Cuma, Ocak 30, 2009

Yeşil Esenyurtspor Kulübü: Olayları Ayazağasporlu Adem provoke etmiştir

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta geçen hafta oynanan Yeşil Esenyurtspor-Ayazağaspor maçında çıkan olaylarla ilgili olarak Yeşil Esenyurtspor yönetim kurulu bir açıklama yaptı.

Maçın son bölümünde çıkan ve mücadelenin bir süre duraklamasına kadar varan olaylar hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yeşil Esenyurt ve Ayazağa takımları kümede kalmak ve gruptan çıkabilmek için önemli maça çıkmışlardır. Maçın ilk yarısı çetin mücadeleye sahne olmuş ve 0-0 bitmiştir. İkinci yarı Ayazağa 1-0 öne geçmiş ve skor bu şekilde devam ederken 80. dakikada bizim sağbek oyuncumuzun, Ayazağalı oyuncuya taç çizgisine yakın bölümdeki müdahelesinde top taça çıkmış, oyuncu da çizgi dışında yerde kalmıştır. Mücadeleye yakın olan hakem de taç kararı vermiştir. Bu kararı beğenmeyen Ayazağalı oyuncular, bizim oyuncumuza karşı sözlü ve taciz eden ifadeler kullanmışlardır. Buna bir de Hadımköy Tesisleri'nden kim olduğunu bilemediğimiz kişilerin eklenmesi sahanın taç çizgisi kenarında karşılıklı itişmelerin başlamasına neden olmuştur."
'6 no'lu oyuncu hocamızı itti'
Yeşil Esenyurtsporlu yönetici ve antrenörlerin sahanın o bölümüne giderek kendi futbolcularını oradan uzaklaştırmaya çalıştığı belirtilen açıklamada, "Ne olduysa bu anda olmuştur. Ayazağalı 6 nolu oyuncunun (Adem) hışımla hocamızı sarsacak şekilde itmesi, hocamızı ve dolayısıyla futbolcularımızı tahrik etmiştir. Olaylar işte bu noktada başlamıştır. Bunu Ayazağa’nın yardımcı antrenörü de görmüştür. Olayların ortasında kendi oyuncusunun hata yaptığını söylerken, hocamızı da yatıştırmaya çalışan ifadeler kullanmıştır. Neticede olayları 6 nolu oyuncu (Adem) provake etmiştir ve olayları başlatan kişi olmuştur. Bizim olay çıkarmak gibi bir niyetimiz olsa rakibimize çiçek vererek maça başlamazdık." ifadelerine yer verildi.


'Ayazağasporlular daha agresifti'
Açıklama şöyle devam etti: "Yediğimiz gol kesinlikle ofsayttı ve verilmeyen penaltımız vardı. Tüm bunlara rağmen futbolcularımız hakem kararlarına sayduyulu olmuş ve oyunlarına devam etmişlerdir. Maçın akışı içerisinde Yeşil Esenyurt’tan sadece 6 nolu oyuncumuz sarı kart görmüştür. Buna karşın Ayazağlı oyuncuların bulundukları ruh halleri önce beş kişinin sarı kart görmesine neden olmuştur. (4-5-7-10 ve 12 nolu oyuncular). Agresif oyunlarının tezahürü olarak da gerginliğin çıkmasına zemin hazırlanmıştır. Durum bundan ibarettir. Şu anda matematiksel olarak küme düşmüş bulunmaktayız. Bu durumu kulübümüz futbolun doğası içinde kabul etmiştir. Sporun centilmenlik ruhunun sahalarda yaygınlaşmasını her zaman benimseyen, başarısızlıkların futbolun içinde olduğunu bilen olgunluğa sahip olduğumuzu spor kamuoyunun bilmesini isteriz. Her şeye rağmenspor kamuoyunu böyle bir olay ile işgal ettiğimiz için özür dilemenin gerekliliğine inanıyoruz. Bu vesile ile gruplarında başarılı olup Türkiye finallerine gidecek takımları şimdiden tebrik ediyor, küme düşme talihsizliği yaşayan takımların da üzüntülerini paylaşıyoruz."
---
Fotoğraflar için www.istanbulamator.com / sayın İskender Kordu'ya çok teşekkürler.

25 yorum:

Adsız dedi ki...

