Cuma, Aralık 26, 2008

Albayrak: Sözün bittiği yerdeyiz

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
25 yıllık tarihinde 2. kez 2. Amatör'e düşen Bahçelievlerspor’un kulüp başkanı İlhan Albayrak, kulüp binasında basın açıklaması yaptı.Bahçelievlerspor’un 2. Amatör Küme’ye düşmesinin tek suçlusunun Bahçelievler Kulüpler Birliği Başkanı Zeynel Yıldırım’la ve Belediye Başkanı Osman Develioğlu olduğunu iddia eden İlhan Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu.
Albayrak “Bugün, yarın derken, düzelir diye bekledik, konuşmadık. Bugün takımımız küme düştü. Camida takımı kimin küme düşürdüğü biliniyor. Bu takım bir kaprisli arkadaşımız yüzünden küme düştü. Belediye bize hiçbir destek vermedi ancak tüm kulüplere dağıttığı 15’er milyar parayı biz de altık. Ancak biz bu parayı elimizde göremedik elektrik ve su faturalarıyla futbolcu giderlerine harcadık. Şu anda sahamızın hali içler acısı, her an yıkılacak korkusundayız. Artık sözün bittiği yerdeyiz. İki yıldır elektriğimiz, suyumuz kesik. Zor şartlar altında mücadelemizi sürdürdük. Kulüpler Birliği Başkanı ve Belediye Başkanımıza bir dizi projeler sunduk, önerilerde bulunduk. Hiç biri gerçekleşmedi” diye konuştu.

İlhan Albayrak sözlerine şöyle devam etti: “1994 Yılında 8 arkadaşımız ile birlikte Türkiye’de ilk kulüpler birliğini biz kurduk. Amacımız ise Bahçelievler kulüplerinin adını tüm Türkiye’ye duyurmaktı ve kulüplerimizin yararına iyi işler yapmaktı. Benim başkanlığımda yönetim kurulu arkadaşlarımız ile bunu başardığımıza inanıyorum. Daha sonra görevi belediye başkan Yardımcısı Zeynel Yıldırım’a teslim ettik. Ancak Kulüpler Birliği beş yılda beş kez toplantı yapmadı. Bizim görevde olduğumuz zamanlan her ay kahvaltılı toplantı yapıyor, kamu oyuna basın yolu ile bilgi veriyorduk.”

Bahçelievler Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği başkan ve üyelerini 15 gündür kongre kararı için acil toplantıya davet ettiğini ancak kimsenin gelmediğini belirten Albayrak, “Bu toplantılar bu gün yapılmayacaksa ne zaman yapılacak. Önümüzdeki haftalarda elimizdeki projeleri ve belgeleri yazılı ve görsel basın yoluyla tüm halkımızla paylaşacağız. Bundan sonraki toplantılarımız toplumsal içerikli olacaktır. Biz de güneş görmemiş, protesto yöntemlerimiz var” ifadelerini kullandı.


Bahçelievlerspor Kulübü başkanı İlhan Albayrak, “Seçimler geliyor politika yapıyor demesinler. Benim isyanım kulübüm düştü diye” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Demek ki zamanında adamları öyle bir gıcık etmişsin ki senin olduğun bir kulübe destek vermek istemiyorlar... En hayırlısı senin yıllardır imparatorluğunu yaptığın o saltanat koltuğunla vedalaşman olacak galiba. Kulübün anahtarını belediye başkanının masasına fırlat bakalım ne yapacak. Bahçelievler ismini bu kadar çamurlara bulamak kimsenin haddine değil. O Belediye Başkanı bakalım o zamanda duyarsız kalabilecek mi?
Bir de şu kulüpler birliği fasafisosunu hiç anlayamam, her kulüp kendi yağıyla kavrulur, başka kulüpten niye medet bekliyorsun birader. Bence Bahçelievler'in tek lokomotif takımı olmalıdır, işte size proje; BAHÇELİEVLER BELEDİYE SPOR... Uyuma Belediye Başkanı ilçenin gençleri için bir şeyler yap. İlhan Başkan, dediğim gibi Bahçelievleri seviyorsan yapacağın en asil davranış, çıkıp Belediye Başkanına kulübün anahtarını masasına bırakmaktır. Ne yapıyorsa yapsın bakalım. Bu saatten sonra kaybedecek hiç birşeyimiz kalmadı. Teşekkürler

