,hakem yahya kemali oynatmadı bu kadar yahya kemal lehine ilk düdük tahmin ederim 37 veya 38 dakikada çaldı.nurtepeye bekliyorzu hasretle sizi,muhittin hocanızı,da Birol hocanın oğlu sezer,ide beraber geitirin,sıkıyorsa.Batı trakya top mu oynadı,ortada giden maç 70 daika,da çözüldü.ilahi adalet miş bu olsa gerek????

Adsız dedi ki...

sen şu trubunde bagıran kısımısın 37 . dakıka 37. dakıka dıye =)

Futbol oynamaya calısan bı takım batı trakya bunu soksun once kafasına herkes. hakemle yada baska bırıyle ısıde olmayan bır takım . Oraya da gelecekler elbet merak etmeyın =)kulubesı sırf 92 lı cocuklardan olusan bır takım . Elınden gelenı ortaya koymaya calısan bır takım. Yahya kemal de cok ıyı bı takım ben bunu gordum ama ÇOK ÇOK FAZLA SAVUNMAYA dayalı bır takım . Maç sankı Fenerbahce - İBB maçı gıbıydı. bır tarafta yuklenen bır takım dıger tarafta kapanıp kontra atak ve 1-2 uzun topla oynamaya calısan bır takım.

lütfen yapmayın :) GERÇEKÇİ OLALIM BIRAZ

Adsız dedi ki...

BU TAKIMA SALLAYANLARA YÖNETİMİN BU TAKIMNA SAHİP ÇIKTIĞI , BUKADAR OLNAKSIZLIGA RAMEN HERŞEYİN MADDİYAATLA OLDUĞUNU BİLMELİLER 2 VEYA 3 HAFTA SONRA NE YAZICAKLRINI MERAK EDİYORUM .BU YAZANLARI İDMANLRI GELİP NASIL ÇALIŞTIKLRINI GÖRMELİ BU FUTBOLCULARIN VE YÖNETİMİN.

Adsız dedi ki...

siz daha anlamamışsınız neyin ne olduğunu sıkıntı Batı trakyanın iyi oynayıp iyi oynamaması,Yahya kemal,in kötü oynaması kontratağa dayalı oynaması değil,UZAKTAN KUMANDALI KÖTÜ BİR HAKEMİN TAKIMI YAKMASI KONU BU.biz bunun derdindeyiz,başka takımları yakmasınlar.

YAHYA KEMALLİ OLMAK dedi ki...

ARKADAŞLAR BU TAKIM TARİHİNDE İLK KEZ MAHALLİ LİG KATEGORİLERİNDE 4. BASAMAK OLAN SÜPER AMATÖRE YÜKSELEREK (mahalli liğ-2.amatör-1.amatör-süper amatör lig) BİR İLKİ BAŞARMIŞTIR. EVET ELEŞTİRMEKDE BİR SAHİP ÇIKMA ŞEKLİDİR, ANCAK DOZU VE AYARI KAÇARSA KABAK TADI VERİR Kİ,BUNDAN SONRASI EMEK VEREN İNSANLARIN DA ŞEVKİNİ KIRAR.LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT,EĞER GERÇEKDEN YAHYAKEMALLİ İSENİZ.

yahya kemal için dedi ki...

Tarihinde ilk kez çıkdığı süper amatörde oynadığı 2 maçda bir beraberlik ve bir yenilgi alan takıma bu kadar yüklenen arkadaşlar,suat hoca zamanında çokoprens almayamı gitmiştiniz acaba. bütün imkansızlıklara rağmen,transfer üstüne transfer yaparak büyük borçların altına imza atan başta şampiyon takımın başkanı AHMET İZ e ve ekibine hep beraber sahip çıkalım.

YAHYA KEMAL GENÇLİK dedi ki...

PAZAR GÜNÜ TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE 600 KİŞİ ORDAYIZ(BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ İRLANDALILARLA BERABER 750 KİŞİ OLURUZ)TEK DEPLASMAN YAHYA KEMAL OLUR.

