Pazar, Ocak 25, 2009

Feriköy-Galata maçı sonrası gerginlik

İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta oynanan Feriköyspor-Galataspor maçı sonrası gerginlik yaşandı.

Çayırbaşı Stadı'nda oynanan maçta Galata 5. dakikada öne geçip devreyi 1-0 önde tamamladı. 60'da Feriköy eşitliği sağladı, ancak Kırmızı-Beyazlılar 68'de 10 kişi kaldı. Galataspor da 85'te 10 kişi kaldı. Dakikalar 88'i gösterirken Galataspor bir gol daha buldu ve çok kritik 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrası olaylar vardı. Galataspor yöneticileri, Feriköyspor oyuncuları ve yedek kulübesinin futbolculara saldırdığını ifade etti.
Bu arada maçta çıkan arbedede emniyet güçlerinin Feriköylü taraftarlara copla müdahale ettiği gözlendi.

Not: Feriköy taraftarının sahaya indiği iddiası, daha sonra kaynağından düzeltilmiştir. Bu yanlışlık için Feriköy camiasından özür dileriz.

62 yorum:

Adsız dedi ki...

şimdi bu haberi yazana ne diyeyim.küfür etsem yeridir ama efkan beye saygı ve sevgimizden etmeyelim.
maçtan sı-onra futbolcular arasında kavga çıktı.doğru feriköylüler sahaya girmedi külliyen yalan ve iftira.
efkan kardeşim lütfen kaldır bu haberi.yok öyle bişey.bukadarmı bi takıma iftira atılır.

Adsız dedi ki...

taraftarlardan kimse sahaya inmediiiiiiiiii...!!!! sadece taraftar ıcınde gergınlık olduu yanı bı takımın ustune bu kdr oynamayınnnnnnnnnnnnnnnnnn....!!

Adsız dedi ki...

taraftar sahaya ınmedı yanlıs bılgı vermeyın her taraftara 2 polış dusuyodu nası ınsın sahaya ama topcular kavga ettı galatalı topcular kacacak yer bulamadılar

Adsız dedi ki...

feriköy taraftarı sahaya inmedi. rakip futbolcuları tartaklamadı.

feriköylü- dedi ki...

bizimle kimse başa çıkamaz bu arada emniyeti tebrik ediyorum fena güvenlik önlemleri almışlar ama biz FERİKÖYLÜYÜZ herkes haddini bilicek burdan yemen ekşioğluma sesleniyorum sabah 10daki maça bu kadar taraftar görmüşmü düşünün maç sarıyerde sabah 10da hava yağmurlu ama feriköy taraftarı her zamnki yerinde
insan değiliz FERİKÖYLÜYÜZ

Adsız dedi ki...

polıs taraftara sardırıyo kapıdan cıkmaya calısıyoruz polıs arkkadaslar unuformaya guvenerek once bı jop yıyın ondan sonra cıkın dıyo nerde yasıyoruz beyler sayın yemen eksıoglu nerden buluyosun bu hakemlerı hıc vıcdanın sızlamıyomu sen ın hakem sartlanmıs sarı kartı olmayan topcuya once sarı sonra kırmızı verıyo sonra ozur dılıyo mahalle macımı bu cok ayıp beyler bu kadarmı acınız var ferıkoy den basardınız bu senede cıkamadık sevın

Adsız dedi ki...

arada bı kac tane polis bızım topcuları tartaklayark soyunma odasına soktuu bunlarıda gorunnnnnn....!!!

Adsız dedi ki...

Boş'a Konuşmayın Skor 2-1, By By Feriköy..

Adsız dedi ki...

feriköy bu maçtan sonra tamamen bitmiştir. bir daha maça gitmeyeceğim. şu maçıda alamıyorsan. sen o 80 yıllık tarihinin tozlu sayfalarına bakıp ağla.Artık tekçaren bu kaldı.yine kırmızı kartvar. hiçbir zamna feriköy tam kadro sahaya çıkamadı. Artık 3.lig bir kez daha hayal oldu.Kimse boşuna ümitlenmesin.

Adsız dedi ki...

adamlar bize karşı şartlanmışlar
*polislerin elinde kameralar sürekli çekim.neden yapıyorsunuz diyoruz bizi değirmenci zannediyorlar aranızda örgütçü var onları fişliyoruz..yok ya
*sağımızda 2 sıra polis solumuzda 2 sıra polis kordon altındayız
*amerikan filmide seyretmişler kötü polis iyi polisi oynayanları bile var
*galatanın taraftarı yok zannediyorduk dünya kadar seyircisi çıktı.ama genellikle yaşlı mazbut halim selim insanlardı.biz 45 dakika kadar otobüslere binmek için trafik falan zorluk çekerken aramızdan usulca süzülüp gittiler.gider yapacak olsak onlara yapardık.yenildik ama galata seyircisinin bir terbiyesizliğini görmediik.
demekki neymiş feriköy taraftarı yenildiğinde hatta şampiyonluğu bıraktığı maçta bile rakibi tahrik etmezse olay çıkarmıyormuş.
KULAKLARA KÜPE OLSUN.

