Çarşamba, Ocak 28, 2009

Velimeşe Bld, A Gençler'de de şampiyon

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ 1. Amatör Küme’de şampiyon olan Velimeşe Belediyespor, A Gençler’de de mutlu sona ulaştı. Mavi-beyazlı gençler, Sarayspor deplasmanında 3-0 kazanarak grup şampiyonu olmayı garantiledi.

Tekirdağ A Gençler D Grubu mücadelesinde, grubun iyi takımlarından biri olan Sarayspor karşısına misafir ekip
Tolga-Berkay-Oğuzhan (46’ Samet İzgi)-Eray Albayrak-Eser-Selçuk-Emre (46’ Türker)-Önder-Ahmet-Eray Cem(68’Uğur)-Murat tertibiyle çıktı. Saha zemininin çok bozuk olduğu maçta, futbolcular pas kullanmak ve top kontrolünde oldukça zorlandılar.

15. Dakikada Eray Cem yaklaşık 25 metreden çok güzel vurdu, top sağ üst köşeden ağlarla buluştu. 0-1
35. Dakikada Murat’ın kornerinde Selçuk altı pasta plaseyle skoru 0-2 yaptı.
57. Dakikada Ahmet’in sol taraftan ortasına Samet İzgi plase bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. 0-3.
68. dakikada Velimeşe’den Önder rakibine tekme attı ve oyundan ihraç oldu.

Hedef Türkiye Şampiyonası
Karşılaşmadan sonra görüşlerini bildiren Velimeşe Belediyespor Teknik Direktörü Zekeriya Kuyumcu A takımın Süper Amatör’e çıkma başarısından sonra A genç takımla da grup şampiyonluğunu yakaladıklarını, çifte şampiyonluk yaşadıkları için mutlu olduklarını belirtti. Kyumcu, A gençlerde grup birincileri arasında yapılacak play-off’larda ilk ikiye girerek geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etmek istediklerini söyledi.
Takımın genel kaptanı Yüksel Levent de Velimeşe Belediyespor olarak altyapıya olan yatırımlarının karşılığını yavaş yavaş almaya başladıklarını ifade ederken A Gençlerde play-off’larda başarılı olup Türkiye Şampiyonası’nda iyi işler yapmak istediklerini belirterek, belde halkının bu genç takıma sahip çıkmasını ve desteklerini devam ettirmelerini istedi.



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.