Cumartesi, Aralık 27, 2008

Sütlücespor işi ilk yarıda bitirdi

İSTANBUL SİNOPSPOR: 1 SÜTLÜCESPOR: 2

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta 16. hafta mücadelesinde İstanbul Sinopspor ile Sütlücespor Sefaköy Kartal Stadı’nda karşı karşıya geldiler.
Bu karşılamamayı izleyenler arasında, daha önüce İstanbul Sinopspor’da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye Gökhan Emreciksin de vardı. Gökhan, Sinopspor’da forma giyen kardeşi Volkan’ı ve eski takımını izlemeye geldi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan misafir ekip Sütlücespor, Sinopspor kalesinde oyunun ilk dakikalarında gol aramaya başladı. Aradığı golü 17. dakikada Gökhan’la bulan Sütlücespor deplasmanda 1-0 öne geçti. Gol sonrası Sinopspor’un daha fazla etkili olmaya başladığı görüldü. 34’te Sütlüce ceza sahasının içinde yaşanan karambolde Sinopspor’un Sol beki K. Can mükemmel vurdu ve takımının beraberlik golünü attı, skor 1-1 oldu.

Sütlücespor, kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatarak İstanbul Sinopspor kalesinde gol aramaya başladı. Sütlücespor’dan Onur yaklaşık 30 metreden kaleye şut çekti, top Sinopspor kalesinin üst direğinden döndü. Dönen topu çok iyi takip den Recep, 40’ta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Fenerbahçeli Gökhan Emreciksin'in kardeşi Volkan (ayakta sağdan ikinci) Sinopspor forması giyiyor.
İkinci yarıda her iki ekip tehlikeler yarattıysa da gol yolarında son vuruşu yapamadılar. Maç ilk yarıda atılan gollerle 2-1 konuk ekibin üstünlüğünde tamamlandı. Sütlücespor böylece kümede kalma ümitlerini sürdürmüş oldu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ümraniyespor’la 0-0 berabere kalan İstanbul Sinopspor ise tehlikeli bölgeye doğru geriledi.

STAT: Sefaköy Kartal
HAKEMLER: Ünal Yentür *** Ç.Fırat Vatansever *** H.Şafak Kuşçu ***
İSTANBUL SİNOPSPOR: Ferdi** Okan* K.Can** Sami** Uğur*** Volkan** (Muharrem*) Hakan* Mahmut** B.Can** Barış** Ufuk**
SÜTLÜCESPOR: Necmettin*** Volkan** Hakan*** Yurdanur*** Tuncay** Serkan** Mesut** Onur** Hasan*** Gökhan*** Recep***
GOLLER: K. Can (34) / Gökhan (17), Recep (40)


Gökhan Emreciksin ‘Birliğin Sesi’ni beğendi

Küçükçekmece Amatör spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin aylık yayanın organı olan ‘Birliğin Sesi’ dergisinin İkinci Sayısında kendisiyle yapılan röportajı okuyan Fenerbahçe’nin yeni transferi Gökhan Emreciksin, dergiyi çok beğendiğini söyledi. Tüm sayfaları ilgiyle inceleyen genç futbolcu, “Bu dergi amatör kulüplerin ve Futbolcuların sesi olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...