Adsız dedi ki...

BU HAFTA ARDA,HİLMİ,ŞEVKİ VE UĞUR,DAN PATLAMA BEKLİYORUZ,GOL MANYAĞI YAPIN KARŞILATIĞINIZ TAKIMLARI.

Adsız dedi ki...

benim merak ettiğim bu yorumları hanği manyakların attığı .yahya kemal kimsenin umrunda falan değil.milletin hiç işi ğücü yok yerel futbola girip yorumlara bakacak.yazanda o kişi okuyanda millete reklam yapanda.bu yazdıklarınızı kulubün sitesinde yayınlayın daha çok okuyan olur.irlandalı yazan arkadaşımızın eski günleri aklına geldi galiba.saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Değerli kardeşim (sen yorum yapanlara manyak demişsin ama sen bizim kardeşimizsin)Sana ilk önce Yahya Kemal ,i anlatayım.Yahya Kemal semti kağıthanenin büyük mahallelerinden biridir,yaklaşık olarak 33.000 nüfüsü vardır,semtin 3 takımın birleşmesi ile meydana gelmiştir(KARTALSPOR,TAYFUN SPOR VE GÜLTEPE İDMAN YURDU)semt futbolla yatıp futbolla kalmaktadır.Ve her kulup,te olduğu gibi seveni sevmeyeni,muhalefeti,de çoktur,Kulubün 2 adet güncel sitesi vardır.1-Yahya kemalin sesi taraftar sitesi2-Yahya kemal spor,resmi sitesi.YAHYA KEMAL SİZİN UMURUNUZDA OLMAYABİLİR AMA BİZİM ÖNEM VERDİĞİMİZ BAZILARIMIZIN YAŞAM BİÇİMİ ADINI VERDİĞİMİZ VE ÇOK UMURUMUZDA OLAN BİR VARLIĞIMIZDIR.eğer bu siteden takip edersen maçlarını yaklaşık olarak 100-150 kişilik taraftar topluluğu izler,geçen seneki bir maçımızda yaklaşık olarak 750 kışı nin olduğunu yerel futbol sitesi yazar,taraftar grubunun adı BLACK&WHİTE dır(siyah ölüm beyaz yaşamı temsil eder.YEREL FUTBOL,DAN Burak bey bizi iyi tanır ve bilir,kensisi ile temasa geçersen bizi anlatsın.

İrlandalı mesalesine gelince onlardam her kulup,te bulunur,bizde de var atsan atamayız satsan satamayız,onlarıda seviyoruz.

Bir arakadaşımız yorumlarda ne güzel yazmış eleştiride sahiplenme vardır.

İyi geceler.

Adsız dedi ki...

33.000kışi icınde kac kısı fenerbahce ve karagümrükte oynadı yıldırım fenerbahçede kaptanlık yapmış recep hocada karagümrükte ist şampıyonluğu yaşamış kısılerdır saygı gostterelım.......

Adsız dedi ki...

33.000kışi icınde kac kısı fenerbahce ve karagümrükte oynadı yıldırım fenerbahçede kaptanlık yapmış recep hocada karagümrükte ist şampıyonluğu yaşamış kısılerdır saygı gostterelım.......

AHMET dedi ki...

siteyi düzenliyen arkadaş. puanlamanın altındaki yorumları niye kapatarak taraf oluyorsun.MAZHAR EFENDİ BASIN AÇIKLAMASI GİBİ YAZARKEN İNSANLARA HAKARET EDERKEN YORUM SERBEST ELEŞTİRİLER GELİNCE KAPATTINIZ.SİZLERE YAKIŞTIRAMADIM.O NONOŞU DEMEKKİ SİZDE TANIYAMAMIŞINIZ.BENİM BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIGIM?????NİYE KİMSE DURUP DURURKEN ORTALIĞI KARIŞTIRAN BU ŞEYTANİ YARATIGI YARGILAMIYOR.İŞİNİ YAP.MADİLİĞİN LUZUMU YOK.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.