Salı, Ocak 27, 2009

Göktürkspor'da hedef il şampiyonluğu

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul 1. Amatör Küme 12. Grup’ta şampiyon olarak mutlu sona ulaşan Göktürkspor, geçtiğimiz hafta oynadığı Fatih Hilal maçını 7-0 kazanarak İstanbul Şampiyonası’nda iddialı olduğunu kanıtladı.
Göktürkspor’un genç olduğu kadar başarılı teknik direktörü Eren Koç “Benden gemiyi karaya yanaştırmam istendi. Ben görevimi yaptım, söz bundan sonra futbolcularda” şeklinde konuştu.
Kalan maçlarda izleyenlere zevk veren maçlar oynamak istediklerini ifade eden Koç, İstanbul Şampiyonası’nda takımına güvendiğini söyledi. Yeni sezonda hedefi olan bir takımla çalışmak istediğini vurgulayan Eren Koç, “Bu Göktürk olur yahut bir profesyonel takım da olur” yorumunu yaptı

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Serdar Bölükbaşına sözüm, Ahmet Başkanınız gitti, şimdi parayı kimden bulacaksınız? Rıza Aksel bu kadar parayı veremez, Serdar Bey zaten hiç vermedi, hep başkasından istedi, seneye takım yapın da göreyim sizi.

Adsız dedi ki...

en büyük rakibiniz biziz.Topkapıspor

İyi bir final izleriz inş..:D

Adsız dedi ki...

siz önce imesi yenin :D

Adsız dedi ki...

'' Bu Göktürk olur yahut bir profesyonel takım da olur '' hahahaaha çok güldüm bu kelimeye ya profesyonel olur demiş iyiyim sen ?

Adsız dedi ki...

inşallah kardeş sizle final oynamayı çok isteriz

Adsız dedi ki...

şampiyona sevgiler

Adsız dedi ki...

sanırım başkanı kıskanan veya yarası olan var
(kim oldukları belli ) hangi kulüp olduklarıda

Adsız dedi ki...

Hoca, sen önce yerini sağlama al istersen. İlk yorumu yapan kişi birşeyler anlatmak istemiş. Bak Hoca Süper Amatörde 150 milyara kurulan takımlar bile küme düşüyor. Seni 2 maç sonra göndermesin. Sen bu seni şanslıydın, kadroyu iyi kurdular, para harcadılar. Al bakalım sıradan bir takım şampiyon yap görelim. Albayrak'ın bütün futbolcularını aldınız iyi güzel ama bu futbolcular seneye yetmeyebilir. Sen önce yerini sağlama al Hoca. Fazla hoplama istersen, adamın biri gelir, birisinin amcaoğlu yada yegeni alır yerini. Seneye yine demeç verirsin, boştayım kulüp arıyorum diye. Yarınki maçta başarılar diliyorum. Sarıyer Belediye iyi takımdır sizde Alibeyköy Parseller gibi 6 lık olmayın.

Adsız dedi ki...

parayı serdar başkan verir veya vermez sanane...

Adsız dedi ki...

turabi yalnız sen kimsin ya senin ismini yeni duyuyorum bide herhalde göktürksporu yakından tanıdıgın belli kimin nerden geldiginide biliyorsun ama sana bişey söyleyeyim eren koç bu takımın başına gelmeseydi bu takım biraz zor şampiyon olurdu tamam sana katılıyorum göktürksporun kadrosu gerçekten çok kaliteli ama bu takım ilk beş haftada ligde hiç bir varlık gösteremedi takıma biraz hava lazımdı onuda eren koç getirdi bu takıma sen burda boşa konuşuyorsun bide dikkat et sarıyer bld 6 yersiniz demişsin bu futbolcuların tek ayagını baglasan sarıyer bld kafa kafaya top oynarlar güzel kardeşim sen hiç merak etme başarıda dilemişsin sana teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

olmayız sen merak etme

Adsız dedi ki...

HOCAYI VE BAŞKANI KARALAAYA ÇALIŞAN KİŞİLERE SÖZÜM BAŞKAN 6 SENEDİ ÖYLE VEYA BÖYLE EMEĞİNİ HARCADI TAKIMI ÇIKARDI HOCA YI İYİKİ GETİRDİ YOKSA O GÜZELİM TAKIM ÇIKAMIYACAKTI VE PARALAR,EMEK BOŞA GİDECETİ VE HOCAYI YAZAN KİŞİ BENCE TANIYOR AMA YİNEDE BEN HATIRLATAYIM HOCA 3.LİE VE 2LİGE TAKIM ÇIKARTMIŞ 2.LİGLERDE 3.LİGLERDEÇALIŞMI BİR İNSAN BİRDE SONGÜNLERİN MODA REKLAMI AKLIMA GELDİ"NACAR ETME NE OLUY ŞALIŞ ŞENİNDE OLUY"

Adsız dedi ki...

yürü be Göktürk. arkadaşlar ben Göktürk'ü falan tanımam ama bu takımın ismi acaip hoş geliyor bana. bundan sonra Göktürk taraftarıyım.

Adsız dedi ki...

eren hoca balıkesiri şampiyon yapmış da efendim 3 lige çıkarmışta.ilinde profesyonel takım olmayanların katıldığı bütün balıkesir takımlarının beraber gittiği bir turnuvada 1 tirilyonluk takım valisi osu busu arkasında olduktan sonra birde kalkıp bu takımda başarı olmayacaksa zaten hiç bu işi yapmasın.o takımı telefonla yöneterek 3 lige çıkartırlar be siz ne diyorsunuz.madem 3 lige çıkarttı da neden kovuldu o zaman balıkesir spordan

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.