Pazartesi, Ocak 26, 2009

İFA Spor'un deplasman keyfi


NURTEPESPOR: 0 İFA SPOR: 1

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup’ta korkulu rüya görmek istemeyen iki takımın mücadelesinde İFA Spor, Nurtepespor’u deplasmanda 1-0 yenerken rahat bir nefes aldı. Süper Amatör’deki ilk sezonunu yaşayan Nurtepespor ise ligde kalma şansını zora soktu.
Müsabakanın büyük bir bölümünde üstün bir futbol sergileyen Halkalı temsilcisi İFA Spor rakibi Nurtepespor’un sert futbolu karşısında zaman zaman zorlandı. Yeşil-Kırmızılılar 55’te Vural’ın attığı golle üç puanın sahibi oldu. Müsabaka sonrası iki takımın yöneticileri de hakem üçlüsüne tepki gösterdi.

STAT: Nurtepe
HAKEMLER: Recep Kocabaş ** Murat Baş ** M. Can Özkan **
NURTEPESPOR: Hasan** Aycan* Fetih** Volkan** Burak* Durmuş** Salih** Çağlar** Yalçın* Ercan*
HALKALI İFA SPOR: Selçuk** Feyzzulah*** Kamil*** Serkay*** Turgay** Engin** Hakan** Hasan** Cihan** Vural***
GOL: Vural (55)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ahh be ifa bu sene çok gereksiz puanlar verdin baksana lider 38 puanla çekmece yenmedin mi çekmeceyi. aranda 11 puan fark var gereksiz puan kayıpların olmasaydı şimdi şampiyonduk. inş seneye 3 lige çıkarız.

Adsız dedi ki...

tribünleri tıklım tıklım doldurucağz diyen nurtepeli arkadaş nerde 100 kişiden fazla sseyirciniz yokdu.neyse nurtepe kümeye

Adsız dedi ki...

adamlar düşme tehlikesiyle iyi oynamaya çalıştılar ama ifa spor oyunun kontrolünü eline aldı.çok fazla pozisyonuda yoktu nurtepenin. şu var biz ifa spor taraftarı olarak eğer oyun içine müdahale edip hakeme yabancı madde atmış olsaydık bize hemen ceza gelirdi ama bakıyorumda diğer takımlara karşı böyle bir uygulama göremiyoruz. nurtepeli taraftarlar saha içine yabancı madde attılar hakeme hakem hiç oralı bile olmadı görmedimi yoksa görmek istemedimi bu kafalarda soru işareti olarak kaldı.ifa sporun çok bariz bir golünün üstüne yattı hakem ofsayt gerekçesiyle ofsaytla alakası yokken golumüzü vermedi yan hakem bayrak kaldırmamış orta çizgiye koşuyor rakip takım oyuncuları golü kabullenmişler santraya doğru gidiyorlar orta hakem golü vermiyor varmı böyle bi şey, varmı yaa, sen yan hakeme güvenmiyorsansa koyma o zaman sen yönet senin görüş açın bir kere müsait deyil imkanı yok orta hakemin bulunduğu yerden ofsayt olup olmadığı görülmez yan hakemin daha müsaitti oda golü vermişti zaten artık bu tür hatalrda art niyet arıyoruz artık, dikilitaş maçındada başımıza gelmişşti bu, bu şekilde giderse bizde ifa spor taraftarı olarak tepkimizi gerek legal gerekse illegal yöntemlerle arayacağız.

Adsız dedi ki...

öncelikle çok kolay ama bir o kadarda önemli bir maçı kazandık gereksiz puan kayıplarımız olmasaydı belkide gruptan çıkmış olacaktık.maçta çok güzel geçti iyi pas yaptık daha farklı olabiliridi maçın sonucu ufak tefek gerginlikler harici hiçbir olay yaşanmadı nurtepede nurtepeye 1.amatörde baaşrıalr dilerim artık ligte kalmaları çok zor görünüyor

Adsız dedi ki...

öncelikle şunu söylemek istiyorum turgay (kapone) takdire şahan bir futbolcu tam bir istikrar abidesi gelecekte iyi yerlerde oynayacağına eminim gerçi onunla futbola başlayanların artık torunları futbol oynasada onun geleceği halen parlak kimlerle oynamadıki o helal sana be kapone hele ismet bak kapone ne içirrrrrrrr

Adsız dedi ki...

ifa da asıl özkan isminde bi arkadaş var tam bi yetenek ona ne demedilerki (diarra) dediler (pırşaklı drogba)dediler muhteşem bi yetek onu izlemeye doyamıyorum.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...