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun feriköylüler seneye kaynarcanın grubuna sizi dört gözle bekliyoruz

Adsız dedi ki...

kaynarcalı bız delıkanlıyız gelıcaz ama lutfen sızde gelın bıletler bedava

Adsız dedi ki...

kulaklara küpe olsun denmiş.bu kaynarcalılarada bir küpe takmak farz oldu.

Adsız dedi ki...

aynen :) sizi hiç bir kulup istemezken kaynarca dua edio grubuna düşmek için....şimdiden hayalini bile kuruyorum cok heyecanlıyım feriköy 1. amatöre:):)

Adsız dedi ki...

tuzlaya geldık dayak yedınız anadoluhısarında dayak yedınız sahaya gırdınız nerdesınız beyler kaynarcılar burda atmak kolay ıcraat yok

Adsız dedi ki...

hahaha kaynarcalılara bakın internetin karşısına oturmuşlar tribüncülük oynuyorlar :))
iyimi böyle kağıttan kaplanlar sizi.efkan bucak a teşekkür edin onun sayesinde feriköylülerle muhatap olabiliyorsunuz yoksa nerdeeee dimi..di..di :))
kırmızılı arkadaşa selam söyleyin.hani sahaya atlayan :))

Adsız dedi ki...

hisar tuzla işte kaynarcaa
feriköylü geliyor sahaya atlaaaa :D

Adsız dedi ki...

gerginlik falan neyse de tarafsız bir gözle maçı izleyenlerdenim ve galata takımı feriköye oranla çok daha fazla takım gibi oynadı aralarında belirgin bir kalite farkı olduğu bariz görülüyodu..hakeden kazandı hemde en az 5 olcak maçtı..

Adsız dedi ki...

feriköy buraya kdr sansa geldi bundan sonra zten hak ettiği yere geri donuyo daha ck düşerler :):)

feriköylü- dedi ki...

feriköy bi gün sanada düşer merek etme kaçıcak delik ararsın sonra :D

feriköylü- dedi ki...

efkan bey tribünden fotolar var bnde isterseniz atabilirim

Adsız dedi ki...

Evet arkadaşlar:üst üste aldığı 3 mağlubiyetle aslında ne kadar sıradan bir takım olduğunu göstermiştir feriköy.Şampiyonluğa oynuyoruz diye haftalardır kendilerini boşuna kandırdılar.Sonunda bu hafta da Galata Spor mağlubiyetiyle de bu tatlı rüyalarından uyanmışlardır sanırım.Bence burada atıp tutacaklarına 6-7 farklı bir skorla yenilmediklerine dua etmeliler.Galata Spor takımı eğer biraz daha becerikli veya şanslı olsa feriköye hangi yüzle gideceklerdi merak ediyorum.Bu arada sahada maçtan sonra futbolcu olduklarını unutup boksörlüğe soyunan feriköy'lü futbolculara ne demeli?Maçta yenemedikleri Galata Spor'lu futbolcuları maçtan sonra dövmeye kalkmak,sanırım kendileri gibi düşünen ve hareket eden taraftarlarına bir nebze olsun şirin görünmek için yaptılar sanırım.Bu saatten sonra giderler kumda oynarlar artık.

Adsız dedi ki...

İİİ YAPMISLAR BIZ SAHAYA GIRMEDIK AMA FUTBOLCULAR İİİİ DÖVDÜ TOPCULARINIZIII...!!!! FERİKÖYLÜLERRRRRRR....!!!!

Adsız dedi ki...

Yine Feriköy yine pislik hiç şaşırmadım valla..hehe

feriköylü- dedi ki...

pislik derken neyi kastedion kardeş kurduğun laflara dikkat et altındn kalkamıycağın sözler etme feriköyden bahsedioz akıllı ol

x dedi ki...

