Perşembe, Ocak 29, 2009

Galataspor'dan Feriköyspor'a kınama


İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta geçtiğimiz haftasonu oynanan Feriköyspor-Galataspor maçı sonrası çıkan olaylara büyük tepki gösteren Galataspor Kulübü, olayları kınayan bir açıklama yaptı. Çayırbaşı Stadı'nda 2-1 Galataspor'un üstünlüğüyle sona eren mücadele sonrası Feriköysporlu futbolcularla Galatasporlu futbolcular arasında sahada arbede çıkmıştı.
Konuyla ilgili Galataspor Kulübü'nün yapılan açıklamada Feriköysporlu futbolcuların saldırgan tutumu kınandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Taraftarlarına şirin gözükmek için bize saldırdılar'
"Emniyet teşkilatına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. En zor zamanlarımızda hep yanımızda oldular. 25/01/2009 tarihinde Sarıyer Çayırbaşı Stadı'nda yine onlar vardı, bize sahip çıktılar. Feriköy Spor Kulübü ile 78 senelik dostluğumuz var. Bu dostluğumuzu simgelemesi için ilk maçta kendi sahamızda iki takım futbolcularının beraber çektirdiği resmi, iki takımın renkleri ile çerçeve yaptırıp kendilerine hediye ettik. Futbolcularımız sahada centilmence, sportmence mücadele etti. Bizler tribünde Galata’ya yakışır şekilde futbolcularımızı destekledik… Bunlar güzel olanlardı.
Bir de sahada yaşanan çirkinlikler vardı; Feriköylü futbolcular yenilmeleri halinde taraftarlarında yiyecekleri dayağı bildikleri için, can havliyle sahada bulunmalarının asıl amacının spor olduğunu unutarak, sakatlamak pahasına sert oynuyorlardı. İlahi adalet yerini buldu, galip geldik. Rakip futbolcular için asıl maç şimdi başlamıştı. Ya dayak yiyeceklerdi veyahut da taraftarlarına şirin gözükmek için bize saldıracaklardı. Onlar dayak yemekten korktular, sporcu olduklarını unutup bize saldırdılar. Taraftarları da olaylar sonunda soyunma odasında onları alkışladılar. Onların da göğsü kabardı. Çünkü sporcu kimliklerinden arınmışlardı, korkuyorlardı. Sonradan yaptığımız görüşmelerde, kendi deyimleriyle taraftarlar kesecekti onları."

Açıklama şöyle devam etti: "Golcümüz Uğur’un kaşı yarıldı, futbolcularımıza sahip çıkmaya çalışan yardımcı hocamızın kolu kırıldı, kalecimizin aldığı darbelerle kaval kemiği çatladı… Neden? Çünkü Feriköy aldığı mağlubiyetle gruptan çıkma umutlarını yitirmişti. Taraftarları onları dövecekti. Onlar korktular bizi dövdüler taraftarları da onları alkışladı. Onların da göğüsleri kabardı. Yapacak bir şeyleri yok. Çünkü onlar spora bu pencereden bakıyor. Ama farkında değiller o pencereden içeri hava girmiyor. Nefes alamıyorlar. Teneffüs ettikleri oksijen değil."
Feriköylü bir yöneticiye de tepki verilen açıklamada, "En acı olanı da idareci sıfatıyla içeri giren şahsiyetin yere düşen futbolcumuza tekme atmasıydı. O da korkuyordu, o da dayak yiyecekti. O da kolay olanı yaptı. Onu da alkışladılar. Onun da göğsü kabardı. Feriköy camiasında kahraman olmuştu. Ama gruptan çıkamadılar. Olsun! Seneye dayaktan anlayan takımlarla aynı gruba düşerler, döve döve çıkarlar belki! Allah'tan ümit kesilemez! Şerefiyle, Ahlakıyla, haysiyetiyle, onuruyla sportmence mücadele eden Aslanlarımızın alınlarından öpüyoruz."
Olaylardan enstantaneler...


Galataspor, Feriköy galibiyetiyle gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti.

88'de gelen galibiyet golünün sevinci...

58 yorum:

Adsız dedi ki...

sadece üzülüyorum.

Adsız dedi ki...

dawkins her alanda olduğu gibi bu tip olaylarada yorum yapacak sevgili yerel futbol takipcilerilerinin dikkatine.ben feriköy maçında olan olaylarla alakalı sadece feriköysporluların hatalı olduklarını düşünmüyorum.sebebine gelince.geçen sezon hasbelkader ayazağa stadında oynanan ayazağa galata 2-2 biten ve kırmızı kartların havada uçuştuğu yanlış hatırlamıyorsam iki taraftanda 2 şer kırmızı kart görüldüğü bir bir maçta galatalı yedek oyuncuların ve oyun alanı içindeki sporcuların ne kadar olay çıkarmaya yönelik agresif ve kışkırtıcı hareketler sergilediklerini gözümle görme şansına sahip oldum.geçen sene ayazağa bu sene feriköy maçları sizce tesadüfmü bütün haksızlıklar ve haksız yere saldırmalar galata klübüne mi yapılıyor.unutmayalımki hayatta tesadüf elbette olur ama tesadüfe tesadüf asla edilemez.o yüzden galatalı yöneticiler ve sevgili karizmatik başkanları kendilerine düşen bu olaylardaki payı hesaba katarak amatör futbol camiasından bir özür borçları olduğunu asla unutmamalılar.tüm amatör site yöneticilerine ve takipcilerine güzel bir hafta sonu maç seyirleri dilerim

Adsız dedi ki...

dawkins rumuzlu arkadaş sen gerçekten geçen seneki ayazağa-galata maçını izledin mi? o maç için galata'ya kusur bulabiliyormusun? pes diyorum

bu olayların galataya denk gelmesinin nedeni taraftar olarak sahipsiz olmaları. naparsak kar kalır dusuncesi var takımlarda.