Burdan Şunu Belirmek İstiyorum Maç Esnasında Sürekli Vurun, Kırın Demeklede Hoca Olunmuyor.Sürekli Kışkırtmalar Saha Kenarında Boy Gösterdi,Sevgili Y.Esenyurt Hocası Futbolcunuzu Maça Konsantre Etmek Yerine Sürekli Provakatör Hareketlerde Bulundunuz,Daha Sonrada Yağ Gibi Yüzeye Çıkmaya Kalkışıyorsunuz Yazık Çok Yazık..

İlk Önce Çiçek Verip ,Daha Sonra Futbolun Bir Oyun Olduğunu,Spor Olduğunu Unutup Vurun,Kırın'ı Oyuncularınızın Beynine Hipnoze Ettiniz.Sonrada Sahada Nitekim Sertlikler Göze Çarptı..

Ayazağaspor'a 3.Lig Yolunda Başarılar.

Y.Esenyurt'ada 1.Amatör Küme Yolunda Başarılar Diliyorum..

Saygılarımla..;)

Adsız dedi ki...

GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDAKİ TÜRKİYESİNDE VE FUTBOL CAMİASINDA BUNLAR TOZ PEMBE KALIR SAYIN ARKADAŞIM EVET BULUNDUĞUNUZ DURUM ÜZÜCÜ Bİ DURUM KÜME DÜŞMEK HOŞ OLMAYAN Bİ KONUM AMA BENCE SİZ BAZI ŞEYLERİ KABULLENEMEMİŞ DURUMDA OLDUĞUNUZ İÇİN BU GİBİ MHABERELERE GEREK DUYMUŞSUNUZ BİDAHAKİ SENE BU TAKIMI NASIL ÇIKARTIRIM ONU DÜŞÜNÜN BENCE GİDEN ZATEN GİTMİŞ .

Adsız dedi ki...

kemal hocam, istanbul amatörünün en centilmen teknik adamlarından biridir. olaylara karışacağına hiç ihtimal vermiyorum. böyle şeylere ihtiyacı olan biri de değil kendisi.

Adsız dedi ki...

Ayazaga-Pazariçi macinda da gorduk o 6 numarayi.
Yetenekler bitmeye baslayınca çeneye vurur derler büyüklerimiz.
İşte o da öyle olmus
Anca konusur milleti provoke eder
Baska da bi işe yaramaz.

Adsız dedi ki...

Beyler, bilmeden yorum yapmayın. Y. Esenyurt'lular bu konuda son derece haklılar. Adem yanlış yaptı.

Adsız dedi ki...

Nedense bu yanlışların iç yüzeyini araştırmadan sürekli sanal alemde sallarlar..madem ortada bir yanlış vardı maç esnasında düzeltseydin yanlışı..ya bırakın bu işleri..

Şu acıklamayı okuyunca bir gülme aldı ki beni anlatamam : )
Küme düşmenin acısının verdiği bir haz olsa gerek.

Adsız dedi ki...

Ayazağaya da ceza verilmeli.Sadece 2 futbolcularına 2şer maç ceza vermekle bu iş olmaz.

Adsız dedi ki...

siz y.esenyurtlular bırakında olan biteni adem'in üzerine yıkmayı yaptıklarınızdan dolayı önce üzür dilemesini öğrenin..bence bu şekil hareketler suçluluk duygusundan kaynalanıyo.yok kemal hoca böyle şeyler yapmazmış..asıl bütün olaylar onun başının altından çıkmıştır..yandan fitili ateşleyen odur bana yalandan suçsuzun ayaklarına yatmasın...

Adsız dedi ki...

Ayazagali madem o kadar buyuksun
Neden küme düşmesi kac hafta önceden belli olmus takımı zar zor 1-0 yendiniz. Az susta takımına duygusal olmayan objektif bi gözle bak.
Gruptan cıkmayi haketmeyen bi takım oldugunuzu kendi gözlerinle göreceksin.
Ama objektif bakma ihtimalin % 0 :)
Vizyon 0 cunku fazla bişey beklemiyorum.

Adsız dedi ki...

Saygıdeyer Y.Esenyurt Spor Kulübü Yöneticileri

Bence Maç Esnasında Yaşanan Olayları Ayazağaspor'a Yıkmayı Bırakında,Başarısızlıkdan ve Bunun Sonucunda Küme Düşmekle Sonuçlanan Bir Lig Serüveninden Sonra Esenyurt Halkından Özür Dileyiniz....

Bilmem Anlatabildim mi !

Adsız dedi ki...

