Pazar, Aralık 28, 2008

Taksim, Haliç'e direnemedi

TAKSİMSPOR: 1 HALİÇSPOR: 3

HABER-YORUM: ORHAN BUDAK
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta geçen hafta Bağcılarspor’u yenerek moral bulan Taksimspor, bu kez güçlü rakibi Haliçspor’a direnemedi ve son anlarda gelen gollere boyun eğdi: 1-3.
Ev sahibi Sarı-Kırmızılılar 40.dakikada Tugay’ın gölüyle 1-0 öne geçmesine karşılık Haliçspor kaptanı Hakan 45. dakikada kafa golüyle ile durumu 1-1yaptı.
İkinci yarıda Taksim kalecisi Kamer yüzde yüzlük pozisyonları kurtardı. Bu arada Taksim de önemli fırsatlar kaçırdı. Son dakikalarda heyecan arttı. Haliç, 87’de Burak ile durumu 1-2 yaptı. 90’da K. Hakan attığı golle skoru belirledi.
Hakemler çok güzel bir müsabaka yönelttiler. Ayrıca ben iki takımın sporcularına hayran kaldım. Biri düşmeye diğeri şampiyonluğa oynarken celtinmence mücadele ettiler. Taksim kalecisi maçın yıldızı olurken Haliçspor’un kaptanı örnek tavrıyla takdir topladı.


STAT: Feriköy
HAKEMLER: Erdem İren, Bayram Başkan, Mehmet Ergin 3
TAKSİMSPOR: Kamer **, Murat **, Sayat **, Ramazan **, Sarvan **, Şahin **, Güneş **, Tugay ***, Ömür * (Selçuk 60 *)
HALİÇSPOR: Selçuk ***, Aykut ***, Erman ** (Hakan 46 **), Burak ***, Hakan ***, Özgür ***, Ahmet ***, Emin ***, Engin ** (Zafer 70 **), Furkan **, Mustafa ** (Hüseyin 65 **)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

taksim engelinide aştık telfilere az kaldı BALATLILAR

4x4 Öz Yarımburgazspor!

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta geçen hafta Esenyurt Gümüşhanespor'u deplasmanda 4-0 yenen Öz Yarımburgazspor bu hafta sahasında ...