Aklı başında tüm yorum yazan herkesi tebrik ediyorum.
Galata takımı ile feriköy takımı arasındaki farkı herkes gördü.
Galata top oynamaya feriköy ise pislik yapmaya gayret etti.
Maçtan sonra feriköy taraftarı sahaya girmedi,ne ilk maçta ne bu günkü maçta feriköy taraftarından en ufak bir kötü davranış görmedik.
Galata olarak ilk maçta iki takımın beraber çekilmiş resmini 78 senelik dostluğu simgelemesi için rakip takıma kırmızı beyaz çerçeve yaptırıp(feriköyün renkleri)hediye ettik onlar maçtan sonra kendi taraftarlarından dayak yiyeceklerini bildikleri için bizim topçulara saldırdı.
doğru olan hangisi?
yazık çok yazık adamlar sabahın köründe yağmur demeden gelmiş 90 dakika seni destekledi,top oynamayı bilmiyosun bari beyefendi ol!

Adsız dedi ki...

yorum yapan arkadşlar taraftar inmedi sahaya bilmem ne demişler..
feriköy taraftarı sahaya inmedide noldu yaa bi dünya topÇulara küfür ettiler kırmızı yiyen galatalı oyuncuyu balgam yağmuruna tuttular :)..şimdi taraftarımı güzel göstermeye çalışıyorsunuz..alayına galataaaaaaaaaaaaaaaa ;)) bu arada bay bay hepiniz bay bay feriköy :)
şampiyon galata..

pope..

Adsız dedi ki...

orda nıe boyle artıslık yapamadınız sanal alem artısısınız sorununuz warsa sorun gıderırızzz....!!! FERİKÖYLÜLERRRR...!!!

Adsız dedi ki...

ya butun galatalı arkadaslar mactan once ısınırken hepiniz titriyodunuz kedi gibi uysaldınız bu ferikoy takımından ne kadar cekindiginiz gun gibi ortada ama simdi burda atıp tutuyosunuz bigun ferikoye mac izlemey gelin burdan ne kadar ferikoye sallayan takım futbolcu kulup yoneticileri hepinize soyluyorum adamsanız gelirisiniz burdan sallamakla olmaz he bide 5 olurmus mac ne guzel konusuyosunuz ya sondakkalarda o top cizgiden cıkmasa ne olucaktı haliniz taraftar bizi dovdu diyecektiniz bide oraya yazan arkadas lafım sana futbolculara saldırmıslar diyosun sondakka kim dirsek attıda olaylar cıktı bunuda ogren sor ondan sonra yorum yap adam yerde kanlar icinde yatıyo yardımcı korkudan penaltıyı veremiyo macı 25 dakkasında 4 numara kalaye giden topa blok yapıyo eliyle penaltımız verilmiyo bunlarıda yazın buraya herkez ogrensin nasıl hakemle mac aldıgınızı sondakka 2 numara topu elle kesiyo hakem bunuda gormiyo alayına ferikoy kıskanalar catlasın ruyanızda bile bu kadar taraftara mac yaptınızmı da onlara laf soyluyosunuz

Adsız dedi ki...

feriköyün yaptıklarına neden kimse dur demiyor artık?futbolcuları ve taraftarıyla mantalitesi eksik bir spor kulübü.istfit gereğini yapmalı artık.

Adsız dedi ki...

Feriköy'ün her maçı olay ama bu kez futbolcuları vukuat yapmış, taraftarı eleştirmek yersiz.

Ancak feriköylüler polisin kendilerini niye copladığı hakkında bize bilgi verirse memnun oluruz. Şu durumda ortada hiçbir açıklama yokken insanın aklına "taşkınlık yaptılar" geliyor.

bu arda Galata'ya tebrikler. artık türkıye şampiyonasına giderler sanıyorum. acaba 3. lige çıkabilirler mi merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

ey feriköy taraftarı hala utanmadan dayılık peşindesiniz.Biraz adamlıktan nasibinizi alsanız,takımınızı insanca destekleseniz olmuyo sanki.Evet sahaya girmediniz çünkü polis bırakmadı.eğer o güvenlik olmasaydı ki bana göre yetersizdi,sizinde sahaya inip neler yapacağınızı biliyoruz.feriköy'ün futbolcuları dahi sizden illallah demiş durumda.neden acaba hep ceza alıyorsunuz,neden acaba dışarda oynuyosunuz maçlarınızı şöle bir düşünseniz onuda bulursunuz ama sizde onu düşünecek kafada yok.herkes bundan sonra haddni bilecek feriköy'de 2.Amatöre gedecek.Bu arada bu olayların buralara kadar gelmesinde en büyük sebplerden biride her seferinde bu yaptıklarına rağmen bunları görmezden gelen istfit artık aklını başına alıp feriköy'e gereken dersleri verir diye düşünüyorum

Adsız dedi ki...

bravo Galata be helal olsun be,Feri köyünü yenmişş.Bu arada feri köyü muhtarınıda tebrik etmek lazım takımı ne güzel de play off'a götürdü be...:D puhahahaaa

Adsız dedi ki...

