Pazar, Aralık 28, 2008

Bahçelievlerli gençler ikide iki yaptı


BAHÇELİEVLERSPOR: 2 İST. BAFRASPOR: 1 (AG)

İstanbul A Gençler Ligi 13. Grup'ta ikinci hafta karşılaşmasında Bahçelievlerspor, İstanbul Bafraspor'u konuk etti ve evindeki karşılaşmayı 2-1 kazanarak 2'de 2 yapmayı başardı.

Dakika 27'de Mehmet Aldemir rakiplerini tek tek geçip uzaktan çektiği şutta topu ağlarla buluşturmayı başardı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golde kaleci Ozan'ın da oyunu hemen kurmasıyla katkısı büyüktü. İlk devre bu skorla sonuçlandı.
İkinci devre beraberlik için Bastıran İst. Bafra aradığı golü 56. dakikada buldu ve beraberliği yakaladı. Bu golden sonra Bahçelievlerspor çok hırslanmıştı. Levent İnceoğlu'nun talebeleri sağdan soldan ataklar yapmaya başladı. Bahçelievler'in galibiyet golünü Dakika 79'da Mehmet Çakmak attı: 2-1.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok kaliteli bir takımımız war hepinizi tbrk ediyorum inş şampiyon oluruz ;)

Adsız dedi ki...

ben bafranın 7 numarısıyım iyi takımsınız ama lig sonu biz şampiyon oluruz yigide ye hakkını öldürme bahçelievlerin 9 numarası mehmet herhalde çok hızlı ve çok kuvvetli çocuk.

Adsız dedi ki...

Bu gençlere ileride formasını giyecekleri Bahçelievler A Takımı için destek verin. Tek sermayemiz bu gençlerdir. Kıymetini bilin. Başlarına iyi hoca koyup, iyi eğitim almalarını sağlayın ki ileride, takımı güçlendirsinler. Bahçelievler'in muhtaç olduğu güç kendi içindeki gençlerinde saklıdır...

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.