Turgay Tokel,

Bazı arkadaşlar demişler ki, Küme düşmesi haftalar öncesinden belli olan bir takımı neden 1-0 yendiniz. Ne kadar komik duruma düştükleri burdan belli. Futbolda oynanmadan hiçbir maçın alınamayacağını anlamadınız mı hala ? 1-0 galip gelince 3 puan vermiyorlar mı ? Her maçımızı 1-0 alalım yeter. Fazlasında gözümüz yok.

Esenyurt takımı ile 100 kere maç yapalım 90 maçı kazanırız.

Siz açıklama yapana kadar önce küme düşen takımınızı tekrar nasıl çıkarırsınız onları düşünün. Bizimle uğraşacağınıza kendi işinize bakın.

Kimse Ayazağaspor üstünden prim yapamaz...

Bu konu ile ilgili açıklamamız en kısa zamanda Adem ile görüşülüp verilecektir.

Adsız dedi ki...

sırf size inat olsun diye Leventten 20 gol yiyecez Ayazağalılar!

Adsız dedi ki...

HA 1-0 HA 10-0..KUSRA BAKMAYIN AMA BU TAKIM SİZE AYAZAGADA 7 TANE ATTI NE CABUK UNUTTUN..EVET AYAZAGASPOR HAK ETMEMİŞ BELLİ OLUYOR O YÜZDEN SİZ KÜME DÜŞTÜNÜZ BZ İSE İSTANBUL ŞAMPİYONASINA GİDECEĞİZ..MADEM HAKETMEMİŞ TAKIM AYAZAGASPOR GELİN SİZ GİDN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA YAPABİLİR MİSİNİZ? BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA 1.AMATÖRE DÜŞEN TAKIMLAR GİDEMİO ŞAMPİYONAYA DİMİ SAYIN YORUM YAPAN ARKADAŞIMIZ!!MADEM O KADAR İYİYDİ TAKIMINIZ SİZ GİDİN HADİ NASIL OLCAK SÖLEYİN..BİRDE SİZLER CİCEK VERİP SADECE GÖZ BOYADINIZ İÇNİZDE HALA İLK MAÇ KALMIS..DIŞARDAN GAYET NET GÖRÜNNÜYORDU..VURUN KIRINLA MAÇ KAZANAMAZSINIZ..DELİKANLIYDINIZ MDEM AYAZAGADA NEDEN BİR ALLAH IN KULU AĞZINI AÇMADI. HEMDE 7 TANE YEMİŞKEN SÖYLER MİSİNİZ? KİMSE 6 NUMARAYA İHALEYİ YIKMASIN.SİZ BİZİM OYUNCUMUZA KÜLÜBENİZ ONUNDE YERE DÜŞÜNCE HAKARET ETTİNİZ.ADEM ARKADAŞIMIZDA ARKADAŞINI KOLLAMAK İÇİN SİZİN KÜLÜBEYE GELDİ..O SIRADA HOCANIZ ADEMİ İTTİ VE HAKARET ETTİ..BZLER DIŞARDAN GÖRDÜK...3. LİG YOLUNDAKİ TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR..ESENYURT SİZLEREDE 1.AMATÖR DE BAŞARILAR..ÖNCE GİDİN SİZ LİG CETVELİNE BAKIN SONRA 1-0 KOVALAYIN..

Adsız dedi ki...

ayazağaya ceza verilmeli diyen arkadaş..ayazağaya ceza verilirse o zaman sizi yakmalı...zeytinyağı gibi hemen su üzerine çıkmayın...

Adsız dedi ki...

İstersen Levent'den 100 Gol Ye.. : )
Hani ipimizde değilsiniz

Adsız dedi ki...

Leventten 50 gol yeseniz ne olur ki ? Biz yarın kazanıp terfileri garantileceğiz :)

Adsız dedi ki...

Turgay Tokel 1. si ben esenyurt lu degilim. 2si ben bi ayazaga taraftari olsam sana sorarım.
Para var mi ? Fazlasiyla var.
Tesis var mi ? oda var.
Peki taraftar var mi ? İstemedigin kadar var.
Peki sen neden küme düşen takımı zar zor yeniyosun ?
Cevap: Cevabi veremezsen çünkü şapkani önüne koyup dürüst bi şekilde düşünemiyosun.
Sizin gibi kendi takımı oldugu icin eleştriye kapalı adamlar yuzunden bu futbol gelişmez.
Dünya görüşünüz yanli bi kere
Objektiflikten bi habersiniz.