Adsız dedi ki...

merak ediyorum bende bu klubun futbolcusuyum bıze ne gıder yaptılar acaba elektrık su dıyor elektırımız suyumuz kesık o yuzden başka sahada idman yapıyoruz.başkan kendı takımının maçını ızlemeye kac kere gelmıs acaba haybeden sallıyor..

Adsız dedi ki...

bende bu kulubun oyuncusuyum ama ne gelir ne gider goruyorum...! karanlıkda idman yapmaya çalışıyoruz toplu idman yapamıoruz toplu yapmak içinde onun bunun sahasında yapmaya calısıyoz!!! b.ewler belediye spor olsa daha ii olur ..! İSTİFA!!!

Adsız dedi ki...

Bırakın onu bunu Bahçelievlerin 2 lokomotov takımı wardır, Kocasinanspor ve Bahçelievler Yeni Bosna gerisi yalandır, ancak ben burda bahçelievleri çöpe atmıorum ancak demek istediğim 1 zamanlar Bahçelide çok iyidi güçlüydü bazıları saolsun semtimizin takımını maffettiler ancak bz yine her maçına geleceğiz ve takımımızı destekliğiceğiz.

Yeni Bosna nın maddi durumu iyi ona söz yok, peki Kocasinan nasıl böle gidior her maç için saha pasarası werior 1 milyar il özel idareye buna birlik ve beraberlik denir ;) ve yönetim denir Kocasinan inş. düşmez bu sene zaten iyi takım bakalım :D
FORZA BAHÇELİEVLER

Adsız dedi ki...

yaa bu ilhan baskan ne konusuo hala anlamıorum napmıs bugune kadar b.ewler için her sene o kadar mac oynuo takım ya 1 yada 2 maca gelio kulupte yuzunu goren cennetlik....ilhan baskan bırak artık b.ewlerin yakasını takım rahat bi nefes alsın.. miladın doldu senin...

Adsız dedi ki...

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDESİN... BAŞKAN!!!

zeus dedi ki...

sorarım başkana kaprisli bir kişi kim? bir kişi yüzünden takım ne düşer ne çıkar

Adsız dedi ki...

zeus a katılıyorum ;)

Adsız dedi ki...

O kaprisli kişi kendisidir. Bahçelievler için ne yapmış bugüne kadar?

Koskoca Bahçelievler'de bu takıma sahip çıkacak hiç meslek erbabı yok mudur? Belediye olabilir veya esnaf, ilçe meslek odaları, dernekler, ilçe emniyet teşkilatı, mahalli kaynak gücü olan ehil başkan adayları v.s.. Hiç mi yok kardeşim? Bırakmışsınız yıllarca kulübü beceriksiz birinin tekeline, sömürge ilan etmiş sömürüyor.

Lütfen istifa et İlhan Başkan, inan ki sen yoksun diye bu kulüp bundan kötü olamaz. UEFA meydanında sana jübile yapalım, sende kurtul bu dertten, bizde.

Çözüm...

-Suni çim saha projesi yapılmalı ve boş zamanlarında kiralanarak gelire dönüştürülmelidir. Çevrede bir tane halı saha yok, hiç aklınıza gelmedi mi?

-Kulüp binası tamamen yıkılıp Talatpaşa Caddesi tarafına yapılmalı böylece işlek cadde üzerinde lokal geliri elde edilmelidir.

-Futbol okulu çalışmaları düzelen görünüm ve tesisleşme ile artacaktır. Takımın çevrede güven kazanması gerekiyor. Belki yapılacak anlaşma ile Büyüklerin pilot okulu yapılabilir.

-Seyirci için izleme alanı yetersizdir. İlgiyi çekmek için önem verilmelidir.

-Tesis kalitesi ilçeye verilecek süper amatör maçlarıda getirecektir. Taraftara satılacak içecek-yiyecek geliri düşünülmelidir.