Adsız dedi ki...

Galataspor Camiasını ve Eski Tkm Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum...Türkiye Şampiyonasında Başarılar Diliyorum.Kalbim Sizinle Beraber.....K.Sedat

FERHAT dedi ki...

MERHABA:

OLAN OLAYLAR İÇİN HEPİMİZ ÜZÜLDÜK,AMA İNANIN BURDA BAZI OLAYLARA AÇIKLIK GETİRMEK LAZIM ,BİZ FERİKÖYLÜLER ÖYLE DEĞİLİZ BUNU HERKEZ BİLSİN,BU KADAR TARAFLIDA YAZ YAZILMAZ,AMA OLSUN BİZLER ALIŞTIK,HERKEZ BİZE CEPHE ALMIŞ,OLSUN BİZ HERKEZE YETERİZ

MAÇTA HAKEMİN HATALARI HİÇ KONUŞMAMIŞLAR HER POZİSYONDA BİZİM ALEYHİMİZE VERİLEN KARARLAR,GÖZLEMCİSİ BİLE BİZE KARŞI TAVIRLI,BEN DEVRE ARASI PROTOK TRİBÜNÜN ALTINDA BULUNAN ÇAY OCAĞINDA ÇAY ALMAK İÇİN GİTTİĞİMDE ORDA BUNLAR FERİKÖYLÜ O....ÇOCUKLARI FALAN DİYE BİRİLERİYLE KONUŞUYORDU BEN BOYNUMDAKİ FERİKÖY ATKISI İLE YANINDAN GEÇERKEN SUSTU VE KONUŞMAYI YARIM BIRAKTI ,BEN TABİ BİRAZ SERT BAKINCA ORDAN UZAKLAŞTI

KONUNUN ÖZETİ ŞU PROGLAMLI BİR YILDIRMA POLİTİKASI BU ,YAZIDA BİRDE Seneye dayaktan anlayan takımlarla aynı gruba düşerler, döve döve çıkarlar belki! Allah'tan ümit kesilemez! Şerefiyle, Ahlakıyla, haysiyetiyle, onuruyla sportmence mücadele eden Aslanlarımızın alınlarından öpüyoruz."

İFALERİ KULLANILMIŞ,DAYAKTAN ANLAYAN VARSA BİZİM GRUBA DÜŞER İŞALLAH SİZ OLMASSINIZ BU.........

FERİKÖYLÜLER UYANIK OLUN,AYIK OLUN....

SAYGILAR......

feriyeli dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

feriköy çok oluyor taraftarsız takımlara istediklerini yapıyorlar bu hafta halkalıya gelsinlerde görsünler delikanlıyı

feriyeli dedi ki...

YEMEN BEY BU HAFTAKİ MAÇI SABAH 08.E ALIN Kİ HİÇ YATMADAN SABAHLAYALIM.GELELİM MAÇA GALATAYI TEBRİK EDERKEN BİR TAKIM ŞEYLERİ DE KONUŞMAK LAZIM.GALATANIN 5 NUMARASI DAHA İLK YARIDA BAŞLADI KÜFÜRLERE,HAKEME GELİNCE BU MAÇIN ALIMASINDA (PENALTI+KIRMIZ KARTLAR)
BAYAĞI YARDIMCI OLDU HELE 2.GOL ÖNCESİNDEKİE EVLERE ŞENLİKTİ UYDURDUĞU FAUL.BİRDE SAHA KOMİSERİNE SÖZÜM VAR MAÇIN 10.DAKİKASINDA TARAFTARIN ÖNÜNE GELİP KÜFÜR VE EL HAREKETİ YAPMASINA NE DEMELİ BU KİŞİ TARAFTARMI TARAFSIZMİ.POLİSİN TUTUMU KAMERA ELDE ÇEK BABAM ÇEK.SANKİ TERÖRİSTMİŞİZ GİBİ.UNUTMADIĞIM ÇANAKKALELİ FUTBOLCULAR ÇIKINCA TARAFTARI GÖRÜNCE AMMA AFFALLADILAR.2.LİGDE BÖYLE SEYİRCİ GÖRMEDİK DEDİ.NEYSE CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR FERİKÖYLÜYÜZ.

Adsız dedi ki...

geçen seneki ayazğa spor galata maçını izledim. 9 kişi kalmıştı galata ve tek kale ayazağa baskısı ile geçmesine rağmen galata bence daha akıllı ve haddini bilerek oynamıştı ve maçada iyi başlamıştı ama maçın içinde başlayan galata tahriklerinin en önemlisini hatırlatıyorum.yedek oyuncusu kulübeden oyun devam ederken sahanın içinden yerde yatan arkadaşına masör gibi yardıma gitmeye kalkması ve oyun sahasına girerek ihlalde bulunmasına ve dolayısıylada ayazğanın santraforu tarafından iteklenerek dışarıya çıkartılmak istemesine ve ayazğalı santraforun sarı kart görmesine sebep olmuştur.yedek oyuncu nasıl olurda sahanın içine girer ve ihlal de bulunur bunun adı tahrik değilde nedir.ayrıca maç bittikten sonra ayazağalı sporcuları tahrikler dizboyu.ayazğa stadının dışından seyretttim maçı ben ve yedek kulübesinden yoldan maçı izleyen ayazağlı sporseverleri tahrikler gene bir sürü.bence feriköy suçsuz değil ama galata kulübünede kimse masum muamelesi yapmasın

Feriköy dedi ki...