Feriköylülerin çaresizliğidir bu. Ne kadar güzel oldu bu mağlubiyet. İnşallah çıkamazsınız. Siz hala buradan gider yapın millete.

Adsız dedi ki...

ee kolaymı kaynarcamaçında aldığınız yenilgiden sonra hala bi dikiş tutturamadınız vayyy bee şimdide galata bravo galataya iyi yapmış vallam :))) ne kaynarcaymış be açılışı yaptı kapanışıda galata yaptı sizede bundan sonra ki sezonda şimdiden başlayın ne yapmanız gerekli olacak hesabınızı kitabınızı iii yapınki ona göre pazara çıkınn yoksa sonunuz hiç iyi görünmüyorrr siz yine rahat durmamışsınızdır eminim ki varsa elinizde çekilmiş fotonuz yayınlayın vardır da kesin yollayın yayınlasınlar acelenirisiniz(aklanırsınız) belikiii:))) neyse flim bukadar kısaymışş devamı seneye çekilecek kuralardan sonra kaldığınız yerden devam edersiniz ama sakın kaynarcanın grubuna düşmeyinde sonrasına karışmayısss :)) o saman bizim buralar bayağı geniştir toplaması zor olur sizi kavacık spor akademisindeki gibi olmaz 15 kişi değil oarada 5000 kişi olacak ona göree gelinde oynarıss sizinleee

Adsız dedi ki...

ya biraz mantıklı yazın.
feriköyün ilk yarı bir 2.yarı 1 toplamda 2 penaltısı verilmed.2.penaltı hemen önümüzde oldu 10 numara uğur galiba topu çekti galatalı sol eliyle önüne aldı.
adamın dokunmadığı pozisyonda 2.sarıdan 10 kişi lakdı feriköy.10 a 11 oynanırken 1topumuz direkten döndü kalecileri 2 top çıkardıki akıllara ziyan .atak oynayan saldıran bizdik.attıkları golde biz defans dahil tüm kadro saldırırken buldukları kontra ataktan oldu.
*galatada bir 11 numara varki adam tek başına maçı aldı.helal olsun böyle futbolcuya.
*bizim çocuklar o adamı indirmeliydi 50 metre top sürdü 4-5 kişiyi resme ipe dizip içeriye topu aktardı 3 galatalı bomboş.
*küfür her maçta oluyor olmayan maçmı var.
*maç bitince karşı triibünsüz bölgede futbolcular kavga etmeye başladı.galata yedek kulübesinin önüne kadar aralıklarla devam etti.
*bizim futbolcular gerçekten terinin son damlasına kadar akıttı mücadele etti.onlara kızgın değiliz.hep böyle olsunlar keşke sezon başından beri böyle oynasalardı.
maçı seyretmeden masa başı yorum yapmayın.
galatadaki saçsız 11 numarayı bize verin maç 6-7 olurdu.

Adsız dedi ki...

Galatalı taraftarından yorum beklerken kaynarca taraftarı yorum yapmış evet inşallah aynı grupa düşeriz 2 sene önce kaynarcaya geldik siz feriköye gelmediniz tuzlaya geldik yine gelmediniz ee artık gelirler dedik a.hisarına 10 kişi geldiniz sahaya atlatınız nasıl olacak bize gider yapmayın biz sizinle denk kulüb degiliz

kırmızı montlu arkadaşa selam :):):) hani sahaya atlayan

Adsız dedi ki...

ya burdan allah rızası için soyluyortum ya nekadar mantıksız konusuyosuyosunuz arkadasım ya

1...kaynarcalı yaa 2senedır grubumuza dusuyosunuz 2senedırde dayak yıyosunuz hala konusuyosunuz pes wallahiii hala konusuyorsunuz yaw insanda utanma olur karı gıbı dır dır dır dır anlamadım gitti...

2...gelelım maça semtten topluca gıttık sarıyere herzamankı gibi 500kadar kişiyle pankartlarımızı astık takımımıza destek wermeye basladık hiç sıkıntı yok no problem... hakem penaltıyı wermedı barız herkez gordu penaltı olduğunu elınle mudehale yaptı adam wermedı çıldırdık ufak tefek itirazlar yaaa ayıp yaa wallahı ayıp sen GOZLEMCISIN BE KARDESIM ORAYA GOREWLENDIRILMISSIN YAKISIYOMU SANA SENIN NE İŞİN WAR TRUBUNLERE KUFUR EDIYOSUN SONRADA DAYAK YIYOSUNUZ AĞLIYOSUNUZ...BURAYA OKADAR ÇOK SEY WARKI YAZICAK HANI BİZİ BİZDEN BASKA KIMSE ANLIYAMAZ GERCEKTEN ANLIYAMAZ. CUNKU KIMSENIN HAKKI BİZİM KADAR YENMIYOR.. ONDAN SONRADA FERİKÖY TARAFTARI OLAY YAPIYO SİZ BOYLE YAPARSANIZ BUGUN OLDUĞU GİBİ HERZAMAN NE STATTA KOLTUK KALIR NE CAM NE ÇERCEWE BIRAKILIR... BİZ 1İNCİ AMATORE FALANA FİLANA DUSSEK BİLE HER MAÇA YINE GIDERIZ RAHAT OLUN SANMAYINKI SUPER AMATORDE BOYLEYIZ BİZİ BİLEN 1 DEDE 2 DEDE SUPERDEDE BİLİR...DAHA NEDIYIM HANI SOLICEK BİŞİ BULAMIOM ARTIK BU HAKSIZLIK YAPAN INSANLARA SADECE YAZIKK....

