Pazartesi, Eylül 27, 2010

Topkapıspor Çam devirdi!


TOPKAPISPOR: 2 ÇAMLICASPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta ilk haftayı puansız kapatan Topkapıspor, sahasında konuk ettiği Çamlıcaspor'u her iki yarıda da bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Namık Sevik Stadı'ndaki zorlu mücadele oldukça yüksek bir tempoda oynandı. İlk yarım saatlik dilimin geçilmesinin ardından Topkapıspor Nazmi ile öne geçti. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde iyi yükselen Nazmi, topu kalecinin uzanamayacağı yere gönderdi. 1-0

Topkapıspor'un golünden sonra maçta tempo yine düşmedi. Devrenin sonlarına doğru gelişen Çamlıcaspor atağında ceza sahasına ortalanan topta İsmail yerde kalınca mücadelenin hakemi Kadir Cengiz penaltı noktasını gösterdi. Yeşil-Beyazlılarda penaltıyı kullanan Ahmet skora denge getirdi ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda da her iki ekip de tempoyu bir an olsun elden bırakmadı. Pozisyon açısından kısır geçen mücadelenin 61.dakikasında Topkapıspor yeniden öne geçti. Sol kanattan ceza sahasına giren Okan, oluşan karambolde topu filelere yolladı ve Turuncu-Kırmızılılar’ı yeniden öne geçirdi. 2-1
Kalan dakikalarda iki ekipte yakaladıkları ender fırsatları gole çeviremeyince mücadeleden Topkapıspor 3 puanla ayrılarak ilk galibiyetine imza attı.

Mücadelenin hakemi Kadir Cengiz'in maç boyunca verdiği birçok karar tartışmaya açıktı. Yardımcıları ile uyumsuz olduğu gözlenen Cengiz'in verdiği birçok kararın iki ekibin tepkisini çekmesine neden olurken, oyunda tansiyonu zaman zaman yükseltti. Penaltı pozisyonunda ise tartışmaya açık bir karara imza atan Kadir Cengiz'in mücadele için yetersiz kaldığı görüldü.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Kadir Cengiz, Aydoğan Kaş, Abdurrahman Cesur
TOPKAPISPOR: Şenel, Murat (dk.40 Furkan), Onur, Ufuk, Bayram (dk.81 Nejat), Oğuzhan, Okan, Olcan, Nazmi, Celil, Ali (dk.49 Adem)
TEKNİK SORUMLU: Can Cüneyt Ömeroğlu
ÇAMLICASPOR: Osman Burak, Emre, Arif, Yasin, Resul, Ahmet, Türkay (dk.70 Aykut), İsmail (dk.46 Özkan), Emircan, Ahmet, Burak (dk.46 Volkan)
TEKNİK SORUMLU: Kemal Babul
GOLLER: Nazmi(25), Okan(61)(Topkapı) - Ahmet(45)(Çamlıca)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

5 yorum:

forza topkapı dedi ki...

can cüneyt hocamızdan son derece memnunuz.harika işlere imza atacağından şüphemiz yok.yeni bir takım kuruyor ve belkide bunun zorluklarını yaşıyor olabilir.topkapı spor a ve can hocama başarılar

Adsız dedi ki...

ilk başta şeker gibidir.
sonra hem topcuyu hem takımı yakar. görürsünüz.
ama inş o ahlar coluğundan cocuğundan cıkmaz.
ekmek parasi için uuraşan adamlarin işine taş koymak neymiş o zaman görür .

Efkan dedi ki...

Arkadaşlar yorumlara dikkat lütfen. Siteyi mi kapattıracaksınız!

Unknown dedi ki...

tebrikler topkapıspor. ben topkapı sporu beğenmedim. gerçi her iki takımıda beğenmedim. maç hiçte anlattığı gibi yüksek tempoda geçmedi birtek nazminin golü güzeldi okanın attığı gol tamamen şans penaltı ise gülünç ve evlere şenlik.hakeme diyecek laf yok bence gerçek hakemin işi vardı arkadaşını bu maçı yönetmek için yolladı bir insan yan hakeme bakmazsa saha içerisinde sedye ile insanlar dolaşırken maçı başlatan hakemmidir sizce. her iki takımda centilmendi ama hakem hem oyuncuları hem taraftarı kızdırmayı başardı. neyse futbola gelince topkapı spor dağanık oynuyor orta sahada sıkıntılar çekiyor defans topu oyuna sokmakta sıkıntı çekiyor santroforu ise hiç beğenmedim yürüyerek top oynuyor hiç mücadele yok birde hiç birşey yapmadan sakatlandı hiç birşey anlamadım yaptıklarından valla. yeni bir takım ama sene başından beri hazırlanan adamların yerine yeni kişiler gelmiş bence bu yanlış ya öteki oyuncuları kötü diye gönderin yada yerine son haftalarda adam almayın. başarılar...

eskidost dedi ki...

Kimliksiz kardeşim ne yazdığının farkındamısın hocayla çalışmıssın herhalde bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun bu sene seni yanına almadı diyemi yazıyorsun yoksa milana gitmenimi engelledi.Hocanın çalıştırdığı takımlar ekonomik olarak zayıftır orda ne kazanmayı düşünüyordun yoksa avantalarınmı kesildi yada ekmek yediğin adamdan böyle bahsetiğine göre geç de olsa senin ne olduğunumu öğrendi.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.