Çarşamba, Ocak 28, 2009

Altınova Çınarcık'ı devirdi


DERLEYEN: AKİF SELİMOĞLU
Yalova Süper Amatör Küme’de lider Altınova Belediyespor, 10. haftada yenilgiyle tanıştı. Kendi sahasında Çınarcık Belediyespor'u konuk eden Altınova, sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılan taraf olmasına rağmen puan farkıyla zirvedeki yerini korudu.

Armutlu ile 1-1 berabere kalan Tavşanlı, averajla ikinciliğe yükselirken, sonunculuktaki Doğuşspor, Kaytazdere önünde 2-1’lik sonuçla sezondaki ilk galibiyetini aldı. Çiftlikköy Belediyespor, zorlu Teşvikiye deplasmanında 3 puanı tek golle elde ederek averajla dördüncülüğe yükseldi. Esenköyspor ise sahasında Termal Belediyespor’u 3-0’la kolay geçti.

Kaynak: Yalova Hayat Gazetesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk fotoğraftaki pozisyon direk kırmızı kart, hatta kırmızı kartı vermeden önce, içi boya kırmızı bir boya kutusu bulacaksın, kartı boyaya sokup, kartı öyle vereceksin.

Adsız dedi ki...

yalova süper amatörünbü çok iyi bilen bir spor adamı olarak çınarcık sporda oktay teknik kadroda olduğu sürece hangi vasıfta olursa olsun o takımdan hayır gelmez.çınarcık sporda bir tek mehmet yani oktayın eniştesi mehmet bu işlere el atarda takıma sahip çıkarsa abilik yada hocalık bazında bu işler düzelir yoksa çınarcıktan oktayla tarkanla markanla bu işler olmaz.naci başkana selamlar mehmet kaptana selamlar eski bir dost.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...