Adsız dedi ki...

cefayı da sefayı da biz çekeriz.

yeter feriköylülerin haricinde yorum yapmayalım...

bu sene bitti.. elbette sallayanlarla bir gün bir yerde karşılaşırız. son cümle kaynarcalı elbette elbette elbette bir gün ......

Adsız dedi ki...

byby feriköy zaten her maçınız olay yakında kendinizide savunamayacaksınız.

Adsız dedi ki...

ya nedense onlar takım varken bu istfit ve yemen ekşioğlu'nun işi gücü yok feriköyle uğraşıyo...
feriköy iyi takım kuramadı şampiyonluk sadece bir hayalden ibaretti...
her maçta olay her maçta kavga...
ama maça verilen hakemler de tam bir rezaletti...
şunu da unutmayalım feriköy^ün oynadığı kötü hakem le galata da oynadı...

Adsız dedi ki...

yazık günah arkadaslar ben de tamamen tarafsız bir seyirciyim ve hakemler çok ter döküp hakkıyla aslanlar gibi maç yönettiler söylediğiniz penaltı pozisyonlarıymış kırkımızı kartlarda hata varmış falan filan hepsi yalan, federasyona böyle kaliteli hakem arkadasları verdikleri için böyle önemli bir maça teşekkür edip kendilerini tebrik ediyorum. zaten hakemler hata yapsalardı feriköyün top oynamayı beceremeyip rakibe saldıran oyuncuları daha önce de yaptıkları gibi hakemlere saldırırlardı, etkilemeye çalıştılar ama hakemler etkilenmeyip harika bir performans gösterince yapacak bişey bulamayıp rakibi dövdüler ve sonra da hakettikleri gibi bir güzel polisten dayak yediler.

Adsız dedi ki...

ya bu feriköy dedikleri bizim iki sene önce kaynarcada kafalarını kuma sokup kafa göz dağıttığımız şen çocuklarmı seneye yine beklriz bizim buralar aynı bildiğiniz gibi gelirseniz yerleriniz hazır bir iki sefer daha yolunuz bu tarafa düşerse o slagonunuzu değiştirirsiniz biz sizi insan yapmaya kararlıyız

Adsız dedi ki...

ah be Feriköy'üm burası mıydı yerin ? her spor programında bi eski topçu büyük takımla anısını anlatırken Feriköy'den bahsediyo.. şimdi buralarda bu 3-5 çapulcuyla muhattap ediyosun bizi.. umarım bu kara bulutlar çabuk dağılır.. senin yerin burası değil.

Adsız dedi ki...

bilgilendirmek için emniyetin yer yer neden jop kullandığını yazayım.
feriköy-galata maçı bittiğinde sahada kavga çıktı oyuncular arasında.o pozisyonda bizde tribünleri terketmedik.bizden sonra sarıyer-çanakkale maçı vardı maç saati belli.polisler boşaltmak istiyor biz çıkmak istemiyoruz olaylar bitmeden.birde üstüne önce galatalılar çıksın diye bizim çıkış kapılarının kilitleri kapalı olunca, epeyce bir hengame oldu.neyseki polis müdürlerinden birisi kapıları açtırdıda biz stadı terkettik zaten o ara saha olayıda bitmişti.
bir olaya çok güldüm.ikinci yarı bizim santrafor gole gidiyor galatanın kalecisi ile karşı karşıya kaldı polisler bağırıyor at golü at bizde kurtulalım şunlardan :)
artık ne yaptıysak :p

Adsız dedi ki...

42.YORUMU DİKKATLE OKUYUN.KESİN MAÇI YÖNETEN HAKEM YAZMIŞ ADAM KENDİNİ ÖVÜYOR !
ALLAHINDAN KORK 2 PENALTIMIZ YEDİN OLMAYAN POZİSYONDAN OYUNCUMUZU ATTIN BURALARA GELMİŞİN KENDİNİ ŞİRİN GÖSTERMEYE ÜSTLERİNE KENDİNİ BEĞENDİRMEYE ÇALIŞIYOSUN.

