Perşembe, Eylül 30, 2010

Öz Karacaahmet için öncelik fair-play


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta ilk iki hafta oynadığı maçları kaybeden ancak müsabakalar sonrası centilmenliğiyle sempati toplayan Öz Karacaahmetspor, ilk olarak fair-play, sonra sportif başarıyı hedefliyor.

Öz Karacaahmetspor Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Erkovan, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Bizim önceliklerimizin başında sporu spor gibi yapmak, savaş zannetmemek, yenildiğinde de rakibini tebrik edebilme erdemini gösterebilen örnek bir kulüp olmaktır” dedi.

Kulüp olarak bilinçli bir taraftar topluluğuna sahip olduklarını belirten Erkovan, “Profesyonel de değiller ve biliyoruz ki onların da zaman zaman taşkınlıkları olabilir. Bunun da önlemlerini alabilmek adına taraftar gurubu başkanımız Erkan Akyüz’lede yönetim olarak periyodik olarak bilgilendirme toplantıları yapmaktayız ve takımımızın zarar görmemesi için uğraş vermekteyiz” diye konuştu.

Sezona, semtin antrenörlerinden Murat Alemdar’la başladıklarını söyleyen Erkovan, “Sponsoru olmayan, maddi imkansızlıklarla boğuşan bir ekibiz ve bu imkanlarla mütevazi bir takım kurma yoluna gittik. Bir ara takımı lige bile sokmamayı düşündük. Hocamız da bu imkansızlıklarla  devam edemeyeceğini bildirdi ve ayrılma kararını bizlere açıklayarak görevini bıraktı. Liglerin başlamasına 2 hafta kala biz yola devam kararı vererek Tansu Açabey hocamızla anlaştık. Hoca bu zor şartları görerek ve bu şartları aşma konusunda  bizden de sonsuz manevi desteği göreceğini bilerek yola çıktı. İki haftada ancak Esenler maçındaki kadroyu yeniden oluşturdu ve bizce gayet güzel mücadele etti ancak 3-2 mağlup olduk. Transferlerimizse aramıza hala katılmakta” dedi.

Öz Karacaahmetspor’un transferleri şöyle:

Alkan Koçarslan (Kartal Bulvar)
Emir Gökbayrak (Bakırköy)
Emrah Rafet Mat (D.M.O)
Erdem Yerlitaş (Valide Tayfun)
Halit Balcıoğlu (Yonca Spor)
İbrahim Uyar (Valide Tayfun)
Kalender Bulut (Ataşehir Doğuş)
M. Berkant Bedir (Dolayoba)
Özkan Demirkan (Valide Tayfun)
Reşat Karpuz (Libade)
Yasin Dursun (Ataşehir Doğuş)
Yıldıray Uyar (Valide Tayfun)

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sizde nerde küme düşmüş futbolcu varsa toplamışsınız allah yardımcınız olsun ...

Yavuz ERKOVAN dedi ki...

aminnn

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.