Perşembe, Eylül 23, 2010

Ankara Bölge Karması'na Konya'dan 3 isim


Ulusal Ankara Bölge Karması’nda Konya’dan 3 futbolcu yer alıyor. 24–29 Eylül 2010 tarihleri arasında, Hırvatistan’ın Split kentinde düzenlenecek Regions Cup futbol şampiyonasına katılacak olan Ulusal Ankara Bölge Karmasının kafile başkanlığını, Ulusal Amatör Karma sorumlusu ve Konya ASKF Genel Başkan Vekili Remzi Ay yapacak.

Regions Cup turnuvasında, grubunda 1. olan takım bir üst tura çıkma hakkı kazanacak. Ulusal Ankara Bölge Karması bir üst tura çıktığı taktirde, 30 kişilik bölge karmasında Konya’dan 5 futbolcu daha yer alacaktır. Böylece Konya’dan katılan sporcu sayısı 8’e yükselecek. Karmada şu anda yer alan Konyalı futbolcular şunlar: Turan Polat (Sarayönü Belediyespor), M. Tuğrul Bilgen ve Mustafa Köseci (Konya Gençlerbirliğispor). Karmaya daha sonra alınacak Konyalı 5 futbolcu ise şöyle. Rıdvan Kaycan ve Muzaffer Özcanlı (Muhasebe Gençler), Mevlüt Kılınç (Selçuklu Belediye), Tevfik Yıldız (Çatalhüyük Çumra Belediyespor), Cesur Akalın (Ereğlispor).

Kafile Başkanı Remzi Ay, karmanın iyi hazırlandığını, grup birincisi olmamaları için bir neden olmadığını belirterek, “Hırvatistan’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

İlk maç yarın
Ankara Bölge karması ilk maçını 24 Eylül’de; Galler’in Gwent County takımıyla oynayacak. 26 Eylül’de; Hırvatistan’ın Recija Dalmecije takımıyla karşı karşıya gelecek olan Ankara karması, son maçını ise 28 Eylül’de; İngiltere’nin Guernsey takımıyla yapacak.

Kafile başkanı ASKF Genel Başkan Yardımcısı Remzi Ay, Ulusal Ankara Amatör karmasının turnuvada başarılı olacağına inandığını belirterek, özellikle Konya’dan 3 futbolcunun kadroda bulunmasının kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi. Ay, Hırvatistan’da yapılacak bu önemli turnuvada bir üst tura çıkmaları halinde karmaya Konya’dan 5 futbolcunun daha girecek olmasının Konya futbolu adına önemli bir gelişme olacağını sözlerini ekledi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...