Pazartesi, Eylül 27, 2010

Kartalgücü zirveye uçtu


KARTALGÜCÜ: 2 BOSTANCISPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup’ta Kartalgücü, sahasında konuk ettiği Bostancıspor’u 2-0 mağlup etti.

İlk bölümler orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 35. dakikada Kartalgücü üst üste iki pozisyon bulsa da değerlendiremedi. Daha sonra birden rüzgar tersine döndü. 37-42-44. dakikalarda Bostancıspor çok net fırsatlar buldu ancak değerlendiremedi. Kartalgücü geriye yaslanıp savunmaya çekilirken ilk yarı 0-0 bitti.

Bostancı ikinci yarıya da atak başlasa da orta sahada yapılan bireysel bir hata Kartalgücü atağına dönüştü. 58. dakikada ev sahibi ekip fırsatı iyi değerlendirerek 1-0 öne geçti.

Bu golle demoralize olan Bostancıspor 6 oyuncuyla hücum etmesine rağmen pozisyon bulmakta zorlanırken, Kırmızı-Beyazlılar’ın yüzlerinden ‘bitse de gitsek’ ifadesi okunuyordu. Morali bozulan rakibi karşısında Kartalgücü üst üste pozisyonlar bulurken uzun süre kaleciye takıldı ancak sonlara doğru ikinci golü buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Kartalgücü böylece puanını 4’e çıkardı ve haftayı zirvede tamamladı. Bostancı ise 1 puanda kaldı.

Öte yandan Kartalgücü’nün sol beki Yunus Yurtsever ayak bileğine aldığı darbeyle yaklaşık 5 dakika yerde acı içinde kıvrıldı.Yunus’un çapraz bağlarından zedelenme olduğu açıklandı.

HABER: NAİM ULUYOL

2 yorum:

Chef dedi ki...

Bu maçın özetini buraya yazan arkadaş acaba gerçekten gidip bu maçı izlemişmi 2. yarı bostancı çok net pozisyonları maçın sonuna kadar kaçırmaya devam etti

Adsız dedi ki...

chef maç 1-0 ken bi tane net kaçırdı bostancı o kadar..ikinci yarı kartalgücü çok üstündü..

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...