Adsız dedi ki...

millet bu İNSAN DEĞİLİZ FERİKÖYLÜYÜZ lafına takılmış.
kundaktaki bebeği öldüren,askere kurşun sıkan,şanlı bayrağımızı yerlerde sürüyen,filistinde gazzede bebekleri katleden,otobüsleri,arabaları yakan zihniyet insanım diye geçiniyorsa bu dünyada.biz gerçekten İNSAN DEĞİL sadece FERİKÖYLÜYÜZ
bunu kafanıza yerleştirin.başka manalara çekmeyin.

Adsız dedi ki...

feriköylüler siz dayak atıoruz kavga yapıoruz diyorsunuz herşey güzelde sizin yüzünüzden takım tarafsız sahada oynuyor siz bu şekilde devam ederseniz bi 50 sene daha amatörde devam edersiniz rakip takımlar sizin gibi taraftarı olan takıma karşı daha ii motive oluyor siz kendi kendinizi yakıyorsunuz haberiniz yok bu senede hüsran oldunuz başarılar

Adsız dedi ki...

ben o 42. yorumu yazan kişiyim ve hakem falan da değilim feriköylü kardesim rahat ol sen dışardan bakan sadece futbolla ilgili olup takım tutmayan biriyim size karşı bir garezim de yok sadece oyuncularınız hakemleri etkileyemeyince çıldırdılar ben bunu gördüm bu kadar basit olay bu ülkede herkesin işi gücü bu oldu zaten kaybeden hatalı olan hakemlere suç atıyo hep yazık günah be olmaz ki bu kadar da

Adsız dedi ki...

yaaa ben daha sana nedıyımkı kaynarcalı.. halakumdan bahsedıyosun... :):):) yazık sanaaa biz kaynarcayada gelmısız ama siz nereye gıttınız...?

Adsız dedi ki...

efkan bey bu sefer senı kınıyorum neden bılıyomusun albayrak sahasında olay vardı kahıthaneyle onu hemen sayfadan yokettınız varsa butun macları yazmanı bıtek ferıkoy u yazmamanı rıca ederım

Efkan dedi ki...

Sevgili ziyaretçimiz,

Nasıl ki sizin maçta sahaya inme olayınız kaynağından yalanlandı, biz de sildik, Albayrak-Güllüoğlu maçındaki olayların da sadece ufak bir itişme olduğu ve sarı kartla cezalandırıldığı, tribün olaylarının da büyük olmadığını öğrendik. Bu nedenle kaldırdık, yoksa taraflı olmak gibi bir şey sözkonusu olamaz.

Adsız dedi ki...

sesimizi kendi camiamız haricinde duyurabildiğimiz FERİKÖY taraftarının aslında kendisine ilişmeyene bir zarar vermediğini ilişme cüretini gösterenin maruz kaldığı durumları takımın ve taraftarın istek ve isyanlarını istanbul başta olmak üzere tüm amatör spor sevdalılarınıa duyurabildiğimiz yegane site YEREL FUTBOL SİTESİ..
amatör ruhla maddi kazanç gözetmeden bizlerin sesini duyuran gerektiğinde bir telefonla ulaşabildiğimiz güzide sitenin değerini bilelim insanların amatör aşkını köreltmeyelim.
arap olgun.FERİKÖY

Adsız dedi ki...

mac snrası polısın jopla bıze mudahale ettıgını nıe yazmıosn ...!! TERORISTLERE İNSAN HAKLARI , TARAFTARA VURUN JOPLARIII...!!!

Adsız dedi ki...

ben hasta ferıkoy taraftarıyım gelcek ne bılıyomusunuz bız sampıyonlugu sahaya gıren adı bende saklı ve hakemı doven arkadası kınıyorum o macta boyle olay olmasa bız kaynarca yı ferıkoy de yenıcaz gıttımı 3 puan galata yı bız dunku mac ferıkoy de oynansa yenerdık buna ınanıyorum cunku sartlanmıs hakem olmucektı dayagın acısını boyle cıkardı hakemler haksızmıyım bu doven arkadas ıftaar edıyomus gıbı son maca kadar gelşdı hıc utanmadan yazık koca sene bı kısının bılıncsız haraketı yuzunden gıttı

feriköylü- dedi ki...

