Cuma, Ocak 30, 2009

Dolayobalı gençler işi 'uzattı'

Dolayoba:Süleyman-Can(Mustafa)-Deniz-Eyüp-Uğur Sezer-Uğur Bulut-Ümit-Mehmet-Yaşar-Hakan(K)-Anıl

DOLAYOBASPOR: 3 SELİMİYESPOR: 2 (BG)

İstanbul B Gençler İl Şampiyonası’nda Dolayobaspor, Selimiyespor’u 3-2 mağlup etti. Spor Akademisi Stadı’ndaki maç hızlı başladı ve kıran kırana geçti. Başa baş giden mücadelede Selimiye defansın arkasına atılan iki topla 2-0 öne geçmişti. İki farklı yenik duruma düşen Dolayoba taktiksel değişikliğe giderek 30. dakikada sağ bek Can’ çıkarıp forvet Mustafa’yı oyuna soktu. İlk yarı 2-0 Selimiye’nin üstünlüğüyle bitti.

Dolayoba ikinci yarıya kendinden emin bir şekilde başladı ve 55.dakikada kaptan Hakan’ın golüyle ilk golü buldu. Bu golle Bordo-Mavililer moral buldu ve oyuna giren Mustafa’nın güzel kafa golüyle maç 2-2 olmuştu. 90 dakikalık normal süre bu skorla bitti. İlk 15 dakikada gol sesi çıkmadı. İkinci 15 dakika da geçildi, hakem 2 dakika uzatma ilave ettiğini gösterdi. Herkes maçın penaltılara gittiğini düşünürken Mehmet’in direkten dönen topunu takip eden Mustafa kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı ve takımını bir üst tura çıkardı. Böylece Dolayoba turu geçerken bordo-mavili taraftar ve futbolcular sahada sevinç yumağı oldu.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Genç kardeşlerimi tebrik ederim.Bir Taşlıbayırlı olarak onlarla guru duyuyorum:yendikleri takım çok iyi bir takım.İnşaalah kaderleride güzel olur ve hepsi başarılı bir futbolcu olurlar.Her zaman her yerde en büyük Oba.

Adsız dedi ki...

bu takımın maçlarını takip ediyorum bu gençler gerçektende çok mükemmel futbol oynuyorlar bence bir fenerbahçe bir galatasaray vs. bu takımla baş edemez ......

Adsız dedi ki...

bravooo hakannnnn devamm kocumm

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...