Galata spor klübünün evlere şenlik açıklaması.
78 senelik bir camianın basın açıklaması böylemi olmalıydı.cümle düşüklükleri,her satırda birbirinin aynı tekrarlar,kelime dağarcığının kifayetsizliği sonucu anlamsız cümleler.
ilkokul çağındaki bir çocuğun bile daha güzel anlamlı ve içerikli bir yazı kaleme alacağından hiç kuşkum yok.galata spor kulübüne yakıştıramadım.
Gelelim maça sürekli tekrarlardan anladıklarımıza göre Feriköylü taraftarlardan dayak yemektense Feriköylü futbolcuların şanslarını Galata lı futbolcular üzerinde denedikleri işin özeti.
Maç sonu kavga çıktı kavganın heleki sporcu kavgasının hiçbir savunulacak yeri yok.mutlaka 2 taraftanda bu işe kalkışanlar cezalarını disiplin kurulu hükümlerine göre çekecekler.
İşin içinde hiç olmamasına rağnmen kıyısından köşesindende olsa FERİKÖY SPOR lu taraftarları işin içine katmanızı yadırgıyorum.ilk maçta kendi resmi sitenizden bu taraftara ettiğiniz teşekkür hala duruyor.
her işin içine bu muhteşem feriköy taraftarlarını katmaktan vazgeçelim

FERHAT dedi ki...

YA BU YUKARDA KLAVYE DELİKANLISINA BİR SÖZÜM OLCAK,TARAFTARI OLAN TAKIMLARI GÖRDÜK MERAK ETME,BAK SANA BİR SÖZÜM VAR MADEM DELİKANLIYDINIZ SİZ NİYE FERİKÖYE GELEMEDİNİZ,MERAK ETME BİZ ORDA OLUCAK SEN KAFANIDA YORMA GİDERE GİDER YAPARIZ.....

FERİKÖYÜM SEN ÇOK YAŞA......

feriyeli dedi ki...

SENEYE 3.LİGE ÇIKAMASA VE GALATA FERİKÖY SAHASINDA MAÇLARINI OYNASA NE OLUR ACABA BU GALATANIN KINAMA YAZISINI YAZANLAR DÜŞÜNMÜYORMU

Adsız dedi ki...

ifalı
durgun denizde kaptan çok olur..işine bak bu kafayla adınız İMPALA ifa spor kulübü olur.
C.TESİ HALKALIDAYIZ..

Adsız dedi ki...

aslan galatalılar yazmışlar :D
bitek yeleleri eksik :))

Adsız dedi ki...

5 numara sana ne yaptı bide onu anlatsana. 90 dakika delikanlı gibi mücadele etti oyuncular ne olduysa maçtam sonra olacaklar aklına gelen feriköylü oyuncuların telaşları yüzünden oldu. korktular maçın skorundan, ya taraftardan dayak yiyeceklerdi yada maç sonu çete gibi dövüşeceklerdi. oynayacak oyunları olmadıgından mecbur taraftarlara yaranmayı tercih ettiler. olsun daha hepsi genç çocuklar bunlardan ders cıkarırlar da gelecekte futbolda delikanlılığın futbol oynamak olduğunu anlarlar. gökhan

FERHAT dedi ki...

ya bu haberi nasıl yayınlarsınız ya,yok feriköylü futbolcular ile galatalılar konuşmuşlar taraftarlar bizi kesicek demişler,yani güldürmeyin lütfen biraz mantıklı olun ya bu kadar oynamayın kardeşim feriköyle ,efkan bey yani yeter ne bu ya taraflı bir haberi nasıl yayınlarsın ,o kadar yenilgi aldık kimi dövmüşüz söyleyin hangi futbolcu dövülmüş,kardeşim adamlar krallar gibi yaşıyor ,varmı amatörde bu imkanları bulunan futbolcu topluluğu,yedikleri önünde yemedikleri arkasında,bizi dikerler yine sabahları ama biz asla vazgeçmicez feriköyden

şampiyon feriköy........

Adsız dedi ki...

ABİ BUNLARIN HEPSI KLAVYE DELIKANLISI.MACLARA GELINCE KIMSE YOK EWE GELIORUM SITEYE BI BAKIORUM BUSSURU LAF..!!ADAMLAR POLISLERE TESEKKUR EDIOLAR POLISLERDEN BI KACTANESI BIZIM TOPCULARI NERDEYSE DOVUCEKLERDI SNRADA ICERI SOKUCAKLARDII..!!! YAKISIR SANA YAKISIR SANA CEVİK KUVVET YAKISIR SANA TERORISTLERE INSAN HAKLARI TARAFTARA WURUN JOPLARII...!!!!

Adsız dedi ki...

ee olacak okadar buseferde futbolcuları şhow yapmış her hafta taraftarları yapıyordu bu seferde futbolcular vayy bee nasıl olacak bu işin sonu ben şöle söleyeyim futbolcu taraftar el ele siz en iyisi başka lige branşlara bölesi daha makbul olur bencee nedir bu amatör futbolun sizin yaptıklarınızdan ne zaman mağlubiyeti aldığınızda hemen sağa sola saldırmak gereksemini duyuyorsunuzz işte herkezde biliyorki siz ne kadar konuşsanızda buralarda güzel güzel sanki hiçbi şekilde bişeler de olmamış gibi yazışsanızda sizin ne olduğunuzu herkes biliyorr yeter artık bu senede çuvalladınız bakalım ileriki senelerde bu kafayla giderseniz daha çok çuvallamaya devem feriköy 4.lüge:)) inşallah bidaki senelrde küme düşersiniz daha nediyelimmmmm

Adsız dedi ki...

Feriköy'ün her maçinda bi olay
Bu sitede surekli bu adamların cıkardıgı olaylarin haberlerini gormekten ben bıktım.
Siz yazmaktan bıkmadınız

Adsız dedi ki...

galata spor kulübünün sitesi HACKlenmiş :)
FERİKÖYLÜLER ADINA OLAYI KINIYORUZ :)

Adsız dedi ki...