*Evet, şimdi içinizden kolaysa kendin yap diyorsunuz. Ruhsatlar, izinler, resmi işlemler, arazi meselesi hepsi problem, ama belediye, il müdürlüğü, federasyon ve gençlerin futbola yönlendirilmesine destek olabilecek her kuruma tek tek gidilmeli kapısı çalınmalıdır, gerekiyorsa kampanya başlatılmalıdır. Resmi makamlar halka hizmet için vazife yapmaktadırlar. Halk Bahçelievlerspor'u istiyor, gerekli müracatları yapacak girişimci başkanı eksik sadece.

Bahçelievler'e pişpirikçi değil işbitirici başkan lazım!

Adsız dedi ki...

ben 23 yasındayım kulubun eskı futbolcularındanım.. sımdı bu arkadaslar haksızlık edıor sız bılıp bılmeden konusuosunz smdı ılk oncelıkle ılhan baskan elektırık parasını odemıstır otobuslerı kendı ımkanlarıyla tutmustur gelır yokken hala o kulubun gıderlerını kendı cebınden odemektedır.. smdı sorarım sıze deplasmana gıdıcez beledıyeden araba ıstenıyor bıze araba gonderılmıyo bu nası bı zıhnıet neymıs kulubun muduru akın yel sıyasıyms hadı ordan bee bn o adamdan bıkere bıle sıyası gorusunu duymadım neyse ılhan baskan gıdıyor kuyu satın alıyor beledıye bızım ıhtıacımız var dıe el koyuyor kuyuya pekı sora napıyor? gıdıo baska bı kulup baskanına verıyor bole bı adalet sıstemını ben cozemedm bıde bahcelıevlerın beledıye baskanı olacak bn o sahanın eskı halını cok ıyı hatırlarm komur saha derlerdı sagolsun baskan geldı okdar para harcadı duzelttı orayı fakat o saha kac yıldır davalık nıe bılıomusunz?? orası ınsaat alanına cevrılıp bırılerıne peskes cekılıcek.. bnm durumum hep kotuydu ılhan baskana solerdm bole bole dıe ve herzmn bana destek oldu burada sız bıseler yazmssınz AMA YUKARIDA ALLAH var bılıp bılmeden konusmayn beledıye ne yapms spor adına soleyın yaa kıme sahıp cıkmıs... o kulup davalık olmadan once her katagorıde sampıon oluyordu basketbol bransı vardı smdı yerınde yeller esıo
bu osman develıoglu donemınde 6 takım kume dustu hadı dıelmkı ılhan baskan kotu yonetıo PEKI DIERLERI ne olacak??

Adsız dedi ki...

ben yakup paptya herkes çıkmış orda kafasına göre konuşuyo aglar beyler çok delikanlıysanız adınızı vererek yorum yappın ilhan albayrak bu kulup için ne yaptı ne yapmadı gelin anlatıyım size mesele o dil mesele adam yazmış bende bu kulubun futbolcusuyum sen bu kulubun futbolcusu olmasın kardeşim her ne olursa olsun başkanını ve kulübünü kötleyen bizden deyeldir bu böyle biline belediyey gelince adamlar butun kuluplere yardım yapıyoda bize niye yapmıyo diyelim başkanla araları kötü kimi cezalandırıyo madam okadar dürüst ve çalışkan bi belediye aslında cezalandırdıgı biz futbolcular oldugunu bilmelide sıkıyosa o adsız atıp tutanlar bende bu külübün topçusuyum diyenler çıksın desin ben falan insannım şundan şikayetçiyim yakup boş boş konuşmakla biişey olmuyo geçensene neyimizvardı hiç bişeyimiz amam birlik beraberlik vardııı oda yüzzde 50 lerdeydi ona ragmen kıl payı kendi hatalarımızdan kaçırdık 1 kumeyi bunda başakan yada akına bainin suçu ne ha beni suçlayın anlarım tamam derim amama isminizi yazıp şikayetinizii öllelle söyleyin belki hakaten bende bizde hatat vardır haaa

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...