Pazar, Eylül 26, 2010

Gollü ve kartlı maç İkitellispor'un


FATİH YAYLASPOR: 0 İKİTELLİSPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grup'ta Fatih Yaylaspor, 9 kişi ile mücadeleyi tamamlayan İkitellispor'a kendi sahasında 3-0 mağlup oldu.Ev sahibi Turuncu-Beyazlılar mücadeleyi 10 kişi tamamlarken, konuk ekipte Güven attığı 2 gol ile galibiyetin mimarı oldu.
Namık Sevik Stadı'ndaki mücadeleye konuk ekip İkitellispor iyi başladı. 8.dakikada Mavi-Beyazlılar’da Güven, ceza yayı içerisinde kazanılan serbest vuruşta yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere yolladı. 0-1

İlk yarıda ev sahibi Turuncu-Beyazlılar’ın Murat ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, konuk ekipten Gökhan devrenin bitimine doğru küfür ettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kartla oyun alanının dışına gönderildi. İlk yarıyı İkitellispor 1-0 önde kapattı.

Goller de, kartlar da ikinci yarıda
Mücadelenin ikinci yarısında goller art arda gelirken, çıkan kırmızı kartlar da birbirini izledi.İkinci yarı ile birlikte iyi oynayan ekip Fatih Yaylaspor gözükse de, pozisyonlar ve golleri bulan konuk İkitellispor oldu. 52'de Fatih temsilcisinde Serkant'ın ceza sahası içinden vuruşunda top direkten dönerken 5 dakika sonra konuk ekipte Güven yaklaşık 30 metreden kazanılan serbest vuruştan mükemmel bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2
Bu golden 4 dakika sonra ise Güven elle oynadığı gerekçesiyle ikinci sarı karttan, kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. 61 dakika oyunda kalan Güven başarılı oyununun yanında attığı 2 gol ile ön plana çıktı.

72'de ise Fatih Yaylaspor'da kaleci Ekrem ceza sahası dışında rakibini düşürünce, son adam olduğu gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında kalırken, yerine Serhat kenara geldi ve Murat oyuna dahil oldu.

Fatih Yayla bastırdı, İkitelli golü buldu
Rakibinin 9 kişi kalmasından sonra çok adamla rakip kaleye hücum eden Fatih Yaylaspor kapanan rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlandı. Savunmada verdiği büyük boşluklarda ise Küçükçekmece temsilcisi Faik ile iyi kontra atağa çıkarak bulduğu pozisyonlardan birinde, dakikalar 89'u gösterirken Hakan Çelik ile farkı 3'e çıkardı.
Mücadeleyi İkitellispor 3-0 kazanarak 2.hafta sonunda puanını 4'e çıkarırken, Fatih Yaylaspor ise 1 puanda kaldı.

Mücadelenin hakemi Barbaros Esa ise ikili mücadelelerin birçoğunda tartışmalı kararlara imza atarak standardın altında bir yönetim sergiledi.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Barbaros Esa, Gökhan Keskin, Ahmet Şahin
FATİH YAYLASPOR: Ekrem, Sercan, Serhat (dk.73 Murat), İdris, Murat, Suat, Mehmet, Ahmet, Serkant, Batuhan (dk.86 Seyithan), Tayfun (dk.57 Ersin)
TEKNİK SORUMLU: Cüneyt Sever
İKİTELLİSPOR: Hakan Ergin, Hakan Çelik, Hurşit, Uğur, Güven, Uğur, Murat, Yunus (dk.76 Nesim), Gökhan, Çetin, Özkan (dk.45 Faik)
TEKNİK SORUMLU: Volkan Sapmaz
GOLLER: Güven(2), Hakan Çelik(İkitellispor)
KIRMIZI KARTLAR: Ekrem(72)(Fatih Yaylaspor) - Gökhan(45), Güven(61)(İkitellispor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...