ya off yinemi kaynarca muhabbeti beyler feriköye gelemeyen insanlarla sakına muhattab olmayın bırakın feriköyü tuzlayada gelemediler seneye aynı gruba düşersek yine gelemiycekler yine takımlarına sahip çıkamıycaklar

hani o feriköye gelemediğiniz günler
hani o taş atmayı mevzu sanan k.pekler
devamını yazmıyorum anlamışsınızdır zaten

neyse inş. aynı gruba düşeriz kaynarcayla ama gelin beyler takımınıza sahip çıkın 15 kişi hçç zevk vermiyo bize ya ne olur gelin:D:D:D

Adsız dedi ki...

gelemzler kı abı onlar sanal alem artıstı :D:D:D tuzlaya geldık yoklar ferıkoye gelmedıler ama hala sanal alemde artıslık yapıolar:D:D:D:D bu arada o hakemı dowen bnm tanıdıgım en iyi abılerden bırısı we ferıkoy hastası hakemı dowdu dıe maclara mı gelmıcek iii yapmıs hakeme de ....!!! İNSAN DEGILIZ FERİKÖYLÜYÜZZZZ...!!!!

Adsız dedi ki...

Bu maç için amatör göz olarak benimde birkaç diyeceğim olacak. Sabah saat 10.00'da olmasına rağmen kaliteli bir maç olacağını düşünerek taa sarıyere gittim. Ve gittiğime gerçekten değdi. Neden derseniz amatör bir ligde görebileceğiniz en güzel maçlardan biriydi bu maç. İki takımıda kutlamak lazım. Burda sakin olan maçı kazanacaktı ve öyle oldu. Feriköy'ün kaptanı ve Galata'nın 11 numarası maça damgalarını vurdular. Burda Galata hocası öyle bir yerde oyuncu aldıkı sahaya futbolda sakinliği ön plana çıkan ERKAN namı değer BIDIK ERKAN öyle bir ustalıkla gol attıki inanın görmeye değerdi. Maç sırasında feriköy taraftarı takımını ateşlemek için elinden geleni yaptı ancak futbolcular bunu artı değer yerine eksi değer olarak algıladılar ve daha tedirgin olmaya başladılar. Pozisyon yakalamalarına rağmen değerlendiremediler. Aynı şekilde san 20 dakikada galata'da 3 net pozisyon buldu ama son vuruşu yapamadı. Son dakikalarda 6 pas içerisinde erkanın akıllı hareketleri golü bulmayı başardılar. Bu maçın sonucu ile iddasını yitiren feriköylü futbolcular sebepsiz yere çirkinlik yaptılar. Bunlar futbolda var ama biraz daha az olabilirdi. Hele feriköylü yedek kulübede yer alan yöneticileri (mavi gömlekli)galata'nın kaptanına saha içerisinde arka arkaya tekmeler sallaması hiç hoş değildi. Bu kaçan ne ilk fırsattır feriköy için nede son olacak , galata içinde ne ilk galibiyettir nede son olacaktır. Saha içerisinde futbolcu arkadaşlarının üstüne giden futbolcular belkide seneye aynı takımda buluşacaklar bakalım o zaman birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar. Bu maçtan sonra söylenecek şey herkesin yolu açık olsun. Feriköy kaptanını maç içerisindeki gayretinden ve olumlu futbolundan attığı golden dolayı kutlarım , galatanın 11 numarasını mükemmel oyunundan dolayı kutlarım , bitirici akıllı vuruşu yapan erkanı kutlarım. Amatör liglerde zor seyredilecek bir maç sergiledikleri için her iki takım oyuncularınıda ayrıca kutlarım. (Maç bitene kadar tabiki.)

Adsız dedi ki...

ARKADASIM BIRAK IYI YAPMIS DEMEYI SENIN GIBILER OLDUGU SURECE BIZ AMATORDE KALIRIZ BIZ COLUK COCUGUMUZU BGIRAKIP GELIYORUZ TAKIM ASKINA VARMI 1 BIRA ICIP HAKEME SARDIRMAK SENCE O ZMN HER MACTA YENILINCE HAKEME SARDIR ZIHNIYET KOTU ARKADASLAR SAYGILAR

Adsız dedi ki...

feriköylüler bi kerede malüp olunca karşı tarafı alkışlayın bizde sizi alkışlayalım ama böyle yapınca haklı bile olsanız bu davranışlarınız yüzünden kaybediyorsunuz , eğer benim topçum hem malüp olucak hemde rakibe sopa atıcak o topçuları feriköye sokarsam namerdim sizin itibarınızı 5 paralık ediyor kendini sporcu zanneden ezikler ... ben sporcunun zeki , çevik , aynı zamanda ahlaklısını severim atatürk...

FERHAT dedi ki...

