Pazar, Ocak 25, 2009

Şampiyon şimdi 'bayram' yapıyor

ÇIKSALINSPOR: 1 BAYRAMPAŞASPOR: 5

HABER-FOTO: ORHAN BUDAK
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta Bayrampaşaspor, deplasmanda Çıksalınspor’u 5-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Son derece centilmence başlayan maç öncesi ev sahibi ekip büyük bir centilmenlik örneği göstererek Bayrampaşaspor’a çiçek verdi.
Şampiyon karşılaşmaya çok iyi başladı ve 10’da Ali, 36’da da Kubilay’ın attığı gollerle devreyi 2-0 önde tamamladı. Kırmızı-Yeşilliler 50 ve 80’de Fırat, 75’te de Sedat’ın sayılarıyla farkı iyice açtı. Çıksalın’ın tek sayısını kaptan Osman attı.
Bu skorla Bayrampaşaspor artık 3. Lig terfi maçlarını düşünmeye başladı. Çıksalınspor ise Yıldıztabya ve Bağcılar’ın kazanmasıyla düşme hattına iyice yaklaştı. Gelecek hafta İstanbul Bayburtspor’la deplasmanda oynayacakları maç Yeşil-Sarılılar için belirleyici olacak.
Maçın hakemleri ise kusursuz denecek bir yönetim gösterdiler.

STAT: Sütlüce
HAKEMLER: Ünal Yentürk, Mehmet Bakırcıoğlu, Deniz Caner Özaral
ÇIKSALINSPOR: Hasan-Ümit-Ahmet (dk66 Selçuk)-Şenol-İsmail-Hüseyin-(dk46 Ergin)-Sertan-Osman-Ramazan-Osman-Murat
BAYRAMPAŞASPOR: Ahmet-Tayfun-Recai-Sedat-Fehmi-Ali-Fırat-(dk85 Aslan)-Kubilay-(dk70 İbrahim)-Sabri-Hasan-(dk82 Adem)-Cemal

4 yorum:

Adsız dedi ki...

TEBRİKLER ŞAMPİYON. SİZİ SEVİYORUZ.
BU HAFTA STADIMIZDA YAPACAĞIMIZ EŞİ BENZERİ GORÜLMEMİŞ DÜĞÜNÜMÜZE HERKES DAVETLİDİR.(SN.EFKAN BEY SİZDE ÖZEL DAVETLİMİZSİNİZ.)

BİTSİN ARTIK 15 YILLIK BU ÇİLE,
AŞIĞIM BEN KIRMIZINA YEŞİLE,YEŞİLE
BAYRAMPAŞAM HAYDİ 3.LİGE
AŞIĞIM BEN KIRMIZINA YEŞİLE,YEŞİLE

PAŞALI ŞENOL

Adsız dedi ki...

BAYRAMPAŞAMIZ BU UZUN LİG MARATONUNDA ENGELLERİ TEK TEK AŞARAK ŞAMPİYONLUĞUNU ALMIŞTIR.LİGİN BİTİMİNE HAFTALAR KALA ŞAMPİYONLUĞUNU GARANTİLİYEN TEK TAKIMDIR.BU YÜREKLER SİZDE OLDUĞU SÜRECE BİLEĞİMİZİ KİMSE BÜKEMEZ.BEKLE BİZİ 3.LİG TOPÇUMUZLA-TARAFTARIMIZLA VEDE YÖNETİMİMİZLE GELİYORUZ.BİZE BAŞTAN İNANMAYANLAR ARTIK 3.LİGE ÇIKACAĞIMIZA İNANSINLAR.ŞAMPİYONLUK BAYRAMPAŞAYA HAYIRLI OLSUN.

Adsız dedi ki...

bayrampaşa nın şampıyonluğunu kutlarım hak ettiler kazandılar ama çok üzücüki hiç bahsetmiyolar çıksalın takımı sondan 3. olan yıldız tabya yı yendiği vakit kıyameti kopartılar osmanlı cumhuriyeti dediler şöle çıksalın böle çıksalın dediler ama tuzladan bayrampaşadan 5 yediler işte önemli olan üstekü 2 takımı yenicen ama malesef şimdi bu hafta ist. bayburtu yenerler yine yere ğöğe sığdıramazlar 34 yaşındaki adam sezon boyu topu topu 2 veya en fazla 3 maç güçsüz takımlara karşı vasatın az üstünde oyun çıkartmıştır öve öve bitirilemez yaaaa neyse inşallah bi dahaki sezonda her şey güzel olur gerçi bayrampaşa bi dahaki sezona 3. liğde olur o zaman gazetelerden herkes takip eder hoşca kalın

Adsız dedi ki...

bu grupta selımıyespora yazık oldu butun kafa takımlarından puan aldı tuzlayı 2 defa yendi b.paşayla 2 maçta da berabere kaldı halici yendi silivriyi yendi ama alt sıralardakı takımlara çok kotu puanlar kaybetti yazık oldu onalra bayrampaşaya da finallerde başarılar dılıorum allah yardımcıları olsun...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...