Cuma, Aralık 26, 2008

'Kafkasspor'u izlemeye devam edin'

İnegolhaber.org editörü Serkan Arslan ile İnegöl Kafkasspor teknik direktörü Köksal Demiral ile Kafkasspor’u değerlendirdik.

SÖYLEŞİ: SERKAN ARSLAN

Son oynadığınız Gürsuspor maçını 1-0 kazandınız. Bazen iyi oynamadan kazanmak gerekiyor. Veya maç başa baş geçer 2 takım gol pozisyonu yakalar, fakat maçın kırılma noktasında pozisyonu değerlendiren taraf maçı kazanır. Gürsu maçı, böyle bir maç mıydı. Değerlendirmesini yapar mısınız?

Gürsu maçında iyi bir mücadele yaparak rakibimizi yendik. Gürsuspor’dan daha fazla pozisyon bulduk daha fazla gol kaçırdık, Golden sonra en az beş pozisyon kaçırdık bunları atabilsek maçı daha farklı kazanabilirdik. Ama olmadı 1-0 olsun bizim olsun. Maçı kazandığımız için mutluyuyuz. Hak ederek kazandık.

İki maç yoktunuz rahatsızlığınızdan dolayı ve Kafkasspor 2 maçın birinde berabere kaldı birinde yenildi. Acaba sizde bir iksir mi var, takımın başına geldiniz ve galibiyet serisi başladı?

İki maçta takımın başında yoktum doğru, rahatsızdım. Ben futbolcularıma güveniyorum. Onlar bu iki maçı fazla ciddiye almadıkları için puan kaybettiler. Ben bütün takımları ciddiye alırım ve futbolculardan ciddiyet isterim. Bu iki maçı futbolda kaza olarak nitelendiriyorum kazansaydık şimdi ilk yarının lideri olacaktık.

İlk yarıyı lig ikincisi olarak bitirdiniz. B Grubu’nda 2 takım koptu gibi. Fakat A Grubu’nda, yani Kafkasspor’un grubunda ise ilk 5 takımın gruptan çıkma şansı devam ediyor. 1 veya 2 maç kaybeden takım grupta 6.’lığa kadar düşebilir. Lig sonuna kadar işini sıkı tutan takım gruptan çıkabilecek. Şansınız nedir hocam, terfilere direk gidebilecek misiniz?

Bu şansımız devam ediyor, ben inanıyorum ki bu guruptan direkt çıkacağız. Kaliteli bir takımımız var. Diğer grupta altı takım var ki birinci amatör ayarında, Biz o grupta olsak en az altı puan önde lider olurduk. Kafkasspor olarak bu gruptan çıkıp terfilere gideceğiz. Takımıma, taraftarlara ve yardımcılarıma çok inanıyorum, çünkü biz bir ekibiz .

İlk yarıda kendi sahanızda 2-0 yendiğiniz Fethiyespor ile deplasmanda ikinci devreye başlıyorsunuz. Bu maçı değerlendirir misiniz?

İkinci yarıya Fethiyespor’la başlayacağız. Tabii ki yenmek için sahaya çıkacağız. Bizim takımımız Fethiyespor’dan daha kaliteli. Onları yenecek güçteyiz. Ama tabii oynamadan maç kazanılmaz. Çalışmalarımız devam ediyor.

Grupta Burgazspor ile en az gol yiyen takım unvanına sahipsiniz. En çok gol atan takım sıralamasında Gürsuspor ile 3.’lüğü paylaşıyorsunuz. Gol noktasında bir sıkıntınız var mı yoksa rakipleriniz mi daha fazla gol atıyor?

Gol bölgesinde çok cömertiz, çok gol kaçırıyoruz. Forvet oynayan oyuncularım kaçırdıklarını atsalardı şimdi en az on beş fazla golümüz olurdu. Olsun, gol pozisyonuna girdiğimiz için seviniyorum. Kaçırsınlar ama aynı zaman da bazen de atsınlar ki maç kazanalım.

Pazar günü devre arası nedeni ile bir hafta tatil olacak. Fakat Kafkasspor’a durmak yok, çalışmalara devam ediyorsunuz. Çalışmalarınız nasıl gidiyor, takımda eksik var mı? Oyuncuların formundan memnun musunuz?

Sakat oyuncumuz yok. İlk yarıyı ikinci bitirdik, bir hafta ara verildi. Biz çalışmalarımızı bırakmadık aynı ciddiyetle ikinci yarıya hazırlanıyoruz. Futbolcu arkadaşlarıma teşşekür ediyorum idmanlarda gösterdikleri özveriden dolayı. Bizi izlemeye devam edin diyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

YORUMCU ABİMİZ CUMALİ'yi ÖVMÜŞTE PROF TAKIMLA O PARALARI VERMEDĞİ İÇİN AMATÖRDE OYNUYOR GEÇEN SENE AYVALKTA VE BU SENE ALDIĞI PARALA RI 5 SENE PRROF OYNASA ALAMAZ DUYURULUR BUNUDA ÖĞREN !!!!!!!!!!!!

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...