Ayazağaspor Camiasını Bu İşle Alakası Nedir ?
Yine Kattınız Bizi Araya..

Efkan dedi ki...

Sevgili Ferhat,

"Bu taraflı haberi nasıl yayınlarsınız?" demişsin.

Bu bizim yaptığımız bir haber değil. Kelimesi kelimesine Galataspor'un yaptığı bir açıklama. Bu sitede herkesin söz hakkı var. Sizden gelenleri yayınlamıyor muyuz? Yayınlıyoruz. Daha geçen hafta GFK'nin açıklamasını vermedik mi?

Tarafsız habercilik gereği elbette Galataspor'un da açıklamasını vereceğiz. Tarafsızlığımızdan şüphe duymanız üzdü bizi. Biz herkese eşit mesafedeyiz.

Adsız dedi ki...

yaa herkes ahkam kesiyor ya nasıl insanlarsınız siz.tebrik etmeyi bükülen bileği öpmeyi bilin kardeşim..klawye delikanlısı bilmem ne felan sizin ki noluyor yaa 3-5 adam bi araya gelip çetecilik oynuyorsunuz ahhh böyle tek kalsanız şimdi burdan sölediğiniz herşeyi söleyebilirmisiniz çok merak ediyorum asıl klawye delikanlılarıı sizi..şampiyon galata..

pope..

Adsız dedi ki...

yaa dawkins misin nesin her yere yorum yazıp insanları proveke ediyosun ! sen hiç topu elinle tuttun mu ? yada ayağınla topa vurdun mu?

Adsız dedi ki...

feriköyde galatada gerçekten bulundukları yerleri haketmeyen büyük camialar.ben feriköy taraftarı olarak feriköy gruptan çıkmazsa galata yada yenibosna bu gruptan çıksın isterdim.
3-5 futbol oynamayı sporu çirkeflik sanan futbolcunun yaptıklarını ne galataya nede feriköye malederim futbolcuların terbiyesizliğine yorarım.
galata camiasıda açıklama yaparken bunları göz önünde bulundursa iyi olurdu.
bu sene çıkamadıysak hakemler bize cephe aldıysa suçu birazda kendimize bulalım hakem dövmelere bulalım.adamlar 1.ligde çatır çatır çalıyor amatördei çalamayacak.kayıo senenin sorumlusu biziz içimizdeki holigan ruhunu dizginleyemedik.gerisi teferruat hepimiz bunun böyle olduğunu biliyoruz
saygılarımla.1927
galataya başarılar 3.lig yolunda

Adsız dedi ki...

arkadaşlar feriköyde galatada vefada bu ülkenin çok önemli kulüplerleridir.üç beş senelik belediye kulüplerine benzemez lütfen herkes bu büyüklüğün farkına varsın.birbirimize düşmeyelim!!!

Adsız dedi ki...

Ya ben anlamıyorum Feriköylüleri. Her maçınız olay, tamam haklı olabilirsiniz haksız deilsiniz dmeiyorum fakat benm anlatmak istediğim hep Feriköy maçında kavga sonra yok bilmem ne kerm rengi montu o suçlu falan filan...yeter artık 1. maç haklısınız, 2. maç haklısınız hadi 3-4-5 oldu bu kaçıncı artık yeter her maçta çıkan kavgada kendinizi haklı göstermeyin lütfen.

Adsız dedi ki...

feriköylüüülerr lafım size seyircisiz takımlarla her maçınız olay bu haftada ifada görmek isteriz ve bu olayları ...

ooooooooooooooooooooooooooooooo
ifaspoooooooooooooorrrrrrrrrrrr
ooleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

Adsız dedi ki...

biraz önce istfite baktım galata maçında kavga çıkaran feriköylü 6 oyuncu ceza almış galatada sadece kırmızı kart gören oyuncu 1 maç ceza almış. her şey ortada işte sporu teröre dönüştürenler böyle cezalandırılmalı..

Adsız dedi ki...

ifalı..
kimsenin anasını ağlatmak istemeyiz akıllı ol anamızı ağlatmak isteyenin anasını ağlatırız.
çok atarın varsa gelirsin maça erkan kim dersin gösterirler.zıplama buralarda

Adsız dedi ki...

ifalı arkadaslarım neden ferikoye gelmedinizde burdan laf atıp tutuyosunuz unutmayınki sizde taraftar olarak mimlenmiş durumdasınız son maclardada olay cıkararak takımınız dusurmek icin elinizden geleni yapacaksınız daha ayazaga sahasındaki olaylar unutulmadı sizinde acıgınızı kolluyorlar en ufak olayda cezayı en agır sekilde sizede vericekler ozaman belki anlarsınız bizimde durumumuzu bu olaylardan sonra zaten ferikoyun futbolcusu kalmadı size karsı oynatıcak genc takımla cıkıcaklarda tepkilerini koyarlar ortaya!!!!

Adsız dedi ki...

ya buraya yorum yazan takımların taraftarları seneye takımınızla aynı gruba dusunce futbolcularınızı nasıl yollucaksınız ferikoye cok merak ediyorum hee belki bi delikanlılık yaparsınızda sizleride oralara bekleriz nasılsa korkudan gelemiceksiniz ama ferikoye gelene bilet bedava oyuzden ferikoyle ugrasmayı bırakında seneye sonra bize ferikoy dusmesin die dua etmeyin 2009 2010 intikam sezonu futbol adına!

Adsız dedi ki...

Bilmem ne korkusundan feriköyün yakınından geçemeyenler , deplasman tarafını hep boş bırakanlar burda kelime yapar olmuş. alemin kralı her zaman biziz.
ifalı burda işkembeden sallıyorsun feriköyde nerdeydin ?
SİZ BİZİ ÇOK İYİ BİLİRSİNİZ !

