Cumartesi, Aralık 27, 2008

Sultanbeylispor'un 'Uğur'u kalesinde...

HABER-FOTO: FARUK ELMAS
17 yaşında, daha hayatının çılgın zamanlarda Uğur Keskin… 1991 doğumlu olan genç kaleci, bu yaşında şimdiye kadar büyük tecrübe edinmiş durumda. Futbola 2000 yılında Sultanbeyli Belediyespor’un spor okulunda başlayan Uğur, aynı kulübün minik takımında lisanslı olarak oynamaya başladı. Şu anda 1. Amatör Küme ekiplerinden Sultanbeylispor’da forma giymekte olan genç kaleci, önceki yıllarda Tuzlaspor, Beşiktaş ve Maltepespor kulüplerinden transfer teklifi aldı ancak Uğur o yıl, bu teklifleri kabul etmeyip (ki çılgınlığına yenik düştüğünü kendisi de kabul ediyor burada) gönlünde olan Trabzonspor’un seçmelerine katıldı. Genç kaleci elemelerde son aşamada geri gönderildi.
Burada tecrübe kazanan genç eldiven Trabzonspor seçmeleri macerasından sonra hocalarının isteğiyle Sultanbeylispor’un A takımında oynamaya başladı. Takımın 1. Amatör 19. Grup’ta oynadığı 14 maçın 11’inde kaleyi koruyan Uğur bazı maçlarda gençliğinin getirdiği hatalar yapsa bile özellikle son maçlarda yaptığı kurtarışlarla takımının kümede kalmasında büyük pay sahibi oldu.
A takımın sezonun tamamlamasından sonra Uğur Keskin ara vermeden Kırmızı-Mavililer’in A genç takımıyla idmanlara başladı. Bu sezon Sultanbeylispor’un A genç takımını 2. Küme’den 1. Küme’ye çıkarmak istediklerini söyleyen Uğur, “Sultanbeylispor’da çok mutluyum. Antrenörlerim Recep Sakal ve Metin Şimşit’ten çok şey öğrendim” dedi.
Uğur’un en büyük hedefiyse bir gün Trabzonspor’un formasını giyebilmek…

Sultanbeylispor A Genç Takımı'nın hedefi 1. Küme'ye çıkmak...

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...