MERHABA:

PAZAR SABAH SAAT 08:00'TE KALKTIM ,KAHVALTI BİLE YAPMADAN SAAT 09:00'DA EVDEN ÇIKTIM MAÇA GİTMEK İÇİN,İLK DEFA GÖRDÜM 2 TANE BÜYÜK OTOBÜS BİR KAÇTANEDE MİNİBÜS VARDI BEN ŞAŞIRDIM ,DAHA ÖNCE OTOBÜS BİLE BULAMIYORDUK,NEYSE SAAT 09:20 GEÇE ÇIKTIK YOLA OTOBÜSTE HERKEZ UYKULU,MAMUR BİR ŞEKİLDE SESSİZ SEDASIZ BİR ŞEKİLDE YOLA ÇIKTIK,ADETA FIRTINA ÖNCEKİ SESSİZLİK....

NEYSE ÇAYIRBAŞI STADINA VARDIK,BİZDEN SONRA 2 LİG ÇANAKKALE DARDANEL-SARIYER MAÇI OLMASI NEDENİYLE POLİSLER YERLERİNİ ALMIŞLARDI,TABİ BİZİ GÖRDÜLER BİRAZ ŞAŞIRDILAR,BİR TANESİ GELDİĞİNİZ OTOBÜSÜ BURAYA GETİRİNKİ MAÇ SONUNDA TAŞLAMASINLAR DEDİ HEPİMİZ GÜLDÜK BUNA,KAPIDA BİLET PARALI DEDİLER BUNADA GÜLDÜK SONRA İÇERİ GİRDİK PANKARTLARIMIZ ASTIK,TAKIMI ÇAĞIRDIK VE MAÇ BAŞLADI,

İYİ OYNUYORDUK AMA YİNE HER ZAMANKİ GİBİ HAKEMLER ÇIKTI SAHAYA ,SONRA BİZİM TARAFA POLİSLERİN HARAKETLENMESİ OLDU,BİR BAKTIK KUŞATILMIŞIZ ,KAMERAYA ÇEKMELER FİŞLEMELER FALAN,MAÇ SIRASINDA GALATANIN 11 NUMARASI BİZİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI,BİZ SADECE ONU İZLEDİK,İLK GOL ONLARDAN GELDİ,DERKEN BİZİM GOL OLDU,BİZ ÇILDIRDIK TABİKİ,BU ARADA BU STADIN KOLTUKLARI ÇOK DANDİK HEPSİ KIRILDI,DERKEN GALATANIN ATAKLARI BAŞLADI,10 KİŞİ KALDIK,ÇİZGİDEN TOPUMUZ ÇIKTI KAHROLDUK,VE GOLÜ YEDİK MAÇ BU ŞEKİLDE BİTTİ,BİZİM FUTBOLCULAR HEMEN MAÇ BİTTİKTEN SONRA SKORU EŞİTLEDİLER ,GALATALILAR KAÇACAK YER ARADILAR,POLİS BİZİ ZOR TUTTU,POLİSLER ÖNÜNE GELENİ JOPLADILAR,TABİ O AN BESTE PATLADI JOPUNU BIRAK ,SİLAHINI BIRAK DELİKANLI KİM BAKALIM DİYE LAVUKLAR ÇILDIRDI,İNANNIN ÇANAKKALE FUTBOLULARI SAHAYA ÇIKTI ŞAŞIRDILAR,BUNLAR KİM DİYE TABİKİ İMZAMIZI STADA ATMIŞTIK,DIŞARI ÇIKARTILDIK ,POLİSLER GELEMDİ,HERKEZİN ELİNDE TAŞ VARDI AMA NEYSEKİ SAĞDUYULU ARKADAŞLARIMIZ SAYESİNDE BİRŞEY OLMADI.....

BEN SON OLARAK BÖYLE BİR TARAFTARIN ÇOĞU TAKIMDA BİLE OLMADIĞINI 2 LİGTE OYNAYAN TAKIMLARIN DAHİ BÖYLE BİR SEYİRCİ OLMADIĞINI BİZ KEZ DAHA GÖRDÜM,

SON İKİ MAÇIMIZ KALDI ,AMA ZOR BU GRUPRAN ÇIKMAMIZ,AMA NEDEN OLMASIN BELKİDE OLUR.....

KORKULU RÜYA FERİKÖY.....

FERİKOYLU SARI OZGUR dedi ki...

duman yokmu dayı benim kafam kactı feriköyü karalamayın uilan klavye 10 lira dayı uyandırıyım herkezi icraat önemli icraat semte bitane takm taraftarı gelmemis bu zamana kadar daha neyin peşindesiniz olm dümenden yaptıgınızı ettıgınızı soyluyonuz burda bakın dalganıza takımının yanında olmayan taraftarı neyleyim
bedavaya konusun burda

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...