Pazartesi, Aralık 01, 2008

Küçükçekmece 'çengel'e takıldı

KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 0 ÇENGELKÖYSPOR: 1

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup’ta üç haftadır galibiyet alan Küçükçekemcespor, ligin 12. haftasında kendi evinde ağırladığı Çengelköyspor’a 1-0 mağlup oldu.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan müsabakaya havanında güzel olması dolaysıyla ilgi fazla oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan misafir takım Çengelköyspor, oyunun ilk dakikalarında Küçükçekmece kalesinde etkili olmaya başladı. Yeşil-Beyazlılar 6. dakikada Ali Rıza ile öne geçtiler: Sağdan ortalanan topu çok iyi takip eden Çengelköysporlu Ali Rıza, ceza sahasının dışından yaklaşık 25 metreden topu ağlarla buluşturdu.
Bu golden sonra toparlanan ev sahibi ekip beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Küçükçekmece sağlı-sollu ataklarla tehlikeler yaratırken karşılaşmanın yan hakemi Ünal Atay’ın sürekli her pozisyonu ofsayt gerekçesiyle kesmesi izleyenlere saç baş yoldurdu. İlk yarı misafir takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıya daha istekli başlayan Küçükçekmecespor rakip kalede gol aramaya başladı. 64’te Yalçın’ın sert şutu Çengelköyspor kale direğinde patladı. İkinci yarıda hakemin kararları oyunu gerdi ve sertleştirdi. 78’de rakibine sert giren Ulaş kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Eksik kalmasına karşın ev sahibi ekip beraberlik için bastırdı ancak iyi savunma yapan Çengelköy sahadan galip ayrıldı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerden hakem üçlüsüne büyük tepki geldi. Sahada bir süre bekleyen hakem üçlüsü, güvenlik önlemleri alındıktan sonra soyunma odasına götürüldü.

Küçükçekmecesporlu futbolcularsa büyük üzüntü yaşadı. Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Küçükçekmecespor Başkanı Ahmet Kurşun, “Haftalardır iyi oynayan ve çıkışa geçen takımımız bu hafta bir hakem rezaletiyle karşılaşmıştır. Bugün biz rakibe değil hakemlere mağlup olduk. Hakemlerin biri değil üçü de birbirinden kötü yönetim gösterdi. Mağlup olduğumuzdan dolayı değil, maçı kötü yönettiklerinden dolayı tepkimiz var. Ligden 5 mağlubiyetliğimiz vardı daha önce hiç hakemlere tepki göstermedik. O maçlarda hakemler güzel yönettiler, mağlup olduk ama bugün kötü ve yanlı bir yönetim vardı. Tepkimizi göstermek zorundayız çünkü telafisi olmaya bir viraja girdik. Hakemlerin daha dikkatli olması lazım, yazık değil mi emeklerimize” dedi.

Çengelköyspor önemli bir 3 puan aldı.
STAT: Metin Oktay
HAKEMLER: Gürcan Çalışkan* Yalçın Çelik* Ünal Atay*
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mustafa* Yasin Özbudak* Ercan* (62.dk Ulaş*) Harun** Eyüp* Volkan** İlyas * (86.dk Burak?) Şenol* Yalçın** Erdinç* (52.dk Oğuzhan*) Yasin Türkyılmaz**
ÇENGELKÖYSPOR: Emrah** Ali Rıza *** Cihan** Serkan** Özgür*** Serdar** Oğulcan*(85.dk Seyfi**) Can*** Simay** Mustafa** (70.dk Kotran**) Gökhan**
GOL: Ali Rıza (6)
KIRMIZI KART: Ulaş (78)

Çengelköysporlu taraftarlar takımlarını Küçükçekmece'de yalnız bırakmadı.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

tebrikler çengelköy,hem taraftarıyla hemde futbolcusuyla çok iyiylerdi,birde şunu eklemek istiyorum hakem triosu dört dörtlüktü..........

Adsız dedi ki...

Şunu anlamıyorum demişler ki yardımcı herşeye offside kaldırdı ne yapsaydı kaldırmasamıydı offside olan şeyi 10 kere üst üste olsa kaldırmak zorunda herkes suçu kendinde arasın...

Adsız dedi ki...

Bu sezonun en iyi hakem 3lusuydu tabi yenilen o gözle bakmadığından sallamışlar hakeme..

Çengel kendini buldu adım adım zirveye

Adsız dedi ki...

çengel kendini bulmuş gel bakalım çengel bekliyoruz şenlikköye bakırköy 46 gençlik.

Adsız dedi ki...

bakırköye kağıthane olarak geldik ama 1 tane bile taraftar yoktu yanlış demiyorum hee 1 kişi bile yoktu. biz oysa bizim sayımız 100 iel 150 arası bişidi sütelk c.tesi olduğu halde çoğu arkadşımızın işte olduğu bi vakiti bu :)

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.