Perşembe, Ocak 29, 2009

Çatalcaspor doludizgin

ÇATALCASPOR: 4 ORTAÇEŞMESPOR: 1

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan İstanbul 1. Amatör Küme İl Birinciliği 2. tur maçında Çatalcaspor güzel bir oyundan sonra Ortaçesmespor’u 4-1 yenerek yoluna emin adımlarla devam etti. Tecrübeli oyunculardan kurulu olan Çatalcaspor, genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu rakibini her iki yarıda attığı 2’şer golle farklı yendi.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında karşılıklı ataklar vardı. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında sarı-kırmızılar oyunda ağırlığını koydu. ve 25. dakikada golünü buldu. Bu dakikada ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Ömer’in sert şutu uzak direk dibinden ağlara gitti: 1-0. Bu gole Ottaçeşmespor 26. dakikada Fırat ile cevap verdi: 1-1.

Bu golden sonra Ortaçeşme kalesinde gol arayan Çatalcaspor 40’da, ilk golün sahibi Ömer ile ikinci golüne kavuştu. Bu gol sonrası Ortaçeşme teknik heyeti ve futbolcuları ofsayt gerekçesi ile maçın hakemine itiraz etti. Karşılaşmanın ilk yarısı Çatalcaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda oyunun hakimi Çatalcaspor’du. Sarı-Kırmızılılar Ortaçeşme önünde 75. ve 80. dakikalarda Abdullah Yılmaz’la iki gol buldu ve çeyrek finale adını yazdırdı.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

cok kötü takımsınız ceyrek finalde elveda çatalcaaaa

Adsız dedi ki...

bugün maçı izledim çatalca bu futboluyla göktürksporla baş edemez

Adsız dedi ki...

gokturkluler heryere zıplıyosunuz aaa mıllete tas atıcagınıza kendınıze bakın cok ayıpp

Adsız dedi ki...

arkadaş doğru söylüyor bakın işinize oynayın kazanın konuşun ne böyle tamam sarıyer bld elediniz ama dur bakalım ele ondan sonra iyitakım olabilirsiniz ama ayıp oluyor...

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...