Adsız dedi ki...

YA BUYAZIYI KİME YAZDIRDINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM.78 YILLIK REKABETTEN BAHSEDEN BİR KLUBE YAKIŞMIYOR.ÇALAKALEM YAZILMIŞ BİR YAZI..BU YAZIYI YAZANLAR BÜYÜK İHTİMALLE DAYAK YİYEN KİŞİLER.OLAYLARDAN 1 HAFTA GEÇMİŞ ŞİMDİ Mİ AKLINIZA GELDİ BU BİLDİRİ BU RESİMLER. OLAYLARIN HEMEN ERTESİ GÜNÜ YAZARSIN YAZINI AÇIKLAMANI YAPARSIN.BIRAKIN ARTIK BU TEZGAHLARI.FUTBOLUN İÇİNDE OLABİLECEK OLAYLARI BAŞKA BOYUTLARA TAŞIMAYIN.B.ÇEKMECE MAÇI ÖNCESİ MAĞDUR GÖZÜKME OPERASYONUNDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR BU.FEDERASYON GEREKENİ YAPMIŞ CEZALARI VERMİŞTİR.BİR 78 SENE DAHA BU REKABET OLACAKTIR.DOSTLUĞUMUZ KALICIDIR KİMSE BOZAMAZ.
FUTBOLCULAR CEZALARINI ALMIŞTIR; FERİKÖY YÖNETİMİDE ARTIK KENDİNE YAKIŞANI YAPMALIDIR.DAHA NE BEKLENİYORKİ..??? ÖZFRKÖYLÜ

Adsız dedi ki...

feriköylü ne çabuk unuttun zamanında feriköye 1000 kişi geldiğimiizi ??? yada bilmiyorsun git büyüklerine sor öğren İFA nın kim olduğunu sanaldan delikanlılık yapmak kolay c.tesi kimin anası ağlatır görüceğiz sen rahat ol bizim niye feriköye gelmediğimizi diyosun emin ol ayazağadaki olaylar olmasaydı ordaydık yönetim izin vermediği için bu sezon hiç bir deplasmana gitmedik senyede aynı grupta olursaksa feriköye kaç kişi geldiğimizi görürsün

Adsız dedi ki...

her sene aynı dümenler dönüyo feriköyü istemeyen insanlar gruplaşıo bi şekilde kulislerle maçları alıp feriköyü çıkarmamak için ellerinden geleni yapıolar her maç taraftara oynuosunuz feriköylüleri tahrk ediosunuz nasılsa bir yerde bunlar patlar diosunuz binbir türlü oyunlarla bunu başarıosunuz sonra suçlu kim feriköy taraftarı hadi canım sizlerde biliosunuz asıl perde arkasında işin kimler olduğunu dün bir yorum yazdım buraya çok açık tabirler isimler kullandım ama kabul edilmemiş sizlerdemi bazı gerçeklerin bilinmesini istemiosunuz sayın efkan..

Adsız dedi ki...

ferıkoylu arkadaslar hiç uyanmıyosunuz dimi hiçmi kafanız basmıyo sözde ifa adı altında size laf atanlar olmuş hiç bunu yazanların bu haftakı ifa ferıkoy macı oncesı ortamı karıstırmak oldugunu dusunemeden hemen trıbe gırp sazan gıbı atlamassınız bıraz mantıklı olun proveke etmeye calısan sahıslar sızden acısı olanlar kaldıkı bızım sızle sorunumuz yok kesılecek bı hesabımızda.. ifalılar klavye basında erkeklık yapmaz gereken gun ne gerekıyosa onu yapar burdan laf yapmak bize gore degıl bızle hesabı olanların hesabı her zaman kesılmıştır onun içindir ki buradan adımızla nam yapmaya çalışanlarla dıyolaga gırmeyın gelin bu hafta paşa paşa macınızı ızleyın saga sola karısmayın zaten nasıl karsıladıysanız ole karsılanacaksınız .. DEVRİYE

feriyeli dedi ki...

CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR FERİKÖYLÜYÜZZZZZZ

Adsız dedi ki...

EBEDİ DOSTUMUZ FERİKÖYÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ KASIMPAŞALILAR

Adsız dedi ki...

ABİ İFALILARI NASIL KARSILADGMIZI HERKES BILIO MACTAN SNRA 2 TAKIMI BERABER CAGIRDIK GELDILER ALKISLADIK.BNCEDE KLAVYE USTUNDEN DELIKANLILIK YAPMAZLAR ONU YAZAN BUYUK IHT. BIZIM DUSMANLARIMIZDAN BIRIDIR..!! AMA NE OLURSA OLSUN BIZ HER YERDEYIZZZZZZ....!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

dawkins kimseye kışkırtıcı yaklaşımlarda bulunmuyor.dawkins her zaman doğruyu öylüyor.dawkins kariyerinde 176 2 lig 139 3 lig olmak üzere toplam315 profesyonel maça çıkmış.istanbul kuluplerinden karagümrük vefa küçükçekmece yalovaspor adademir spor gümüşhane doğan spor iskenderun spor profesyonel bir kaç tanede amatörde final oynayan ikisi ilede 3 lige çıkm başarısını gösteren şu anda 45 yaşında bu futbolun içinde çok sağlam durabilen bir kişiliğe sahip sadece objektif gerçeklerle hareket eden istenildiğinde herkeze faydası olabilecek bir spor adamıdır.bu harika siteyi yaratan site yöneticilerine her zaman teşekkürü bir borç bilen sporseverdir.faydalanmak isteyen faydalanır.benim yorumlarımı saklayın yada aklınızın bir kenarına koyun bakalım sezon sonunda doğrumu çıkıyor yoksa yanlışmı değerlendirin.ben iddaa ediyorum istanbul süper amatör takımlarının en kalitelisi hadımköy spor ve tek 3 lige çıkma şansı olan takım odur.diğer şehirlerden de verebilirim bir kaç takım ismi mesela bursa bölgesinden bursa burgazspor bana göre 3 lige çok yakın bir takım kurdu.bunuda not edin beyinlerinize.balıkesirden erdek belediye spor.şimdilik bu kadar bilgi yeter.herkeze selam yola devam

Adsız dedi ki...

aynen beyler bende bir İFA lıyım İFA lılar klavye başında delikanlık yapmazlar gerekn gün gerekeni yaparlar bunun bir çok örneği var.ayık olun feriköylüler

Adsız dedi ki...

