Salı, Ocak 27, 2009

Okspor, Başbakan'dan yardım bekliyor

YAZI: ORHAN BUDAK
Yerel Futbol Sitesi’nde çıkan bir yazıdan dolayı, Kulaksız Okspor’un sahasının toprak olması dolayısıyla bazı kişilerin şikayetleri üzerine, Kulaksız Okspor Kulübü Başkanı Adem Kırcı’ya, Kulaksız Okspor Tesisleri’nin neden yenilenmediği ve neler yapmayı planladıklarını sordum. Aldığım yanıt şu oldu:

“Kulaksız Okspor 1950’li yıllarda semtimizin büyükleri tarafından, gençlerin spor yapabilmeleri için kurulmuştur. 1961 yılında Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda bünyemizden yetişen Yücel Cavkaytar şampiyon oldu ve aynı yıl ülkemizde yılın sporcusu seçildi. Ayrıca 1. Lig’de oynayan takımlara birçok futbolcu yetiştirdik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, devlet bakanımız Mehmet Ali Şahin, işte bu beğenilmeyen, toprak denilen sahalarda çocukluklarını ve gençliklerini yaşamışlardır.”
Kırcı sözlerini şöyle sürdürüyor: “Benim hem arkadaşım hem de başbakanım olan Recep Tayyip Erdoğan’dan isteğim bizlere sahip çıkmasıdır. Buralar bir kültür yuvasıdır. Toprak da olsa, Kasımpaşa gençliğinin yuvasıdır. Geleceğin Türkiye’sidir burası. Biz çevremizdeki esnaflarla bütünleşmeye devam ediyoruz. Kimselerden yardım görmüyoruz. Şimdi başbakanımız bize, yani gençliğimizin geçtiği semtimize sahip çıkmasını istiyoruz. Kimse ile kavgamız yok. Hakkımızı sonuna kadar savunacak güce sahibiz. Başbakanım benim takım arkadaşımdır. Kendisinden ilgi ve alaka beklemekteyiz. Tarihe ışık tutan güzide kulübümüze sahip çıkmak demek, gençliğe ışık tutmak demektir. Dün burada futbol oynamak bir şansken bu gün halı sahaların yanında sönük kalması bizim suçumuz değildir.
Nice şampiyonların, nice sporcuların istediği en güzel yerde spor yapabilmektir. Ben de Kulaksız Okspor başkanı olarak diyorum ki, Sayın Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan, bizlere yardım elinizi uzatınız ki nice devletimize yeni başbakanlar yetiştirelim.”

Evet Adem başkana katılmamak elde değil; dünün en güzel stadından bu gün şikayet ediliyor. Adem Başkan, bir zamanlar takım arkadaşı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım elini uzatmasını istiyor. Elbette bunu kendisi için değil, Kulaksız gençliği için istemekte: ”Artık buraya el atmanızı bekliyorum,Kulaksız gençliği sizden hizmet bekliyor.”

Kendisi tesislerinde antrenman yapmak, maç oynamak onlar içinde belki zor ancak aynı zamanda güzel bir nostalji. Kulaksız Okspor Stadın’da, bu semtte güzel dostlukların arkadaşlıkların temeli atılıyor. Semtte herkesin birbirine olan sevgi ve saygısı da ayrı bir güzellik. Bir başka güzellik de tribünlerin hep dolu olması. İnşallah Adem Başkan’ın sesi duyulur da gençliğe hizmetlerin en güzeli sunulur.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Adem Başkan, sen daha önce Beyoğlu Belediyesi dururken, Şişli Belediyesi'ne Sayın Sarıgül'e gidiyordun, şimdi de o'na gitsene!

Adsız dedi ki...

COK DEGİL BUNDAN DAHA 2 SENE ÖNCE BEYOĞLU BÖLGESİNİN 15 YAKIN AMATÖR TAKIMI BU SAHADA MÜCADELE EDİYORDU EVET ŞUAN BEGENİLMEYEN BU SAHADA ŞİMDİLERDE BU SAHAYI NE ARAYAN VAR NE SORAN İNŞAHLLAH SUNİ ÇİM OLDUGU GÜN OKSPOR DA KİMSEYİ BU SAHADA İSTEMEYECEK

Başkan dedi ki...

Ben de bir Kulaksız sakini olarak, top sahasının bu halini gördükçe üzülüyorum. Birkaç sene evvel ben de o sahada mücadele ediyordum, ama zemin gerçekten futbolu olumsuz yönde etkiliyor. Bence burası suni çim değil normal çime dönüştürülmeli.

Adsız dedi ki...

İnşallah Adem Başkan’ın sesi duyulur sahamız yapılır

Adsız dedi ki...

Zaten basbakanın yardımı olmasa dusmuslerdı adamlar o kadar olaya ragmen kendı sahalarında oynadılar daha ne olsun yemen bey ıle olan fotoda nedenlerını gosterıyo

Adsız dedi ki...

kardeşim oksporun yemene falan ihtiyacı yok bize başkaları gibi gelediyeden gelen bişey de yok burda bana daha fazlasını yazdırmayın sevgili cevat kaya senin yaran büyük galiba sen yürekliysen senle bu konuyu tartışalım başka bir ortamda burası siyaset konuşma yeri degil

Adsız dedi ki...

Okspor'a hizmet eden herkese selam ve sevgiler. Ahmet Gamsız'a, Adem Başkan'a, Halil ağbiye, Sinan ağbi, Yalçın Hoca vs. herkese hatta Cevat Amcaya.

Adsız dedi ki...

avcıların kuyruk acısı var borumu kaç puan kaybettiler okspor a şampiyonlukdan oldular zaten hakketmiyorlardı

Adsız dedi ki...

ok spor a genç takımı 2 amatörde başarılar dileriz............


koma ciyaaaaaaaaa

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...