Perşembe, Eylül 30, 2010

Dodo'dan 10 maç - 3. hafta


Sevgili yerel futbol severler. Geçen hafta 10 tahmin yaptım ve 7 isabet elde ettim. Bazı arkadaşlara göre ‘kek’ maç denen 3 maçtan yattım ve 10’da 10 olma şansını değerlendiremedim. Haftanın belki de en zor maçlarından alnımının akıyla çıktım. Çekmeköy takımına deplasmanda, Silivri takımına deplasmanda galibiyet şansı tanıyarak tam isabet elde ettim. Doğru bildiğim ve bilmediğim maçlara tek tek temas etmeyeceğim merak eden geriye dönüp bakabilir. Bu hafta yine birbirinden zor 10 maçla karşınıza geleceğim.

1 Leventspor-Bağcılarspor
Bu maç gerçekten son derece zor geçemeye aday bir maç olarak karşımıza çıkmaktadır. ‘Kek’ maç diye tabir eden arkadaşlarımıza özellikle söylüyorum, bu maç kek maç falan değil gerçekten izlenmeye değer zor bir maçtır. Bu maçta mutlaka kazanan olacaktır. Ben de Levent takımı kazanır diyorum ama işinin ‘keksever’ yerel futbol takipçilerinin tahmin ettiği kadar kolay olmayacağı kanısındayım.

2 Selimiyespor-Kağıthanespor
Özellikle iç saha maçlarında çok can yakacağına inandığım Selimiye takımını bu maçı banko kazanır diye siz yerel futbol severlere takdim etmek istiyorum.

3 Vefa-Yenibosnaspor
Maçı özellikle Vefa açısından çok önem arz etmekte. Yeşil-Beyazlılar mutlak 3 puan parolası ile maça hazırlanmakta. Yenibosna takımı ters bir takım. Tecrübeli çalıştırıcısı ve oturmuş kadrosu ile moralsiz Vefa takımının başına iş açabilir diyorum ama kalite ve tecrübe farkı ile Vefa bu maçı kazanır diyorum.

4 Beyoğlu Yeniçarşı-Çatalcaspor
Beyoğlu Yeniçarşı’nın hazırlık maçında Alibeyköy takımına karşı da seyrettim ve gerçekten dişli bir takımmlar. Çatalca takımı da zirve hesapları yapıyor. Ben çok zor ve mücadele dolu geçmesini beklediğim maçta kazananın olmayacağı ve berabere biteceği görüşündeyim. Karşılıklı atılan birer golle maç berabere sonuçlanır diyorum.

5 Çıksalınspor-Bayrampaşa Tunaspor
Ben Alibey deplasmanında Çıksalınspor’u çok beğendim. İç sahada oynama avantajı ile ilk iki haftanın kazanan takımı Bayrampaşa Tunaspor karşısında kazanma şansları bir hayli fazla. Her ne kadar beraberlik ağır bassa da ben ev sahibi Çıksalın kazanır diyorum.

6 Paşabahçespor-Batı Trakyaspor
Sizlere sunacağım banko beraberlik maçı olarak yer almaktadır. Bu maçta kazanan olmaz.

7 Yahya Kemal İY-Galataspor
İki takım 3 puan için kıyasıya mücadele içerisinde bulunacaklar ama ben bu maçtan kazanan taraf olmayacağı ve maçın beraberlikle sonuçlanacağı görüşünü taşımaktayım.

8 Sultangazispor-Dudulluspor
Sultangazispor bu grupta favori takımlar arasında başı çekiyor.  İnanın bana bu tam bir hissiyat ve ben bu hafta Sultangazi takımının hiç olmadığı kadar zor bir maçtan anlının akıyla çıkacağını düşünüyorum. İşlerinin ise tahminlerinden çok daha zor olduğunu hatırlatmak isterim. Dudullu takımının beraberlik şansı var ve sürpriz sayılmamalı. Çok zor da olsa Sultangazi takımı kazanır diyorum.

9 Kaynarcaspor-Fenerköyspor
Kaynarca takımı iç sahada kolay kaybetmeyen bir takım. Fenerköy takımı da istim üstünde ve bu şartlarda oluşabilecek en güzel skorun beraberlik olacağı kanısındayım. Banko beraberlik.

10 Çubukluspor-Hasköyspor
Gerçekten izlenmeye değer bir maç. İnatçı ve koşan Çubuklu takımı ile sezona fırtına gibi giren Hasköyspor... Kısır bir skor ile geçmesini beklediğim bu maçta kazanan taraf olmaz diyorum ve kısır bir skorla berabere biter diyorum.

YAZI: DODO

23 yorum:

Adsız dedi ki...

yine çoğu basit maçlar levent-bağcılar en az üç farklı levent kazanır.selimiye kağıthane beş yapar selimiye diyorum.çubuklu hasköy maçını da hasköy rahat alır.kaynarca fenerköy maçında aynı fikirdeyim fenerköy favori gözükse de kaynarca puan alır o sahada.

Adsız dedi ki...

dodo Muhittin Boşat Paşabahçeye giderse maç sabaha kadar oynansa Paşabahçe kazanamaz,Batı trakya kazanır,eğer Muhittin boşat gitmezse,Paşabahçe kazanır.