ALIN İŞTE ARKADASLAR LUTFEN ALIN VE GORUN BURDA YORUM YAZAN HERKEZ KONUYLA ALAKASI OLMAYAN İFALININ FERİKÖY TARAFTARINI NASIL TAHRIK ETTIĞİNİ GORUUUUUNN YETER ARTIK BU BR ISYANDIR AYNI SEKILDE KAYNARCALILARDA DİĞER YORUMLARDA FERİKÖY TARAFTARLARINI TAHRIK EDİP DAYAK YEMISLERDİR YADA OLAY ÇIKMIS....SİZE BIR OLAY DAHA BEN BİLE KENDIMI TAHRIKE UĞRAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM...BİZİM İFAYLA MİFAYLA FALAN LA FİLAN LA KIMSEYLE İŞİMİZ YOOQ ARKADASIM BİZİM İSMİ BELLI OLMAYAN KİŞİLERLE İŞİMİZ YOQ ARKADASIM BİZİM BELEDİYENIN TAKIMLARIYLA İŞİMİZ YOQQ ARKADASIM.. BİZ 85YILI ASMIS BİR CAMIAYIZ BİZİM SEMTIMIZIN BİR ADI WAR FE-Rİ-KÖY FE-Rİ-KÖY BİZİM TARİHLEŞMİŞ BİR İSMİMİZ WAR FE-Rİ-KÖY.... BİZ DOSTÇA BASLADIĞİMIZ İFA MAÇINI DOSTCA BİTİRDİK....BİRTANE KUFU ETMEDIK MAÇTAN SONRA İNANIN BURDAN YALAN SOYLEMIYORUM İ.F.A LI SPORCULARI WE İFALI OLAN HERKEZİ TRUBUNE ÇAĞİRIP ALKISLAYIP İFA DİYE BAĞİRDIK... İ.F.A LI SEYRCILER TARAFTARLARDA GELSEYDI ONLARIN YERIDE OZEL OLARAK AYRILMISTIII..BUMU BUNUN KARSILIĞİ BURDAN YAZMAK KOLAY FERİKÖY İFAYA GELICEK MELICEK GORUCEK MORUCEK... FERİKÖY WE FERİKÖYLU TARAFTARLAR YARIN İFAYA GDICEK ARKADASIM AMA İFAYLA KAWGA ETMEYE DEĞİL SAMPİYONLUKTAN OLMUS TAKIMINI DESTEKLEMEYE GELICEK BİZİM KİMSEYLE İŞİMİZ YOKKKK İFANINDA KIMSEYLE İŞİ OLMASIN... HE İFA BİZİM İŞİMİZ OLUR DİYORSA KENDI BILIR YA DAYAK ATAR YA DAYAK YER KESİN BİŞEY OLUR.....SONUÇÇÇÇÇ NE OLURRRR HİÇ BİŞİ ORTADA OQQEN FERİKÖY TARAFTARI GİTTİ WE OLAY ÇIKARDI..İNANIN BİZ BIKTIK ARTIK YETER YETRRRRR.... HERKEZE SAYGILAR BAKIN GORUN OLAY ÇIKARSA FERİKÖYLÜLER SUCLU GOZUKUCEK ÇUNKUU TAHRİK WAR KONUYLA ALAKASI OLMAYAN KİŞİLER KISKIRTMAYA CALISIO.. FERİKÖYLÜ KARDESLERİMİ ABİLERİMİ UYARIYORUM FERİKÖYLÜ OLMAYAN ARKADASLARIMIDA UYARIYORUM.......

Adsız dedi ki...

yukarda bir ifalı yazmşki zamanında feriköye 1000 kişi gelmiştik hatırlayın ya kardeşim allahtan kork bu güne kdr feriköye gelenleri toplasan 1000 yapmaz sen neyden bahsediosun bn o maçıda biliorum merak etme kaç kişi geldiğinizi de bilioruz boşuna hayal meyal konuşma ortamı germe c.tesi günü feriköy taraftarının maça gtmeyeceğinide herkesin tahmin etmesi lazım herşey bitmiş artık gidecek olan yaşını başını almş olan abilerimizdir eğer onlara delikanlılık yapılacaksa konuşulan sağlam ifa ya delikanlı demem ben ki hep kendi sahasında olay yapıo o zmn deplasmanda onlara ayrılan yerlerde martılar yem arıo neyse amatöre fazlayız bu alemin kralıyız..FERİKÖYLÜLER

Adsız dedi ki...

ya ifalılar bi gidin işinize yaa siz nerden çıktıız doğru düzgün taraftarınız bile yok bide burdan kafa tutuyonuz güldürmeyin adamı ahh su galata ile ifalılar bizim gruba düşsede bizde onlarla bi tanışsak. feriköy,e başarılar aldırmayın kim nederse desin yenilsekte takımımıza desteğe devam
howarda KAĞITHANELİLER

Aygün Atam dedi ki...

