Pazar, Aralık 28, 2008

Golsüzlük Bakırköy'e yaradı

GÜZELCESPOR: 0 BAKIRKÖYSPOR: 0

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Güzelcespor ve Bakırköyspor 0-0 berabere kaldı. Haftaya Kağıthane Güllüoğluspor'un 1 puan önünde lider giren Bakırköyspor, Güllüoğlu'nun Küçükçekmece'ye yenilmesiyle aradaki farkı ikiye çıkardı. Kazanması durumunda liderliğe yükselecek olan Güzelce ise önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

STAT: Gürpınar
HAKEMLER: Özer Bektaş, Mehmet Bakırcıoğlu, Aytaç Taşkın
GÜZELCESPOR: Hakan, Ali, İrfan, İlyas, Halil İbrahim (Salih), Süleyman, Tekin (Mithat), Hakan, Eren, Cengiz, Gökhan (Samet)
TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Toros
BAKIRKÖYSPOR: Serkan, Tarık, Ergun, Yasin Eroğlu, Gökay, Erdem (Abdullah), Onur (Şerif), Yasin Tezcan (Şerif Ali), Arif, Emrah
TEKNİK DİREKTÖR: Gürbüz Sarıalioğlu
SARI KARTLAR: Yasin Eroğlu, Emrah

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bakırköy bekleneni veremedi ama puan aldı tebrik ediyorum

Adsız dedi ki...

bakırköy istediği 1 puanı aldı kaybetmemesi büyük bir avantaj oldu rakipleri hükmen aldıkları 3 puanı önceden aldılar daha bakırköyün yazılmamış 3 puanı var ve altındaki 2 rakibide birbiriyle oynayacak bakırköy belkide kagıthane deplasmanına garantilemiş bir şekilde gidecek hadi hayırlısı 3.lig yolunda bakırköye başarılar

Adsız dedi ki...

yaw caho (cahit kesler) nerdeydi.sırf onun için maç izlemeye geldim o yoktu üzüldüm:(

Adsız dedi ki...

hic kımse merak etmesınkı sezon sonu güzelcesporu herkes nerde oldugunu görecek ozaman konussacagnız tek sey olacak güzelceyı tebrık etmek :))

Adsız dedi ki...

güzelcenin 2.liğini tebrik ederiz tabi lider bakırköy olduktan sonra hiçbir mahsuru olmaz zaten :-)))

Adsız dedi ki...

çok soğuk bir havada oynandı maç..güzelcespor oldukça etkili ataklardan bir türlü golü bulamadı..aşığı yağmur ve soğuğa rağmen yaklaşık 100 kişi taraftar bulunuyodu..2.yarı çok gol kaçtı zaten bakırköylü futbolcuların maç bittikten sonra çektikleri "ohh" bunu gösteriyordu..

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...