Perşembe, Ocak 29, 2009

Çırçırspor 1 yıl aradan sonra 2. Amatör'de

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul 2. Amatör Küme’de 6. Grup’ta mücadele edecek olan Çırçırspor yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

1999 yılında 3. Lig terfi maçlarına dahi katılan (Ancak Tekirdağ Veliköyspor ve Kocaeli Tavşancılspor’un yer aldığı gruptan çıkamayan) Fatih temsilcisi, geçtiğimiz sezon aldığı ceza nedeniyle A takımlar seviyesinde liglere katılamamıştı. Bir yıllık aradan sonra 2. Amatör’e dönen Turuncu-Siyahlılar, aynı zamanda 2. başkan olan Haydar Arslan’ın yönetiminde çalışmalarını haftada 2 akşam Balat Tesisleri’nde sürdürüyor.

“Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyonluk” diyen İkinci Başkan Haydar Arslan, oynadıkları iki hazırlık maçında 1 beraberlik 1 de yenilgi aldıklarını söylerken, A genç takımlarının da bu sezon oldukça iddialı olduğunu, genç takımlarının Fatih Kulüpler Birliği Turnuvası’nı 6 galibiyet, 1 yenilgiyle şampiyon tamamladığını söyledi.
Eski oyuncularıyla yola devam, bazı isimlere filiz lisans çıkaran 1949 kuruluşlu tarihi kulübün tek transferi, geçen sezon Yenişehirspor forması giyen Halit Nart. Aynı zamanda Mert Müzik’in sahibi olan, kendisine ait bir albüm sahibi de olan prodüktör Nart, önceki yıllarda da Çırçırspor forması giymişti.
A takımda 25 futbolcuyla çalışmalarını sürdüren Çırçırspor bu sezon iç saha maçlarını Namık Sevik, Ahmet Genç veya Sütlüce statlarında oynayacak.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...