Cumartesi, Ocak 31, 2009

Hastanebayırı tutulmuyor


HASTANEBAYIRISPOR: 2 YENİCESPOR: 1

Çanakkale Süper Amatör Küme’de orta sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Hastanebayırıspor son haftalarda kan kaybeden Yenicespor’u, Birkan ve İbrahim’in penaltıdan kaydettiği gollerle 2-1 yendi. Konuk ekibin tek golü ise, oyuna sonradan giren Mahir’den geldi.

18 Mart Gençlik Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda temposuz başladı. Orta alanda sıkışan oyunda, iki ekipte rakip kaleyi zorlayamadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen oyunda ilk gol, karşılaşmanın 32. dakikasında geldi. Yenice defansının uzaklaştıramadığı topu, ceza sahası içinde önünde bulan Birkan’ın sert şutu filelere gitti ve Hastanebayırıspor karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra ev sahibi ekip penaltı atışı kazandı. Ceza sahası içinde Yoldaş’ı çeken Samet’in hareketine, maçın orta hakemi Cengiz Güler tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İbrahim takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip golle başladı. Emrah’ın yerine oyuna giren Mahir, kullanılan köşe vuruşunda topu önünde buldu ve yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi 2-1. Karşılaşmanın kırılma noktası ise 52. dakikada oldu. Soldan hızla ceza sahasına doğru ilerleyen Yenicespor’lu Volkan, penaltı noktası üzerinde bekleyen Mahir’e nefis pas attı. Mahir bomboş pozisyonda topa dokunamadı ve Yenicespor mutlak bir golden oldu. Bu dakikadan sonra defansını sağlama alan Hastanebayırıspor, rakip kalede gol pozisyonuna girmekte güçlük çekmesine rağmen kendi kalesinde de fazla tehlike yaşamadı ve karşılaşma 2-1 sona erdi. Hastanebayırıspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 18’e yükseltti. Yenicespor ise 19 puanda kaldı.

Hakemler: Cengiz GÜLER, İbrahim AKBAŞ, Ünal ÜRKMEZ
Hastanebayırıspor: Mehmet Yağız, *** Gökhan, *** Onur, *** Mehmet, *** Emin,*** Şenol, *** İlhan, *** Yunus Emre, *** Birkan, *** İbrahim, **** Yoldaş ***
Yenicespor: Sercan, ** Emre, ** Samet, ** Mehmet Dursun, *** Mehmet, ** Muhittin,*** Sedat, ** Serkan, ** Kenan, ** Volkan,* Emrah **
Sarı Kart: Tolga (Hastanebayırıspor), Samet, Serkan, Volkan (Yenicespor)

Kaynak: Taraftarın sesi gazetesi

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.