Pazar, Ocak 11, 2009

Kocasinan 'orta'lara doğru ilerliyor

KOCASİNANSPOR: 2 ORTAKÖYSPOR: 1

HABER-YORUM: MERTCAN TURAN
İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup’ta Kocasinanspor, sahasında Ortaköyspor’u 2-1 yendi. Ev sahibi ekip böylece küme düşme hattının üstünde kalırken Ortaköy’ü tehlikeli bölgeye çekti.
Maç Kocasinan Sahası’nda, soğuk bir havada oynandı (Fotoğrafların da arşivden olduğunu anlamışsınızdır böylece).

Maça iyi başlayan taraf ev sahibi Kocasinanspor oldu. 6'da önce Adem'in vuruşu Ortaköy defansından döndü, seken topa ceza sahası dışından bu sefer İlhan yerden sert vurdu. Direğe çarpan meşin yuvarlak, filelerle buluştu: 1-0.Bu golden sonra da oyuna hakim olan takım Kocasinanspor'du. 19'da soldan Kıvanç'ın ara pasıyla sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Yusuf Ünal'ın şutu yandan auta çıktı.

Bu pozisyon sonrası oyun genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Kocasinanspor Adem ve İlhan ile fırsat buldukça uzaktan şut çekerek Ortaköy kalesini yoklarken, Ortaköyspor ise Mehmet Kartal’a uzun toplar atarak gol aradı. Maçın ilk yarısı kırmızı-siyahlı ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.



Maçın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 70'de Kocasinanspor'un ikinci golü geldi. Kıvanç’ın havadan pasında, ceza sahası dışında topla buluşan son haftaların formda golcüsü Orçun, önce topu göğsü ile yumuşattı ve güzel bir röveşata şutu ile tecrübeli file bekçisi Sedat'ı mağlup etmeyi başardı: 2-0. Orçun'un bu röveşata golü gerçekten mükemmeldi.

Bu golden 11 dakika sonra Ortaköyspor farkı bire indirdi. 81’de Ortaköyspor'un kazandığı penaltı vuruşunu Aras futbolcu kullandı ve kaleci İsa’nın müdahale etmesine rağmen top filelerle buluştu: 2-1Başka önemli pozisyon almayınca maç ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu arada 2-0'dan sonra Kocasinanlı Ferdi kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın adamı: Attığı gol ve mücadelesi ile Orçun Güzeldereli.

STAT: Kocasinan
HAKEMLER: Abdülkadir Düzgün, Cengiz Ateş, Erdoğan Cebe
KOCASİNANSPOR: 1 İsa, 2 Ferdi, 3 Harun 4 Erhan 5 Gürkan 6 Adem 7 Yusuf 8 İlhan 9 Orçun 10 Kıvanç 11 Gürkan
ORTAKÖYSPOR: 1 Sedat 2 Eren(Mesut) 3 Müjdat 4 Alper 5 Engin 6 Güvenç 7 Cengiz 8 Fehmi 9 Mehmet Kartal 10 Aras 11 Şefik (Rıdvan)
GOLLER: İlhan (6), Orçun (70) / Aras (81 pen)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

kocasinan zor şartlarda mücadele ediyor seneye görün kocasinanı sahası bittimi

Adsız dedi ki...

altın değerinde 3 puan alsada kocasinan bu ortaköyü pek bağlamadı açıkcası. 2 hafta üst üste içeride rakipleriyle oynayacak ortaköy.bu maçlardan birini dahi kazansa zaten ligde kalıyor.bence kocasinan bundan sonraki maçlarını kazanmaya baksın :)

Adsız dedi ki...

Sitron(8) kardeşim Kocasinanıda pek bağlamadı bu maç zaten kafadan 25 puanı oldu (Dudulluspor dan hükmen 3 puan alınacak) İncirli yada Cankurtaran düşücen bu gruptan kardeşim.

Mertcan Turan

Adsız dedi ki...

mertcan adamım bu kocasinan ın sahası
çim olrsa kocasinan s.k prof olur prof mustafa

Adsız dedi ki...

cankurtaran düşmez unutmayın çamurlu sahada 10 kişiyle tek kale oynadığımızı

Adsız dedi ki...

zaten sahamız suni çim olsa kafaya oynarız orası garanti ;)

Prof Mustafa yavrum benim adamımsın :D

Adsız dedi ki...

cankurtaranlı kardeşim unutma size karşı 4 sakat 3 kırmızı kartlı 7 eksiktik b gençlerle çıktık yinede galibiyeti biz kaçırdık

Adsız dedi ki...

zaten sizle Mimarsinan sağolsun kırmızı kart rekoru kırdı bizim grup :D:D:D

Adsız dedi ki...

doğru herhafta cankurtaran değil biz kırmızı kart görüyoruz kendinize bakın önce

Adsız dedi ki...

7 eksikle cankurtaran maçına çıktık diyen arkadaşım sen biliyomusun ki cankurtaran 3 bilemedin 4 maçına tam kadro çıktı diğer bütün maçlarda eksikti.ama yinede puan olarak rakiplerinden farkı yok.bide tam kadro çıksalardı zaten bu konumda olmazlardı.ya siz diğer maçlarda eksiğiniz yoktu da ne yaptınız.bence sallamayında oturup bihalinizi düşünün...

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..