Salı, Ocak 27, 2009

Bahçelievlerspor zirveyi sevdi


BAHÇELİEVLERSPOR: 1 TEPEBAĞ KÜLTÜR: 0 (AG)

HABER: SERKAN ÖZGİRAY
İstanbul A Gençler 1. Amatör Küme'de, 13. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Bahçelievlerspor, Tepebağ Kültürspor'u 1-0 mağlup etti. Karadeniz Tekin Küçükali Stadı'nda oynanan maçın tek golünü 19. dakikada sağ kanattan açılan topa defanstan sekmesiyle topa adeta uçan kafa vuran Hüseyin Filiz'den geldi. Karşılaşmanın ilk devresi bu skorla bitti.
İkinci devreye her iki takım da hızlı başladı. Bahçelievlerspor'un file bekçisi Ozan Per, Tepebağ Kültür'ün mutlak gol pozisyonlarını engelleyen kişiydi. İki takım da tribündeki yaklaşık 600 kişiye güzel bir mücadele izlettirdi.
73. dakika'da Bahçelievlerspor'dan Selami Gök kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bahçelievler bu maçı da alarak 6'da 6 yaptı ve puanını 18'e çıkardı. Levent İnceoğlu'nun öğrencileri liderlik koltuğunu kolay kolay kaptırmayacakgibi gözüküyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

arkdaslar bazı maclarda iyi oynamak yetmiyormus... kırmızı kart görüp 20 dk boyunca iyi defansta mac kazandırıyormus...

Adsız dedi ki...

eksiklik - sakatlık dinlemeden çıkıp aslanlar gibi oynadık istediğimizi aldık tüm takım arkdaşlarımı tebrik eder başarılarmızın devamını dilerim bravo bizlere :)

SERKAN

Adsız dedi ki...

bidahaki tepebağ maçına kadar tepebağın 5 numarasına bişey olmasın :S


mehmet aldemir

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.