Cuma, Eylül 24, 2010

Çandarlı Belediyespor'dan yeni sezona merhaba


İzmir 1. Amatör Lig’de mücadele eden Çandarlı Belediyespor 2010-11 sezonunu tören ile açtı. Orhan Hassoy Stadı’nda yapılan sezon açılışına Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Kulüp Başkanı Mustafa Akkaş ve yönetim kurulu ile çok sayıda taraftar katıldı.

Yeni sezonda U-13 ,U-16 ,U-19 ve 1.Amatör Küme'de mücadele edecek olan futbolcuların ve teknik sorumlu Rıdvan Türküler'in taraftarlara tanıtılmasının ardından Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen ile Kulüp Başkanı Mustafa Akkaş birer konuşma yaparak yeni sezonda Çandarlı Bld.spor'un tüm kategorilerde hedefinin şampiyonluk olduğunu söylediler.

Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen “2010-11 futbol sezonunda Süper Amatör Küme hedefimize ulaşabilmek için camia olarak kenetlendik. Yepyeni bir ruh ,yeni bir heyecan ve yepyeni bir ekiple yeni sezona başlıyoruz.Teknik heyet ve sporcularımıza inancımız sonsuzdur. Hedeflerimize ulaşırken sadece bu günü düşünmüyoruz. Gerek altyapı gerekse tesisleşme anlamında geleceğe'de yatırım yapıyoruz.Yakın bir zamanda diğer spor branşlarında'da kulübümüz bünyesinde faaliyetlerimiz başlayacaktır.Bizlere destek veren tüm Çandarlılı sporseverlerle birlikte yeni sezon hepimize hayırlısı olsun” dedi.
U13 ve U16
Kulüp Başkanı Mustafa Akkaş “Mavi İnciler olarak ana hedefimiz adım adım Süper Amatör Küme'ye yükselmektir. Kulübümüz Belediye bünyesine dahil olduğu 4 yıl gibi ,kısa bir süre içerisinde yaptığı çalışmalarla çok önemli bir mesafe kat etmiştir.Gerek tesislerimizle gerekse alt yapıdaki genç sporcularımızın istikrarlı çalışmaları gelecek adına bizlere umut vermektedir.Genç takımımızın şampiyon olarak yakalamış olduğu başarı bunun en büyük göstergesidir.Amatör ruh ve profesyonel düşünce içerisinde ekip olarak ,hep beraber çalışarak taraftarlarımızın da desteği ile Çandarlı'da sportif faaliyetleri en üst noktalara taşıyacağız” dedi.

Teknik sorumlu Rıdvan Türküler, "Yeni sezona genç ve geniş bir kadro ile giriyoruz ,hepsi birbirinden değerli olan oyuncularımız ile tek hedefimiz şampiyonluk" dedi.
U19
2009-10 futbol sezonunda şampiyon olarak U-19 liginde 1.Amatör Kümeye çıkan genç takıma İzmir ASKF Başkan Yardımcısı Ali Rasim Alkışlar tarafından şampiyonluk kupasının verilmesini ardından Manisa Amatör Süper Lig takımlarından Manisa Belediyespor ile yapılan karşılaşmayı Manisa ekibi 5-1 kazandı.

Yeni sezonda ilk onbirde forma giyme mücadelesi verecek olan 27 kişilik kadroda yer alan oyuncular şöyle;Kaleciler; Ömer ,Mert ,Murat ,Defans;Nusret ,Cemil ,Ahmet ,Gökhan ,Halil ,Arifcan ,Ümit ,Alper ,Serkan ,Orta Saha;Can ,İsmail ,Ersin ,Murat ,Aydın ,Fatih Çapar ,Mert Oduncuoğlu ,Mert Ermişoğlu ,Anıl ,Mahmut ,Forvet;Rafet ,Meriç ,Burak ,Güven ,Fatih Daşkıran.
Çandarlı Bld.spor 3 Ekim'de ligin ilk maçında Çandarlı'da Kınık Bld.spor'u konuk edereken grubunda Dikili Bld.spor ,Kınık Bld.spor ,Asarlıkspor ,Ulukentspor ,Harmandalıspor ,Bağarasıspor ve Aliğaspor yer alıyor.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...