Çarşamba, Eylül 22, 2010

Sakarya SAL'da gruplar belli oldu



Sakarya Süper Amatör Lig 2010-11 futbol Sezonu Grup ve fikstürleri ASKF'de yapılan Kura çekimi ile belli oldu. Süper Lig 9-10 Ekim Tarihlerinde başlayacak. 17 takımın yer aldığı ligde sadece bir takım 1.Kümeye düşecek. 


Süper Lig'de yeni sezonda 17 takım 2 ayrı grupta mücadele edecek. Gruplarında ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım Play-Offa yükselecek. Takımlar play-off'ta da çift devre lig usulü maç yapacaklar. Play-Off'u ilk 3 sırada tamamlayan takımlar, Bölgesel Amatör Lig'deki Sakarya takımlarının durumuna göre BAL'a çıkacak. Play-Off'ta birinci olan takım, direkt BAL'a çıkacak. Play-Off'ta ikinci olan takım ile, BAL'da ikinci olan takım eleme üsulü tek maç yapacak. BAL Ligi'nde üçüncü olan takım, direkt Süper Amatör Lig'e düşecek. Bölgesel Amatör Lig'de 3 takım küme düşerse , Play-Off'ta ilk 3 sırayı alan takımlar otomatikman BAL'a yükselecek. 


Play-Out (Küme Düşmeme) Grubu'nda yer alacak olan toplam 11 takım, tek devreli tarafsız sahada maç yapacaklar ve Süper Lig'den sadece bir takım 1.Amatör Kümeye çıkacak. 1.Kümeden ise Toplan 8 takım ise Süper Lig'e yükselecek. Süper Lig'in 2011-12 sezonunda 2 ayrı grupta toplam 24 takımla oynanması planlanıyor. 


Süper Lig A Grubu 
1-Karaaptiler Akın
2-Söğütlüspor
3-Geyvespor
4-Kırkpınarspor
5-Pamukovaspor
6-Yeni Hendekspor
7-Bekirpaşa 
8-As Akyazıspor
9-Demirspor


Süper Lig B Grubu 
1-Harmanlıkspor
2-Yıldırımspor
3-Garajlar Taçspor
4-Sapanca Gençlik
5-Arifiye Hanlı 
6-Tekspor
7-Karasuspor
8-Şekerspor

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU
www.spor54.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.