Adsız dedi ki...

Turgay Tokel,

Senin düşüncenle Chelsea, M.united, R.Madrid ve Barcelona gibi takımlar, ya da Fener, Gs gibi takımlar her sene Şampiyonlar liginde başarılı olmalılar. Onlarda da para var tesis var taraftar var. İlla her maçı iyi oynayarak kazanacağız diye bir kural yok arkadaşım. Biz geçen sene tüm maçları penaltılarla alarak 3. lige cıksaydık bizi çıkarmayacaklarmıydı ? Biz kendi aramızdaki kouşmalarda diyoruz zaten bu sene Ayazağaspor olarak eğer takıma direkt katkı yapacak oyuncular almazsak terfilerde işimiz zor diye. Siz rahat olun. Bırakın siz değil de bizler düşünelim.

Ayazağa iyi de olsa kötü de olsa bizler her zaman Ayazağanın peşinde koşmaya devam edeceğiz.

Adsız dedi ki...

ya bu ayazağanın taraftarımı var adamlar kendi sahasında maçlardan başka hiç bi maça gitmiyorlar bi kerede deplasman yapınya

Adsız dedi ki...

buhafta yenip ikinciliğimizi garantilicez diyosun da hayal görüyosun.Bu hafta Hasköy sizi yener.Levent de Hürriyetgücünü yener 3 hafta kala puan farkınız 5e düşer.3 hafta 9 puan eder.Sanırım matematiğin yok Ayazağalı.Biz düştük ama inşallah hak adalet yerini bulur ve Levent çıkar gruptan.Erken havalanmayın sahadan çıktıınıza dua edin

Adsız dedi ki...

Ayazağalılar sizin takım çok kötü be.Dost acı söyler.hak eden iki takım var şu terfileri Sultanbeyli Bld.ve Levent.Pazariçi Köprülü büyük takım değil onlar kadar ama yine de fena götürmediler ilk beş içinde bitirirler.Gönül sizin gruptan Leventin diğer gruplardan da Silivri ve Feriköyün gitmesini isterdi.Hadi şanslısınız iyi takıımlar patladı arada kaynadınız bu şansı iyi değerlendirin.

Adsız dedi ki...

SU KONUSTUGUNUZ TAKIMLAR HANGİSİ TÜRKİYE FİNALİ GÖRMÜŞKİ..AYAZAGASPOR HERSENE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR MADEM KÖTÜ BİR TAKIM NASIL GİDİYOR..LEVENT DİYORSUNUZ ÇOK İİ TAKIM..İİ TAKIM OLMAK ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL..ÖNEMLİ OLAN BU YARIŞTA ZİRVEDE OLMAK VEYA 2. OLMAK.SİZ NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ..PUAN ÇETVELİNDE NE YAZIYOR..ESENYURT KÜME DÜŞTÜ..LEVENT LE AYAZAGA ARASINDA 8 PUAN FARK VAR..SİZLERDE ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN..MADEM AYAZAGA BU KADAR KÖTÜ..GURPTA ONDAN SNRA OLAN TAKIMLAR DAHA KÖTÜ DEMEK DEİLMİ..ŞUNUDA KAFANIZA SOKUN TERFİLERE GİDEBLMEK İÇİN ÇALIŞIN TESİS YAPIN..BİZLERDE YILLARCA TESİSSİZ PARASIZ KALDIK..DEMEKKİ BÜYÜK CAMİA OLMAK İÇİN BURDAN SALLAMAK YERİNE ÇALIŞMAK GEREKİYOR..EVET BU SENE AYAZAGA KÖTÜ OYNUYOR AMA YİNE DE TERFİLERE GİDYOR..ARTIK LAF EBELİĞİ YAPMAYIN..BİZLER NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERELİM SİZLER KENDİ TAKIMLARINIZI DÜŞÜNUN VE ARTIK KİMİN İİ KİMİN KÖTÜ OLDUGUNU BIRAKIN LİG SONUNDA PUAN CETVELİNDE GÖRELİM..SAYGILAR!!!!

Adsız dedi ki...

Ayazağalılar küme düştünüz demesi size düşmez akıllı olun asabımızı bozmayın

Adsız dedi ki...

asabınız bozulda nolur ya çapınız ne sizin ;)

Adsız dedi ki...

ewt ayazaglılar deplasmanada gıtsenız gzl olur hee.deplasmana gıtmeyen tarftara taraftar demem...!!

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...