Çarşamba, Aralık 31, 2008

Şükrü Kıroğlu: İstanbul'un en iyi takımıyız


HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren, ilk ikiye girip terfi maçlarına gitmeyi büyük ölçüde garantileyen Hadımköyspor’da teknik direktör Şükrü Kıroğlu, hedeflerinin bu sezon 3. Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.
Hadımköyspor’a 2006 yılında tarihindeki en büyük başarıyı yaşatan ve Yeşil-Siyahlılar’ı yarı finale çıkaran Kıroğlu (O sezon 10 kişi kaldıkları maçta grup şampiyonu Ankara Bağlum Belediyespor’a uzatmalarda yenilmişlerdi) yarım kalan işi tamamlamak istediklerini söyledi.
Beylikdüzüspor maçı öncesi Yerel Futbol Sitesi’nin sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, “Şu anda İstanbul’un en iyi takımıyız. Oynadığımız futbol, attığımız gol sayısı, yediğimiz gol sayısı belli. Artık bu ligi bitirdik ve şimdiden terfi maçlarını düşünmeye başladık. Hadımköyspor’un yeri amatör değil. Tek düşüncemiz 3. Lig” dedi.
Kıroğlu, bundan sonra kadrosunda tüm futbolculara şans vereceğini de sözlerine ekledi.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

yürü be hadimköyüm kim tutar seni :)

Adsız dedi ki...

Başrılı hocam, ne desen haklısın

Adsız dedi ki...

sevgili şükrü hocam.inan bana yan ılıyorsun.istanbul süperamatörün en kötü takımlarının kurulduğu bu sezonda malesef iyi gibi görünüyorsun ama unutmaki türkiye şampiyonasında karşına çıkcak takımlar istanbulda oynadığın leblebi çerez takımlar gibi olmayacak.ayrıca iddaa ediyorum hadımköy spora zerre kadar katkı sağladığınıza da inancım sıfır.siz gelmeden önceki oyuncular takıma inanılmaz katkılar sağlarken siz geldikten sonraki futbolcuların sizin tarafınızdan alınan futbolcuların katkısı ortada.dost acı söyler bu takım 3 lige çıkamaz.hata üstüne hata yapıyorsuz ama malesef galibiyetler ve puan durumundaki başarı gibi gözüken kriterler bu yanlışlıkları saklıyar ama unutmayın er geç şapka düşecek ve kel görünecek.hatalar anlaşıldığında iş işten geçecek.

Adsız dedi ki...

topçular başarılı.bu takım hocasızda gider her türlü.david ve salim bu lige fazla topçular..özellikle salimi izleyince ben yoruluyorum.allah yardımcısı olsun.

Adsız dedi ki...

çok erken konuşuyosunuz! terfi maçlarında görcez bu takımı! o zaman belli olcak o zaman görürürz!

Adsız dedi ki...

Meyve veren ağaç taşlanır. Ülkemin insanları..

Adsız dedi ki...

bi avcılarlı olarak hadımköyüde izledim bayrampaşayıda izledim vefa sporlada 2 maç yaptık bu sezon amatörde vefa bir adım önde beyler ... akın avcılar gençlik

Adsız dedi ki...

avcılar belediye sporlu (tarafsız) arkadaş doğru yazmış meraklısı gelsin vefayı seyretsin.bu takım iki sezondur adeta tüm yokluk olumsuzluklara rağmen kısıtlı bütçelerle mucizeler yaratıyor.ayrıca sitede boy gösteren hocalar gibi ne hocaları nede futbolcuları paralar alıyor.arşivler ortada yalan yok isteyen geçen seneyi incelesin. saygılarımla vefalı.

Adsız dedi ki...

Ben Kocasinanspor'un futbolcusuyum Vefa ile 1 maçta sadece oynadık ondada deplasmanda 1-0 yenildik, Hadımköyüde izledim ancak şunu belirtmem gerekirki Vefaspor gerçekten çok iyi bir takım bizi çok iyi ağırladılar, bizde aynı şekilde Vefaspor yönetimi ve Futbolcu kardeşlerimizi çok iyi bir şekilde ağırliyacağız ;)

Kocasinanlı

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...