İFA SPOR KULÜBÜ OLARAK FERİKÖY SPOR KULÜBÜ İLE DOSTLUK BAŞLAMIŞTIR. BU DOSTLUĞA KİMSE GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMASIN. BİZLER SPOR KULÜPLERİ OLARAK DOSTLUKLAR KAZANMALIYIZ TABİ BU DOSTLUKLAR DA BÜYÜK SEYİRCİLERLE OLUR. ARAYA NİFAK SOKMAK İSTEYENLER OLACAKTIR HERZAMAN BU OLMUŞTUR AMA ARTIK OLAYLARA SAĞDUYULU YAKLAŞMAK GEREKMEKTEDİR. BİRKAÇ KİŞİNİN KENDİ EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN YAZMIŞ OLDUĞU YADA SAHA KENARINDA YAPMIŞ OLDUĞU SÖZDE DELİKANLILIKLA İNSANLARIN CANI YANMAKTADIR VE DİĞER KİŞİLER DE BUNLARA UYMAK SURETİYLE BÜYÜK KAVGALARA YOL AÇMIŞLARDIR. AMATÖR KÜMEDE MÜCADELE EDEN İKİ TAKIMIN SEYİRCİLERİYİZ SONUÇTA. İFA SPOR YARIN FERİKÖYÜ AĞIRLAYACAK VE HERKESİN DÜŞÜNCESİNİN AKSİNE HİÇBİR ŞEKİLDE KAVGA ÇIKMAYACAKTIR BU BÖYLE BİLİNE. İFA SPOR FERİKÖY AYAZAĞA KARAGÜMRÜK GİBİ TAKIMLARIN BÜYÜK SEYİRCİLERİ VARDIR VE ONLARA DÜŞEN BÜYÜK GÖREVDE KAVGAYA MEYİL VERMEMEKTİR Kİ BUNUN NETİCESİNDE NELER OLABİLECEĞİNİ GÖRÜYORUZ. ARKADAŞLAR UYANALIM ARTIK. BAŞBAKANIMIZ BİLE ARTIK AVRUPADA RESTİNİ ÇEKEBİLİYOR YANİ DÜNYA DEĞİŞİYOR UYANALIM KENDİMİZE GELELİM. EĞER FUTBOLSEVERSEK ÜÇ SONUÇTAN BİRİNE BOYUN EĞMEK ZORUNDAYIZ. BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN ÇÜNKÜ DOSTLUKLARIN KURULMASINI VE İNSANLARIN STADLARA AİLELERİYLE GELMESİNİ İSTİYOR VE ARZULUYORUM. ŞUNU SAKIN UNUTMAYIN : RAKİPLERİMİZ DÜŞMANIMIZ DEĞİL, VARLIK SEBEBİMİZDİR...

Adsız dedi ki...

feriköylü biz bu sezon ayazağadaki olaylardan sonra hiç bir deplasmana gidemedik emin ol feriköye de gelecektik maç günü toplandık ama yönetimden izin çıkmadı 6-7 arkadaş münferit olarak feriköye geldik yapılanlarıda gördük szi bizi nasıl ağırladıyasanızsa bizde sizi öyle ağırlıyıcağız hiç bi sorun olmuyacak kendi sahamızda yaptığımız olayları diyosun deplasmana gelmiyorlar demişsin geçen sene daha ligin 2.haftası spor akademisi stadında paşabahçe ile deplasmanda olay 1 hafta sonra kendi evimizde kadırga ile oynadık onların sonu malum uçan kuşlar :)telef oldular he kadırgaya gitmedik mi gittik ordada gördük onları.

kağıthaneli sen bi kadırgalılara sor İFA yı onlarda tanımıyorlardı sonuç ifa yı hayatlarında hiç unutamıyacakları şekilde tanıdılar doğru düzgün taraftarı yok demişsin çok gençsin galiba eskiler bizi tanır onlara sor bizi şuan hangi amatör külüb 2000 kişiye yakın taraftar önünde maç yapıyor? daha önce hiç duymadım 2-3 aylık bi taraftar grubusunuz :) galiba o da baklavacılar kralı güllüoğlusayesinde olmasın kağıthaneli neyse seneye aynı grupta olursaksa tanırsın o zamn İFA yı biz ne feriköye ne vefaya ne ayazğaya nede avcılara benzeriz DEVRİYE 76

Adsız dedi ki...

_aygün atam_ eğerki bizim ifa dikilitaş maçında tanıştığımız arkadaşsa selamlar.
beyefendi bir insan.. muhatabımız kendisidir internet ortamında gerisine kulak tıkayıp gözümüzü kapatıyoruz.çünkü vara yoka ota kuşa nick alıp kim olduğunu bilmediğimiz insanların adeti atıp tutmak olmuş..ortalığı gerip geçip karşısında sigarasını tüttürüp keyfine bakacak.belkide küme düşmesi kesinleşmiş takımlardan birinin taraftarıdır hani bunlar ceza alsın bir işimize bakalım falan peşindedir.
ben gerçek feriköylü ve gerçek ifalı arkadaşların bu tezgahlara gelmemesini bekliyorum.
misafir olarak gidiyoruz.biz misafirliğimizi ev sahibide kendine yakışan ev sahipliğini yapacaktır.
gfk.

Adsız dedi ki...

kimse ortamı germeye çalışmasın.
feriköyle ifa arasında sorun yok ki her hangi bir olaya gebe bir maç olsun. her iki takımında taraftarı olduğu için insanlar bu maçtan büyük olaylar bekliyor ama öyle olmayacak. aksine ilk maç gayet dostça geçmişti. bu maçında öyle geçeceği kanaatindeyim.

kimsede burda yazılan yorumlara aldanmasın. kimin kim olduğu belli değil..

GERÇEK FERİKÖYLÜ

Adsız dedi ki...

