Çarşamba, Aralık 24, 2008

Bayrampaşa Sinopspor antrenör arıyor


İstanbul 1. Amatör Küme takımlarınan Bayrampaşa Sinopspor antrenör arıyor. Mor Menekşeler, bir an önce başvuruları değerlendirip gelecek sezon SİYAD Sinopspor adıyla son derece iddialı girecekleri lig için hazırlıklara başlama amacında.

Kulüp Başkanı Sabri Ersoy yaptığı açıklamada "Kendine güvenen, Bayrampaşa Sinopspor camiasını şampiyon yapabilecek adayların müracaat etmesini bekliyoruz. Kulübümüzün hiçbir eksiği bulunmamaktadır. Çim saha, araba, malzeme ve tesis olarak hiçbir sorunu yoktur ve çok iyi bir yönetim kurulu bulunmaktadır. Ayrıca 10’a yakın transfer yapılacaktır. Futbolcu adayları da müracaat edebilir” dedi.
İletişim: 0537..608..42..15 / 0541..289 57..57

11 yorum:

Adsız dedi ki...

aydemir keser hoca benim bildiğim kadarıyla boşta.hem sizin eski hocanız ve alt yapıya önem veren biri sizin için en iyisi aydemir hocadır.inşallah kendisiyle konuşur ve anlaşırsınız.bayrampaşasinopspora başarılar.

onur dedi ki...

slm arkadaşlar bende bayrampaşalıyım.şuan edirnede üniversite okuyorum ve edirne süper amatörde oynadığım için ondan dolayı buradayım. aytekin hocada çok iyi olabilir kulüp için.

Adsız dedi ki...

bende aydemir hocanın talebesiyim KENDİSİ BAYRAMPAŞA SEMTİ İÇİN bir futbolcu fabrikasıdır inşallah yine semtinde hoca olarak başarılı vede ahlaklı sporcular yatiştiri
r.

Adsız dedi ki...

komik bir olay kulüp ilanla kendisine antrenör arıyor. bide şampiyonlupa oynayacaklarmış.sanırım maaş fazla vermek istemiyorlar. güzel bir söz var ucuz etin yahnisi diye başlayan:) şu an kendilerine antrenör diyen yüzlerce kişi var! bnlar bedevaya da çalışır. iyi antrenörü bulmak istiyorsanız gidin maçlar ve antranmanlar izleyin ve en önemlisi geçmisinde uzun yıllar futbol oynayanlara bakın. ama sanırım beden eğitimi mezunu olan akademisyen alırlar. cünkü onlar düşük maaşa çalışıyorlar. cünkü ek iş olarak yapıyorlar.

Adsız dedi ki...

SELAMLAR BURDAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER B.PAŞA SİNOP SPOR BAŞKAN SABRİ ERSOY

Adsız dedi ki...

SELAMLAR MAHMUT ŞEVKET PAŞA SPOR KULÜBÜNDEN BÜLENT HOCAYA İLGİSİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER SAGOLUN VAROLUN .BİRÇOK HOCA ADAYI VAR HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ İLGİSİNDEN DOLAYI HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN B.PAŞA SİNOP SPOR

Adsız dedi ki...

Biz 10 futbolcuyuz ve çok uyumluyuz.
Kaleci, Defans, sol ve sağ açık, ortasağ göbek ve forvet... Arkadaşlığımız çok iyi uzun yıllar beraber oynadık. Önümüzdeki sene bulunduğumuz kulüpte oynamayı düşünmüyoruz. İlgilenirseniz görüşelim... Sizi şampiyon yapabiliriz

Adsız dedi ki...

önceden selamlarımı ileteyim selamlar.ben orta saha sağ açıkta kenime ve arkadaşlarıma göre çok iyi oynuyorum sol taraftanda kaleyi bulan şutlar yapabiliyorum.94 doğumluyum.sizin kulübünüze girmek isityorum.msn adresim derbeder_alemci05@hotmail.com lütfen cevaplandırın.

Adsız dedi ki...

derbeder alemci, sen zaten kafadan futbolcu olmuşsun. Futbolcu dediğin alemci olur :)) Bence sen futbol kulüplerinde değil gece kulüplerinde oyna... Alemcisin ya!

Adsız dedi ki...

bencede aydemir hocayı getirin klübün başına türk futbolunda böyle hoca zor bulunur hak yemiyen efendiligiyle ön plana cıkan türk futboluna önemli sporcular yetiştiren hak yemiyen adam gibi adamdır bende mustafakemalpaşadan talebesiyim 2 sezon beraber çalıştım hocamla hocamın yolu açık olsun

Adsız dedi ki...

Bu 2009'da B.paşasinopspor şimdiki adıyla hem gençlerde adını iyi duyuracak. Hemde yeni adı SiyadSinopSpor kulübü olarakta Süper Amatör için şampiyonluğa oynayacak. İnşallah bu sene güzel bir sezon ve yıl bekliyor.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.