Pazartesi, Eylül 27, 2010

Nişantaşı ikide iki yaptı


NİŞANTAŞISPOR: 2 YEŞİLKÖYSPOR: 1 
İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk iddiasındaki iki ekip, Nişantaşıspor ve Yeşilköyspor Ayazağa Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Nişantaşı 2-1’lik skorla ikinci maçından da galip ayrılırken Yeşilköyspor ikinci maçını da yitirdi. Maçı iki takım da 10 k işi tamamladı.

Maç ortada geçen ve ayağa yapılan paslar ile zaman dolduran bir görüntü içerisindeydi. Oyunun genel anlamında iki takımda mutlaka 3 puan almak için dikkatli davrandı. İlk yarı her iki takım da golü bulamadı.
İkinci yarıda Yeşilköy aradığı golü buldu. 5 numaralı oyuncu korner vuruşundan gelen topu güzel bir vuruş ile ağlarla buluşturdu durumu 0-1 yaptı.
Golden sonra Nişantaşı oyuna forvet oyuncularının üçünü de değiştirerek gereken golü aramaya başladı. Beraberlik golü penaltıdan geldi ve durum 1-1 oldu.

Nişantaşlı 2 numaralı oyuncu yapmış olduğu faulde son adam olarak değerlendirildi ve kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Şişli ekibi 10 kişi olmasına rağmen galibiyet peşinde koşmaya devam etti.
Yeşilköy galibiyet golü için yüklendiği anlarda kontratak pozisyonlara maruz kaldı ancak Nişantaşı böyle 2 pozisyondan yararlanamadı.
Yeşilköylü 5 numaralı oyuncu da kontratak yedikleri bir pozisyonda ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.
Maç berabere bitecek sanılırken yine Yeşilköy’ün atağında uzun top ile çıkan Nişantaşı galibiyet golünü buldu. Ali durumu 2-1 yaptı.

Maçta hakem triosunun birbirine uyumu ve maça hakimiyeti gerçekten dikkat çekti ve başarılı bir yönetim gösterdiler. Verilen penaltı, kaçırılmayan ofsaytlar ve gösterilen kırmızı kartların hepsi yerindeydi.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


Genel ahlak ve terbiye sınırını aşan yorumların fazlalığı nedeniyle haber yoruma kapatılmıştır.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...