Salı, Aralık 30, 2008

Beylikdüzüspor, Hadımköy maçına hazır

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta son haftaların flaş takımı Beylikdüzüspor, yarın lider Hadımköyspor’la oynayacağı erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı.
İki takımın iki hafta önce oynaması gereken karşılaşma, Beylikdüzüsporlu futbolcu ve teknik heyetin kamp yaptıkları otelde yedikleri yemekten zehirlenmeleri nedeniyle yapılamamıştı. Karşılaşma yarın saat 14.00’te Beylikdüzü Stadı’nda oynanacak.
Beylikdüzü Stadı’nın karla kaplı zemininde yapılan son idmanda Mavi-Beyazlılar bir süre koştuktan sonra beşe iki maç yaptılar. İdmana, sakatlıkları süren Cihan ve Yusuf katılmadı. Bu iki futbolcu yarınki maçta da forma giymezken, Efkan’ın durumu maç saatinde belli olacak. Bu arada sakatlanan Kenan idmanı tamamlayamadı.
Futbolculara bugün ödeme de yapılırken bu, Hadımköy maçı öncesi moral oldu.

Sakatlanan Kenan idmanı tamamlayamadı.

Beylikdüzü Stadı'ndaki rüzgarın şiddetinden yedek kulübesi sarsılıyor... Bu arada stadın çok da sevimli bir müdavimi var...

Türkgenç iddialı konuştu
Beylikdüzüspor Asbaşkanı İbrahim Türkgenç, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Hadımköyspor bizim bölgemizden, dost bir kulüp. Bu sezon yine çok başarılılar, biz de bu başarılarının devamını diliyoruz ancak biz bu karşılaşmayı kazanacağımızdan eminiz. Yeni yıla galibiyetle girmek ve camiamıza bir hediye vermek istiyoruz” dedi.

Beylikdüzüspor olarak son haftalarda büyük çıkışa geçtiklerini hatırlatan Türkgenç, “Şenol Demir hocamızın liderliğinde takımımız şu anda çok iyi bir performans gösteriyor. Zaten kendisi camiamızı bilen, sevdiğimiz bir isim. Takımımızı çok daha iyi yerlere taşıyacağına güvenimiz var. Bizler de yönetim olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Teknik patron Şenol Demir ve camianın önde gelen isimlerinden Zeki Bey, Hadımköy maçından umutlu.

İdman sonrası Beylikdüzüspor, Balıkçı Kenan'da yemek yedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.