Pazar, Aralık 28, 2008

B Gençler derbisinde de Ödemiş güldü

TİRESPOR: 0 ÖDEMİŞ BLD.SPOR: 3 (BG)

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
İzmir B-Gençler ligi 13. Grup ikinci hafta karşılaşmasında Tirespor’a konuk olan Ödemiş Belediyespor rakibini 3-0 yenerek ikide iki yaptı. Yağışlı bir havada oynanan karşılaşmada rakibine oranla daha çok topla oynayan ve maça daha iyi başlayan konuk Ödemiş Belediyespor oldu. İlk 20 dakika orta saha mücadelesiyle geçerken, 21’de Tire ceza sahası içinde yaşanan karışıklıkta Semih topu ağlara gönderdi. Fakat yan hakem ofsayda hükmedince bu gol tabeladaki dengeyi değiştiremedi. Özellikle yüksek isabetli pas oranı ile rakibini boğan Ödemiş aradığı golü ilk 40 dakikada bulamayınca soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.
İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi oyun üstünlüğü kırmızı-lacivertli ekipteydi. Rakip ceza sahasında daha çok gol aramaya çıkan Ödemiş aradığı golü 52. dakikada buldu. Sağ kanattan güzel hareketlerle ceza sahasına giren ve rakiplerinden teker teker sıyrılan Semih defansın sert müdahalesi ile yerde kalınca orta hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun gerisine gelen Özer kalenin sol köşesini iyi gördü ve takımını 0-1 öne geçirdi. Golün ardından da oyun disiplininden kopmayan Ödemiş temsilcisi, 69’da yine Özer ile güzel bir gol daha bularak skoru 0-2’ye taşıdı ve iyice rahatladı.

Kendi sahasında ve seyircisi önünde rakibine karşı direnemeyen Tirespor, 80’de Nazmi’nin pasında müsait durumda bulunan Semih’in vuruşuyla kalesinde üçüncü golü görmüş oldu. Son dakikalarında Tireli seyircilerin hakeme ve Ödemiş takımına tepki gösterdiği karşılaşma 0-3’lük Ödemiş üstünlüğü ile sona erdi. Geçtiğimiz hafta A takımla Tire’de Tire’yi yenen Ödemiş bu galibiyet ile puanını 6’ya yükseltirken, Selçuk Efesspor’un, Selçuk Gençlik’e 14 gol atması sebebiyle averajla ikinci sıraya indi.
Saha: M.Sıtkı İçelli
Hakemler: Özgür Türkekul, Yunus Emre Acar, Görkem Özberk
Tirespor: Sinan*, Talha*(63 M.Yusuf ?), Ahmet*, Sercan*, Burak*, Serhat*, Kazım**, Tuna*(39 Ali*), Hasan*(55 Tolga*), Aykut**, Çağlar**
Ödemiş Belediyespor: Türker**, Erkan**, Engin**, Tamer***, İlkay**, Salim***, Nazmi***, Musa**, Semih***, Erkan**, Özer****
Sarı Kartlar: Kazım, Hasan, Aykut, Çağlar, Sercan(Tirespor) / K.Erkan, Salim, Nazmi(Ödemiş)
Goller: Dk.52(Pen.)-Dk.69 Özer, Dk.80 Semih(Ödemiş)

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...