Cumartesi, Aralık 27, 2008

Galata'ya bir darbe de Yenibosna'dan


YENİBOSNASPOR: 1 GALATASPOR: 1

HABER-FOTO: ÖNER YIĞRIK
İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup’ta geçen hafta deplasmanda Dikilitaş’a kaybeden lider Galata, bu kez de deplasmanda grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yenibosnaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Maçta her iki taraf da atak bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın ilk golü ev sahibi Yenibosnaspor'dan geldi. 25. dakikada Yenibosnaspor'dan Kerim'e ceza alanında yapılan faul sonrası hakem tereddütsüz penaltı noktası gösterdi. Topun başına geçen Gökhan topu kaleci Yılmaz'ın solundan ağlara gönderdi ve Yenibosanaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı.
Penaltı golünden önce Galata rakip kalede net pozisyonları cömertçe harcadı. 45’te kornerden gelen topu iyi takip eden Galataspor'dan Onur yakın mesafeden topu ağlara yolladı ve maça dengeyi getirdi: 1-1.

İkinci yarı maç ortada geçti. Her iki takım da kazanabilirdi. Özellikle Yenibosnaspor dakika 89-90’da iki tane net pozisyondan yararlanamadı. Her iki takımın da sahada mücadele adına her şeyi yaptığını söyleyebilirim. Galata'da kaleci Yılmaz geçen hafta hatalı gol yemişti ama sanıyorum bu hafta iyi oyunu ile bunu telafi etmiş oldu. Ayrıca bir parantez açmak istiyorum, Yenibosna taraftarı bugün takımlarına 90 dakika harika destek verdiler.

STAT: Bahçelievler İl Özel İdare
YENİBOSNASPOR: 1-Ceyhun** 2-Emin**3-Ferhat*4-Ziya**5-Kadir**6-Burak***7-Gökhan***8-Serkan**9-Burakonur**11-Kerim ***
GALATASPOR: 1-Yılmaz***2-Selim**3-Doğan**4-Ufuk**5-Gökhan***6-Orhan**7-Burak**8-Onur**9-Uygar**10-Erkan**11-Yaşar**

9 yorum:

Adsız dedi ki...

tebrikler YENIBOSNA .!!!! İNŞ. BOYLE DEWAM EDERSINIZ ..!!!! FERİKÖYLÜ KÖYLÜ-BOSNA KARDESTİR...!!!!!

Adsız dedi ki...

tebrikler dostumuz yenibosnaya. kümede kalma adına dev bir adım daha.başarılarınızın devamını dileriz.
feriköylüler

Adsız dedi ki...

TEBRİKLER YENİBOSNA İNŞALLAH TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA BERABER GİDERİZ.FERİKÖYLÜLER SİZİNLE HER ZAMAN

Adsız dedi ki...

feriköyden slmalra kardeslerimize.. daha iyiyerlere layıksın bosna... 3senın hakkındı olmadı.. yarın avcılarda gorusmek uzere...

Adsız dedi ki...

Göreceğiz Feriköylüler :))))

Adsız dedi ki...

kerim kerimglu oyundan nıe cıkar anlamak mumkun dııl oyuna gıren 14 numarada nactan once mandrakeyı ızlemıs olucakkı aldgı her topu kaybettı bu goller kacarsa galıbıyet gelmemesı cok normal tebrkler bosna tebrıkler 11 numara kerım kerımoglu........

Adsız dedi ki...

Şampiyon FERİKÖYSPOR

GFK

Adsız dedi ki...

butun ferıkoylu kardeşlerımıze yorumlarından oturu tesekkur ederız hepınızı çok seıoruz bunuda her seferınde soyluoruz avcılardada beraberdık hepp beraber olacagız ıns hepınız aeo.
maça gelınce 45 + 2 de atılan galata golunde hakeme seslenıorum 1-45. dk bıttı yan hakeme +1 oynanacak dedın 45+2 bıtıyodukı goll oldu hesabını ver.
2-sol bek oyuncumuzun ayagı çıktı ama sarı kartıda o gordu neden hesabını ver.
3-maçta 4 sarı çıktı 3 dk bı oyun durdu sol bekımıızın ayagı çıktı 3 hafta yoq maçın en az hakkı 5 dk uzatma olucagına sen 2 dk verdın neden hesabını ver.
4-stada geldın eyw hoş geldın safa geldın neden çıkarken yenıbosna taraftarı mal dedın hesabını ver.
5-yenıbosna taraftarı mal dedın staddan tam 2 saat sonra çıktın yanındada 25 tane yunus ( polıs ) madem yemedı neden oyle dedın hesabını ver.
6-2. yarı ii hatırla dk 65 kornerımız oldu sen kornerı yan hakemın alakası bıle yoq haberı yoq ofsat dıe ıptal ettın neden hesabını ver.
7-bunuda ayık dk 75 frıkık oluyoo yaklasık 23-24 metreden oyuncumuz topa vurmadan barajdakı oyuncular 5 adım gelıoo sesın çıkmıoo neden hesabını ver.
8-dk 76 oyuncumuz oyuna gırmek için hazır oyun 4 defa duruo sen sakat oyuncuyu çıkarmıosun musaden yoq oyuncumuz oyuna gıremıoo gırıs dk 86 neden hesabını ver.
9-dk 90+1 sol açıgımız bom bos kalecıyle karsı karsıya kalecıyı gesıooo bos kaleye topu atacak maç bızım olacak galatalı 5 numara arkadan ıtıoo resmen penaltı kırmızı kart sen kalk dıon devam edıon neden HESABINI VER.
ALLAHTAN KORUKUNUZ OLSUN.
BI TAKIMIN USTUNE BU KADAR GIDILMEZ BI TAKIMA BU KADAR OYUN OYNANMAZ.
ALLAHTAN KORKUNUZ OLSUN.
AYIP BEE AYIP.

Adsız dedi ki...

sa ferıkoyklu kardeşlerımızın ne yapıosunuz yha nasıl gıdıo bızde iiiiyiz işte ne olsun takılıoruz gecen avcılarda baya bı makara oldu hanı aaa 2-0 dan sonra :D
biz cumartesı gorevımızı yaptık galata yalan oldu sızde bunu kaçırmadınız lıdersınız ALLAH utandırmasın daha ii yerlere nasıp etsın inş.
bosna - koylu el ele hep beraber
BALIKESIRE :D hadı bakalım inş.
hepınızı aeo.
bosna - koylu kardeştır .
GENÇ YENIBOSNALILAR.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...