Pazar, Aralık 28, 2008

Medya takımı 2. Amatör'e katılacak


Malatya'da faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon ve ulusal haber ajanslarında çalışanlardan oluşan Medyaspor takımının Malatya Amatör Futbol 2. Lig'de mücadele etmesi için çalışmalara başlandı.


Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen Halis Sarıcı Halı Saha Futbol Turnuvası'nda oynadığı 6 maçın 5'ini kazanarak şampiyon olan Medyaspor takımı yerel bir televizyonda (TV Malatya) yayınlanan Amatörce adlı programa konuk oldu. Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mehmet İncebay'ın da katıldığı programda basın mensuplarından oluşan takımın elde ettiği başarı konuşuldu.


Programa telefonla katılan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi, Medyaspor’un kaliteli futbolculardan oluşan bir ekip olduğunu söyledi. Turnuva süresince Medyaspor takımını yakından takip ettiğini belirten Eserdi, "Bizim üzerimize düşen bu takımın Amatör 2. Lig'de mücadele etmesini sağlamaktır. Gerekli çalışmalara en kısa sürede başlayacağız. Medyaspor futbolcularını Amatör Lig'de izlemek bizlere zevk verecek" dedi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...