BALATLILAR (haliç) maçın galibi feriköy olsa galatalılar tebrik eder sahayı terk eder giderdi feriköy taraftarına fazla yüklenmeyin onlar türbün de gerekenleri yapıyolar futbolculara kim hesap sorcak merak ediyorum SÖZÜM FERİKÖYLÜ FUTBOLCULARA BÜKEMEDİGİN BİLEGİ ÖPÜCEKSİN muhtesem taraftarınıs var yinede basarı yok yönetim bu yazıyı okur inşllh da bazı seler degişir belki 2 takımada basarılar yolun acık olsun galataa

Adsız dedi ki...

FERIKOY TARAFTARINA BENZEMEK COK ZOR BN FERIKOYLU DEILIM AMATOR KLUPLERIN MACLARINI TAKIP EDIORUM.FERIKOY TARAFTARI TAKIMINA COK II SAHIP CIKIO AMA BI TEK KAVGA SORUNU WAR O KDR.AMA MAC DEPLASMANDA DA OLSA EWINDEDE OLSA BUYUK BI TOPLULUKLA GELIOLAR MACLARA.GECEN HAFTA GALATA MACINDA SAAT 10.00 DA OLMASINA RAGMEN 300-400 KİŞİYİ BULMUSLARDI NEYSE HERKESE BASARILAR.....!!!

Adsız dedi ki...

EFKAN BEY ÇOK MERAK EDİYORUM ŞU SAATE KADAR BU KADAR YAZILAN ÇİZİLENDEN SONRA TARAFTAR DIŞINDA FERİKÖY KLUBÜNDEN HİÇ BİR RESMİ AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ BİLE DUYULMUYOR.BU YORUMLAR RESİMLER SİTENİZDEN BAŞKA TÜRKİYENİN BELLİ BAŞLI SPOR GAZETELERİNDEN FOTOGOL VE FANATİKTE VERİLDİ. SPORSEVERLERİN GÖZÜNDE FERİKÖY YİNE KÖTÜ BİR İMAJLA YERALDI..BİR YETKİLİ ÇIKIPTA YA EVET SUÇ BİZDE YADA OLAYLAR BÖYLE DEĞİL DESİN.KLUBÜNE FUTBOLCUSUNA SAHİP ÇIKSIN.82 YILLIK 1.LİG GÖRMÜŞ KLUBÜN ARKASINDA DURACAK BİR TANE GERÇEK YÖNETİCİ YOKMU ACABA ÇIKSIN ORTAYA..SABIRLAR TÜKENİYOR ARTIK. BEKLİYORUZ..SAYGILAR ÖZFRKYLÜ

Adsız dedi ki...

efkan bey ınsan degıller dıyor kaynarcalı yazıyosun kendısı ne kaynarca dagından gelen ınsan gıbı gorunen ve efkan bey baskan ıstıfa dıye yazdım kufur yoktu neden yazmadınız ısınızemı gelmedı

Efkan dedi ki...

hmm kaynarcalınınki hoş olmamış cidden, sildim. gözümdem kaçmış olsa gerek. normalde bu insan değiliz olayına ithafen çok yorum geldi reddettim hepsini ama nasılsa bu aradan kaçmış. bugün 5ten beri ayaktayım arkadaşlar idare edin lütfen. sevgiler.

sizin yorumu tam hatırlayamadım bugün o kadar çok yorum okudum ki :(

Adsız dedi ki...

BEYLER BUGUNLERIN YARINLARIDA VAR UNUTMAYIN.
BUGUN SEN KENDINE YAPILMASINI ISTEMEDIGINI BASKASINA YAPMA,NEDEN BIRBIRINIZ ICIN ATIP TUTUYORSUNUZ,
HEPINIZ KALICISINIZ VE TAKIMLARINIZ ICIN VARSINIZ UNUTMAYIN.HERSEY FUTBOLUN ICINDE OLUR VE KALIR.
NEDEN BUNU DAHA SIDDETLI COZMEYE CALISIYORSUNUZ,BUNDAN TAKIMLARINIZ ZARAR GORUYOR.CEZA ALIYORLAR FUTBOLCULAR KORKUYOR OYNAYAMAIYORLAR.
PISIKOLOJIK OLARAK ETKILENIP ONLARDA SALDIRGANLASIYORLAR,
SIZLER INSANSINIZ UNUTMAYIN OYLEDE DAVRANIN.
BIRBIRINIZE CICEK VERIN VE GUZEL KONUSUN,TAHRIKLERE KAPILMAYIN.,
HERKEZE BASARILAR.
GALATAYA 3 LIG YOLUNDA BASARILAR.

Adsız dedi ki...

galata hıc bır yere gıdemez arkadasım o takımla seneye de aynı gruba dussek olmazmı bı dayak daha yersınız efkan bey ferıkoy baskanının bu ısı yapamadını ve ergun hocayı alıp klubu gercek hakıkı 2 senedır ferıkoy lu olmayan hakıkı ferıkoy lulere bıraksın dıye yazmıstım lutfen ferıkoy spor klubu baskanı ıstıfa et bırak gelcek koyluler gelsın

Adsız dedi ki...

ferıkoy klubu baskanı hatırlıyomusun kaynarca macında yemen eksıoglu na yararlanmak ıcın bagıran taraftara kufur ettın ve sen bu klubun baskanısın sana yakısmadı ama senın yapacagın bu kadar baskan o bagırdıgın taraftar senın her macına gelen ve pesınde dolasan menfaatcıler degıl baskan bıdakı sene senı baskan olarak gormek ıstemıyoruz garajına gerı don saygılar

Adsız dedi ki...

bırakın bu boş muhabbetleri yaaa feriköyün yok taraftarı kavgacıymışş yok ona buna gider yapıyorsunuz her kez akıllı olsun efendi olun terbiyesizlik yapmayın centilmence maç izleyin bu yollarda hayat yok biri gelir kafanızı kırar heberiniz olsun efendi saygılı olun

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...