Pazartesi, Eylül 27, 2010

Mesudiyespor Kiraz yedi


MESUDİYESPOR: 4 KİRAZLITEPESPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup’ta, lige kısa bir zaman kala toparlanmaya başlayan Mesudiyespor, Kirazlıtepespor’u 4-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Paşabahçe Stadı’ndaki mücadeleye iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta iki takım rakibine az pozisyon verdi. 20’de Mesudiye ceza sahası üzerinden serbest vuruş kazandı. Mehmet sert ve düzgün vurdu, kaleci aynı güzellikte çıkartı. 35’te Dinçay ceza sahası üzerinde düzgün bir vuruş yaparak Mesudiye’yi 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ekip Mesudiyespor’du. 65’te Cüneyt rakibinden kaptığı topu çabuk kullanarak Aziz’le buluşturdu, Aziz de müsait pozisyondaki Selçuk’u gördü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Selçuk skoru 2-0 yaptı.

Rahatlayan Beykoz ekibi, korner atışında ceza sahası dışına düşen topu yakalayan Mustafa’nın sert ve düzgün vuruşuyla farkı üçe çıkardı.
85’te bu sefer Selçuk’un pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Aziz skoru 4-0 yaptı.
Maçın sonları yaklaşırken Kirazlıtepe penaltı kazandı ve atışı gole çevirdi. Maç 4-1 sona erdi.

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mesudiye spor 1 amatör kümede kendini yeniden göstererek bulunduğu gurubunda hedefe ulaşmak için yoğun tenpoda proğramlarını hocası ve futbol şube sorumlusunun denetiminde
yürütmektedir

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.