Adsız dedi ki...

bu hafta hepinizi şaşırtacaz bagcıların laf atmak neymişgöreceksiniz levent kim ki bagcılara 3 atsın bu hafta herkez agzını payını sahada alacak....

Adsız dedi ki...

dododya katılıyorum beyoğlu yeni çarşı iyi takım ve çatalca takımına süpriz yapacaktır hatta kazanma şansları bile mevcut.

Adsız dedi ki...

batı trakya fark atar dodo yanılıyorsun

Adsız dedi ki...

iddaa programı yapsan her kuponu yatırtırsın sen dodo.

Adsız dedi ki...

dodo yorumlarını beğenerek takip ediyoruz. orhanlı'dan selamlar

Eren dedi ki...

Ortaçeşme sahası suni çim mi doal çim mi ? zemin nasıl bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Adsız dedi ki...

POLEMİĞE GİRMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN İSMİMİ YAZMIYORUM,YOKSA BAŞKALARI GİBİ ARKADAN SALLAYIP ADSIZ OLARAK YAZMAK, KENDİ BAŞARISIZLIKLARINI VE YANLIŞLARINI BİR YERLERE YIKMAKTAN ÖTEYE GEÇMEZ.
BURADA YAPILAN KONUŞMALAR BİR SPORCU,YÖNETİCİ VEDE BİR CAMİANIN VERDİĞİ EMEĞE, ALIN TERİNE HAKSIZLIK,SALDIRI VE ACİZLİKTİR.
BEN BİR BATI TRAKYALI OLARAK, AMATÖR LİGLERE KATILDIĞI SÜRE VE HER KATEGORİDE GÖSTERDİĞİ BAŞARILARLA GURUR DUYUYORUM,SÖZLÜ SALDIRILARIDA KINIYORUM.BUNLARI YAPANLARIN ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALARINI TAVSİYE EDİYORUM.
UZUN SÜRELİ HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF OLAMAZ.GERÇEKLERİ KABULLENMEK ZORDUR AMA DOĞRU OLANDIR.

Adsız dedi ki...

Ortaçeşme sahası suni çim mi doal çim mi ? zemin nasıl bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Burak Kurtuluş dedi ki...

Ortaçeşme'nin sahası doğal çim. Ancak zemin iyi değil.

Adsız dedi ki...

burak kurtulus hocam yazinizi merakla bekliyoruz nerdeyse cumartesi olacak maclar baslayacak yazi yok ortada:)Efkan istifa!ya sev ya terk et:))Amac Senozan.Catladikapi Spor Kulubu.:)

Adsız dedi ki...

batı trakyalı arkadaşı destekliyorum. sonuçta herkes işini yapıyor. bu konu neden bu kadar uzatıldı halen anlamış değilim. sonuçta batı trakyanın bunca senedir yaptıkları ortada. yahya kemal idman yurdu antrenörünün de dedikleri ortada eee diğerlerine ne düşüyo ki...

Adsız dedi ki...

Bende Amaç beyi destekliyorum.

Burak ve Efgan ikilisi YA SEV YA TERKET

Kuş derneği spor kulubü.

Adsız dedi ki...

haftasonu gelin görün levent bağcılar maçını hangi takım 3 atıyormuş görelim

Adsız dedi ki...

Burak kardeşim hasretle yazılarını bekliyoruz,gerekirse siteye doğru bir yürüyüş bile düzenleriz.Efgan,da bir haller oldu orta yaş sendromuna girdi dersin?

Ağabeyin

Adsız dedi ki...

2 ni haftaki yorumunuzda 4 grup taki "Çubuklu lige iyi bir giriş yapmak isteyecektir elbette ama ben izleyip, beğendiğim Çengelköy’ün bu maçı da kazanacağını düşünüyorum."yorumunuzdan alıntı yaptım,maç 0-0 bitti,,keşke isimi olan takımları değilde birazda gariban takımları izleseniz,,çengelköy maçında şansız olan, üst düzey futbol oynayan bu haftada kendi sahasında çubukluspor'un hasköyspor'u rahat geçeğini umuyorum,,

Adsız dedi ki...

Ya kaynarca fenerköy maçı nasıl banko beraberlik arkadaşım sen bu sene kaç defa kaynarcayı izledin kaç defa fenerköyü izledinde banko beraberlik diye işkembeden sallıyosun. fenerköy maçı enaz 3 farkla kazanır.maçdan sonra burda ğörüsürüz.

Adsız dedi ki...

Kaynarca - Fenerköy maçına banko beraberlik diyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Lütfen takımları izlemeden banko beraberlik banğo ğalibiyet tarzı yorumlar yapmazsınız inşallah.

Adsız dedi ki...

sevgili dodo lütfen fener köyü izlemeni şiddetle tavsiye ederim sonra bak sonra millet senle dalga geçiyor benden söylemesi,tekrar söylüyorum 1 fenerköy 2idealtepe veya haliç ....

Adsız dedi ki...

dodo 10'da 5 yaptı bu hafta

Adsız dedi ki...

dodo 10da 5 oldu o da zorla oldu be vefa levent selimiye sultangazi için fark maçlarıydı zaten ee öyle de oldu ama çubuklu hasköy maçını hasköy 9 kişi kaldığı için şansa tutturabildin onu söyliyiim yoksa 10da 4 oluyodu:-)

Adsız dedi ki...

Muhittin maça gitmedi,Paşabahçe kazandı.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.