Çarşamba, Ocak 28, 2009

Metin Şar son yolculuğuna uğurlandı


HABER-FOTO: METİN KARAKUŞ
Kırklareli’nin Babaeski İlçesi’nde, spor camiasınca sevilen ismi İbrahim Şar (74) tedavi gördüğü Edirne Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını kaybetti.
Babaeski İlçesinde 1952–1960 yılları arasında Gençlikspor ve Doğanspor’da uzun yıllar ileri uç oyuncusu olarak forma giyen İbrahim Şar, daha sonra Kayseri Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı’ndan Sivil Memur olarak çalıştı.
İbrahim Şar, buradan emekliye ayrıldıktan sonra, Kayseri Hava Gücü Futbol takımı ve Şekerspor’da Antrenörlük yaparak Türk futboluna birçok isim yetiştirdi. Babaeskispor Türkiye Profesyonel 2. Ligi’nde yer aldığı yıllarda sosyal tesislerde görev yaptı. Ayrıca Kırklareli İl Gözlemci Kurulu’nda ise 1 sezon Futbol Hakem Gözlemciliği görevinde bulundu.

Evli, 4 kız babası ve 6 torun sahibi olan İbrahim Şar, Cedit Ali Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Babaeski İlçesine bağlı Katranca Köyü’nde defnedildi.
İbrahim Şar’ın cenazesine katılan Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, ailesine taziyetlerini sundu. Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Başdemir, Kırklareli İl Futbol Tertip Komitesi Başkanı Cafer Yüce ve Kırklareli İl Gözlemciler Kurulu Başkanı Taner Erşen, İbrahim Şar’ın ailesi arayarak taziyetlerini ilettiler.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...