Pazar, Ocak 25, 2009

Bağcılar, Bayburt'a patladı


BAĞCILARSPOR: 5 İSTANBUL BAYBURT: 0

İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta, düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Bağcılarspor, geçen hafta Batı Trakyaspor karşısında aldığı 5-1’lik mağlubiyeti, İstanbul Bayburtspor maçıyla telafi etti ve rakibini de ateşe attı: 5-0.

Dostça başlanan maça Bağcılar etkili başladı. İyi hazırlandığı belli olan Yeşil-Sarılılar ilk dakikalarda rakibini ablukaya aldı ve bu sıralarda İbrahim’le ilk golü buldu: 1-0. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.
İkinci yarı daha arzulu olan yine Bağcılar’dı. İstanbul Bayburt’un ikinci yarı daha atak oynaması beklenirken genç antrenör Serkan Teke yaptığı değişiklerle oyunu rakip sahaya yıktı ve aradığı ikinci golü yine İbrahim’le buldu: 2-0.

İkinci golden sonra konuk takım risk aldı ve çok adamla Bağcılar ceza sahasına geldi. Bu dakikalarda etkili olan Kağıthane temsilcisi, kaleci Mehmet’i geçemedi. Mehmetin kurtardığı yüzde 100’lük toplar görülmeye değerdi. Yüklendikçe geride boşluklar bırakan Bayburtspor, Erdoğan’ın ayağından yediği golle yıkıldı: 3-0.
Bu andan itibaren maç rölantiye binerken önce İbrahim, son anlarda da Erdoğan skoru belirledi: 5-0.

Son anlarda futbolun gerektirdiği sertlikler olsa da maç dostça başlayıp dostça bitti. Bu sonuçtan sonra 5. Grup’un 4 takımı düşme korkusu yaşamaya başladı ancak Bağcılarspor son haftalarda gösterdiği takım ruhuyla kümede kalmayı kafasına koyduğunun sinyallerini verdi. Her golden sonra takımın yedek kulübesiyle sevinç yumağı oluşturması görülmeye değerdi.

6 yorum:

niyazi bektaş dedi ki...

bağcılarsporumuza başarılar.

Adsız dedi ki...

BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK. ALLAHIN İZNİYLE BU TAKIMI DÜŞÜRMEYECEĞİZ. FUTBOLCULAR OLARAK ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI SON 2 HAFTA DA FAZLASIYLA SAHAYA YANSITIP LİGDE HAKKIMIZ OLAN SIRADA BİTİRECEĞİZ BU SEZONU. HOCAMIZ SERKAN TEKE'YE VE YÖNETİCİMİZ ŞENER BEY'E VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA BU TAKIMLA İLGİLENDİKLERİNİ GÖSTERDİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BU ARADA 1.GOL İBRAHİM, 2.GOL MEHMET DAĞ, 3. GOL İBRAHİM, 4.GOL ERDOĞAN VE KAPANIŞ GOLÜ YİNE İBRAHİM OLARAK KAYITLARA GEÇSİN LÜTFEN YANLIŞ YAZILMIŞ :) BU HAFTAKİ ASLANCA MÜCADELELRİNDEN DOLAYI TAKIM ARKADAŞLARIMI VE HOCAMIZI TEKRAR TEBRİK EDİYORUM. BİZE GÜVENENLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ İNŞALLAH.

Adsız dedi ki...

arkadaşım aslan gibi değil manda gibi mücadele ettik :):)

Adsız dedi ki...

bu yorumda serkan teke lafları kokuyo =))

Adsız dedi ki...

pardon kardeşim dalgınlık işte unutmuşum :) mandaların birliğinden kuvvet doğdu yavrumuzu kaptırmyacağız :):):)

Adsız dedi ki...

futbolcuların başarısı hocanın degil hocanabıyor ki

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...