Pazartesi, Eylül 27, 2010

Beykozspor moralsiz, golsüz ve puansız...


BEYKOZSPOR 1908: 0 ORHANGAZİSPOR: 2
İddaa 3. Lig’de zor günler geçiren Beykozspor sahasında Orhangazispor’a 2-0 mağlup oldu.
Bir tarafta İstanbul’un tam 102 yıllık mazisi olan asırlık kulübü Beykoz 1908 A.Ş. diğer tarafta onun bu sıkıntılı gününden 3 puanı alıp kaçma derdindeki Bursa temsilcisi Orhangazispor. Kadrosunda 17 oyuncu bulunan, bu sebeple sakatlık, kart cezalısı olmamak için bile dua eden bir hale gelmiş Beykoz karşısında Orhangazi attığı 2 golle evine neşeli dönerken Beykoz camiası kan ağlamaya devam etmekte. Bırakın galibiyet ya da beraberliği 4 maç sonunda gol bile atamayan bir efsane..tribünler bari moralimi bozmayayım, ağzımı bozmayayım diye gelen 500 dolayında taraftarı barındırmakta.

Dk.8 Beykoz’un Barış’ı ceza alanı civarında topu takibine kaptırdı, Devrim ile gelen bu şutu kaleci Ozan güzel bir hamle ile kurtardı.
Dk.9 Sağ kanattan atağa kalkan Serhan Beykoz ceza alnı ön direk dibine bir orta yaptı orda pozisyon alan Mahmut güzel bir dokunuşla topu Beykoz ağları ile buluşturdu 1-0
Dk.11 Beykoz atağında Fatih rakip kaleyi yoklasa da topu kaleci Ömer kornere çelmesini bildi.
Dk.16 Konuk ekip bir kez daha korner atışı kazandı ceza alanına yönelen topa defanstan gelen Semih’in vuruşunu genç kaleci Ozan çıkardı.
Dk.21 Murat sol kanattan Beykoz ceza alanına daldı derinlemesine pas ile buluşan Mahmut müsait pozisyonda iken Ozan bir kez daha topun sahibi oldu.
Dk.37 Beykoz Barış Altıntaş ile bir atak geliştirdi, bu ismin yaptığı güzel ortaya aynı güzellikte kafa vuruşu yapan Ogün Gündoğdu’nun şutu az farkla auta çıktı.
Dk.41 Orhangazi bir kez daha etkili geldi, Devrim’in yaptığı ortaya Murat dokunsa da topa auta çıktı.
Dk.50 Konuk ekip sağ taraftan bir korner atışı kazandı. Atıştan gelen topu arka direk yönünde bekleyen ve defanstan çıkıp gelen Semih’in kafasında top ikinci kez sarı-siyahlı ekibin ağları ile buluştu: 0-2
Dk.65 Beykoz kaleyi paralel gören bir bölgeden Barış Altıntaş ile bir serbest atış kullansa da Kaleci Ömer topu kornere çeldi.
Dk.85 Mahmut-Aytaç ikilisinin geliştirdiği atakta Aytaç’ın vuruşunu Kelci Ozan çıkardı.
Dk.90+2 Beykoz adına son atak Barış Altıntaş’ın çektiği şutla gelirken bu vuruşta top Kaleci Ömer’de kaldı.
Tarihinin en kötü sezonunu geçiren 102 yıllık köklü bir mazisi olan sarı-siyahlılar bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada da gol kaydına muvaffak olamadı. Maçın ardından taraftarların derin üzüntüsü dikkatlerden kaçmıyordu. Beykoz 1908 A.Ş.Teknik Direktörü Ahmet Yılmaz 2 maçlık cezası nedeni ile maçı tribünden takip etmek zorunda kaldı.

STAD : Beykoz
HAKEMLER : Barış Mekik **, Enver Vahit Çavuş **, Mesut Kük **
BEYKOZ 1908 A.Ş. : Ozan *, Çağlar *, Soner * (Dk.46 Berkant *),Ogün *, Barış **, Oğuzhan *, Fatih Poyraz *, Asafcan * (Dk.63 Turgay *), Şerf *, Sercan **, Can Keskin * (Dk.74 Kemal *)
YEDEKLER : Anıl-Alican-Uğur
TEKNİK DİREKTÖR : Ahmet Yılmaz
ORHANGAZİSPOR : Ömer **, Mustafa Demir ***, Niyazi ***, Semih ***, Mesut *** (Dk.89 Kamil ?), İrfan ***, Mahir *** (Dk.81 Aytaç ?), Serhan ***, Devrim ****,Murat ** (Dk.46 Murat Kefeli **),Mahmut ***
YEDEKLER : Onur-Ali Çakın-Barış-Muhammed
TEKNİK DİREKTÖR : Eser Pullu
GOLLER : Dk.9 Mahmut, Dk.50 Semih

MAÇ YAZISI : MUAMMER ERCAN
FOTOĞRAF : ÖNDER KOÇ-www.bilgibeykoz.net

1 yorum:

Adsız dedi ki...

TEK ÇARE ERGUN HOCA

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.