Pazartesi, Eylül 27, 2010

Namık Sevik'te 'Bey'lik geçerli değil



CERRAHPAŞASPOR: 2 MAHMUTBEYSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup’ta Cerrahpaşaspor Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Mahmutbeyspor'u 2-0 yenerek 3 puanı aldı.
Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıyı ev sahibi ekip Onur'un güzel frikik golü 1-0 önde kapadı. İkinci yarı her iki ekipte önemli fırsatlar yakaladı. 55.dakikada Tamer'in güzel vuruşunu kaleci Rıdvan mükemmel bir kurtarışla kornere çeldi. Kullanılan kornerde Hakan kafayı vurdu, uzak köşeden Rıdvan bu topta da başarılıydı. 


64. dakikada Mustafa uzaktan vurdu, kaleci Rıdvan bu şuttada başarılıydı. 
Mahmutbey 73.dakikada Mesut ile gole çok yaklaştı. Cerrahpaşa defansının ofsayt diye durakladığı bir anda Mesut topu kaleci Şahin'in üzerinden aşırttı, Şahin ağlara gitmekte olan topu parmak uçları ile tokatlayarak mutlak bir gole engel oldu. 
78.dakikada Mesut 18 çizgisinden vurdu, kaleci Şahin bu şuttada gole izin vermedi. 
85.dakikada Cerrahpaşa farkı ikiye çıkarttı. Tamer 18 çizgisinden ayağının üstü ile vurdu ve günün başarılı ismi Rıdvan'ı geçerek skoru 2-0'a taşıdı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 


Talihsiz pozisyon
Sağ taç çizgisinde Cerrahpaşaspor'da 7 numaralı Engin ile Mahmutbeyspor'dan 10 numaralı Deniz'in ikili mücadelesinde Deniz'in tırnakları Engin'in suratını çizdi. Bu pozisyonun ardından ilk yarı sonuçlandı ve Engin oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerel Futbol ailesi olarak geçmiş olsun diliyoruz.


HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM (MAE-MAE)

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...