Cumartesi, Ocak 24, 2009

Ayazağa Taraftar Derneği için ilk adım


Uzun yıllardır dillerde olan fakat bir türlü faaliyete geçirilemeyen Ayazağa Taraftarlar Derneği için bu akşam gerçekleştirilen toplantı olumlu sonuçlandı. Dernek için tüm taraftarlardan onay alındı.
Yaklaşık 200 kişinin katıldığı, herkesin söz alarak düşüncelerini dile getirdiği, son derece samimi bir ortamda toplantı gerçekleştirildi ve dernek çatısı altında neler yapabileceği konuşuldu. Toplantıda birçok karar alındı. En kısa zamanda resmi olarak Ayazağa Taraftarlar Derneği açılışı için yoğun çalışmalar devam ediyor.
Taraftarlar derneği toplantısında alınan kararlardan en önemlisi küfüre karşı başlatılan kampanya olarak dikkati çekti. Küfür olmaması için herkese önemli görevler düştüğünü söyleyen Tuncay Küçüktopal, “Küfür olmaması için elimizden geleni yapmalıyız. Bize birileri küfür ettiğinde nasıl zorumuza gidiyorsa bizde başkalarına küfür etmemeliyiz" diye konuştu.

Kaynak: http://www.ayazagaspor.com/

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ayazağa taraftarları istanbulda amatörde tek geçiyorum.yerleri amatör değil

Adsız dedi ki...

Ayazağamız için her şeyin hayırlısı. Artık bütünleşme zamanı. Güzel şeyler olacak.

Adsız dedi ki...

geliyoruz ulan,bekleyin.yeter artık özlenen tablo bu işte...

Adsız dedi ki...

ayazağa meydanmı ? :):):):):) bi kee olsun deplasman yapın şu amatörde bizde görelim ayazağada bişey yok abartmayın beyler sıradan bi amatör klüp taraftarı işte

Adsız dedi ki...

Ayazağa taraftarı sadece bu sezon Hasköy haric deplasmana gitmemiştir. Bundan onceki senelerde 10 otobüslük deplasmanlarımız vardır. Klup çevresinde gelişen olaylar sonucunda taraftarlar arasında gruplaşmalar olmuş ve birlik sağlanamamıştır. O yuzden sadece bu sene böyle oldu. Seneye görürüz deplasman nasıl yapılıyor :)

Adsız dedi ki...

kanka youtube biraz izle aklın ve gözlerinn sanat eserii görsünn

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.