Perşembe, Aralık 25, 2008

'Hedefimiz bulunduğumuz yeri korumak'


HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ SAL takımlarından Çorlu Sanayispor’un teknik direktörü Nejlet Toker, zorlu Tekirdağspor deplasmanında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ve bu futbolu devam ettirip geçen sezon olduğu gibi bu sezonda 3.lige terfi maçlarına gitmek istediklerini söyledi.
Haftasonu oynanan zorlu karşılaşmaya değinen Toker; iki defa yenik duruma düştükleri maçta
zoru başararak karşılaşmayı kazandıklarını ifade ederken, bu karşılaşmada takımın önemli oyuncularından Tuncay’ın burnunun kırılmasının büyük bir şansızlık olduğunu ve camia olarak bu durumdan büyük bir üzüntü duyduklarını ifade etti.

İlk yarının sona erdiği ligde verilen 1 haftalık araya rağmen çalışmalara ara vermediklerini ifade eden Toker; ikinci yarı şampiyonluk mücadelesi verdikleri Çerkezköy Belediyespor, Tekirdağspor ve Veliköyspor takımları ile evlerinde oynayacaklarını ve bu fikstür avantajını değerlendirmek istediklerini sözlerine ekledi. Ayrıca cezası biten santrafor Mustafa Dündar’ın takımda tekrar yerini alacak olması ile mutlu olduklarını dile getirdi

Çorlu temsilcisi Sanayispor 3.hafta göreve gelen Nejlet Toker’le oynadığı 9 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak ligin ilk yarısını 12 takımlı ligde 2. sırada tamamlamıştı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...